yoni564712
Well-known member
רוב הקהל שלה
זה הקהל שהיה לטליה
דרך אגב
זה הקהל שהיה לטליה
דרך אגב
1. לא נכון"שיטת ההצבעה עבדה לטובת סתיו בדיוק כמו שהיא עבדה לרעתה" (הפשוטע)
"אם סתיו הייתה יושבת בגמר עם ספיר, אברהם, שי ושניר, יש סיכוי גדול שהיא הייתה לוקחת" (הפשוטע)
"אי אפשר לשמוח כששיטת הצבעות המאורגנות עובדת לטובתך ואז לכעוס כשהיא עובדת לרעתך. מי שמתנשקת עם סטוציונר שלא תתפלא שהיא קמה עם הרפס" (הפשוטע)
טליה הייתה מנצחת גם בשיטת ההצבעה שהייתה בגמר הזה1. לא נכון
2. גם כן לא נכון
3. אם היו עושים לטליה מה שעשו לסתיו הוא היה מדבר אחרת
1. היא לא, מעבר לזה שהיא לא היתה מנצחת בגמרטליה הייתה מנצחת גם בשיטת ההצבעה שהייתה בגמר הזה
כמו גם הרבה מנצחים אחרים
זה עובד רק לרעת מועמדים שנויים במחלוקת שחצי מהצופים שונאים
כשיש קונצנזוס של 80% על מועמד, הוא ינצח בכל שיטה שלא תהיה
בטח אינסטגרם התחילו לחסום את הבוטים ממלזיה שעוקבים אחריה כל דקהלבינתיים סתיו על 217K כבר כמה שעות טובות..
עכשיו ירד ל- 216K
תורידי לה עוקב ותנסי שוב לשלוח לה בקשה תבדקי כמה ימים יקח לה לאשר לךלבינתיים סתיו על 217K כבר כמה שעות טובות..
עכשיו ירד ל- 216K
מצפה כבר לפריצה כמו שהיה לטליה
היא שינתה סיסמא ולקחה את הגישה למי שאישר את הבקשות במשך שלושה חודשים?תורידי לה עוקב ותנסי שוב לשלוח לה בקשה נבדוק כמה ימים יקח לה לאשר לך
נראה שאין לה זמן בכלל להתעסק באישור אנשים
מנסה שוב בחשבון החתרני שלי… אגב יומיים אחרי הגמר סתיו אישרה אותי מהר מאוד…תורידי לה עוקב ותנסי שוב לשלוח לה בקשה תבדקי כמה ימים יקח לה לאשר לך
נראה שאין לה זמן בכלל להתעסק באישור אנשים
ראיתי תגובות של אנשים ברשתמנסה שוב בחשבון החתרני שלי… אגב יומיים אחרי הגמר סתיו אישרה אותי מהר מאוד…
עושה בדיקה גם על ספיר… היא גם התייאשה מלאשר אנשים..
זה רנדומליראיתי תגובות של אנשים ברשת
שמתבכיינים שלא אישר אותם עוד מהיום של הגמר
היא לא ברמה של טליה…מבחינת תמיכה ועוקבים…היא שנויה במחלוקת …טליה יותר קרובה לקונצנזוס….לבינתיים סתיו על 217K כבר כמה שעות טובות..
עכשיו ירד ל- 216K
מצפה כבר לפריצה כמו שהיה לטליה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.