מיק83
Well-known member
היא היתה 217 ועכשיו 216היא ב16
לוקח לחרא הזה זמן להתעדכן
זה עוד יעבור
חוץ מזה
למה כמה יש לטליה
זאתי כבר שנה וחצ אחרי
והיתה צריכה להסכים לחיות עם שחף כל החיים
רק בשביל לחזור להיות רלוונטית
היא היתה 217 ועכשיו 216היא ב16
לוקח לחרא הזה זמן להתעדכן
זה עוד יעבור
חוץ מזה
למה כמה יש לטליה
זאתי כבר שנה וחצ אחרי
והיתה צריכה להסכים לחיות עם שחף כל החיים
רק בשביל לחזור להיות רלוונטית
זה באג של אינסטגרם …אצלי מופיע נכון ל16:53 שסתיו ירדה ל210
צפה בקובץ המצורף 90505
אחוות מנצחותטליה שלכם מנסה להתחנף
התחילה לעקוב אחרי סתיו
גם ימניתחמודים, קפצתי רק להגיד לכם שאני ימנית ושכולכם על הדד שלי אם זה לא מוצא חן בעיניכם.
אתם יכולים לקפץ ולעשות חמוצים סימולטנית ואני עדיין אישאר ביביסטית גאה אז יאללהההההההה
לא עליי חמודעעעע, לא לפנותתתתתתתת
אני בכלל הולוגרמה..גם ימנית
גם גיימרית
גם שווה לכאורה
גם אוהבת חתולים
בוט פיתוי איראני שקוף, לא באמת קיימת
זה מגביל פוזיציות אבל חוץ מזה הכל בסדראני בכלל הולוגרמה..
תכלס, במציאות אני שוקלת 400 ק"ג, צולעת לא עלינו ומלאה חצ'קונים מוגלתיים במקומות שהשתיקה יפה להם.
זה משנה את דעתך עליי?![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחחחזה מגביל פוזיציות אבל חוץ מזה הכל בסדר
שמיים וארץ לעומת מה שספיר עושה מול מי שהיא נפגשת ברחובות, או אפילו אלו שמתקשרים אליה בכל שעה אפשרית..לא הגיוני שזה הם
הוא עבר תהליך
מתכון נהדר להיות מוקפת סטוקרים ולברוח תחת זהות בדויה לחופי קנקון בעוד מספר חודשיםשמיים וארץ לעומת מה שספיר עושה מול מי שהיא נפגשת ברחובות, או אפילו אלו שמתקשרים אליה בכל שעה אפשרית..
יש מישהו שתיעד עצמו מתקשר אליה בלילה/ערב בזמן שהיה חוזרים הביתה, והיה נשמע שהיא עסוקה ועדיין היא ענתה ודיברה איתו ונתנה לו לדבר..
נראה לי שבשלב מסויים היא תפסיק.. או תחליף מספר..מתכון נהדר להיות מוקפת סטוקרים ולברוח תחת זהות בדויה לחופי קנקון בעוד מספר חודשים![]()
כולל משה מלצר חולון?שמעתי בעקבות הזכייה של מעתוק אלפי מלצריות נרשמו לאודישנים לעונה הבאה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.