תקוהמהעונה של תקוה הרגשתי שאי אפשר לסמוך על רועי עוז
אולי היא זוכה ראויה, כל אחד והעדפתו אבל זה היה שקוף שהוא בעדהתקוה
מהזוכות הראויות ביותר.
לא היתה לה אלטרנטיבה בעונה. ירדן? נו באמת... אני עד היום מופתע שהיא הגיעה למקום שני.אולי היא זוכה ראויה, כל אחד והעדפתו אבל זה היה שקוף שהוא בעדה
ולסתיו לא היתה אלטרנטיבה בעונה הזו ועדיין הוא נתן לעציץ הירוק שלנו לנצח...לא היתה לה אלטרנטיבה בעונה. ירדן? נו באמת... אני עד היום מופתע שהיא הגיעה למקום שני.
נכון בעונה הזאת באמת לא הייתה אלטרנטיבהולסתיו לא היתה אלטרנטיבה בעונה הזו ועדיין הוא נתן לעציץ הירוק שלנו לנצח...
הכוונה היא שבסוף בסוף
ההחלטה בידו.
ופעם אחת הוא יבחר מי שאתה אוהב
ופעם לא.
אני יודעת שהרבה אהבו את ירדן.. לא מופתעת שהגיעה למקום שני אהבו אותה. ולראייה - הגיעה למקום שני ובלי קומבינות.לא היתה לה אלטרנטיבה בעונה. ירדן? נו באמת... אני עד היום מופתע שהיא הגיעה למקום שני.
אמרה משהו ענייני יותר?שי בדוח היומי אומרת שהכי לא רצתה לראות את ליאל בחוזרים הביתה
לא ממשאמרה משהו ענייני יותר?
נראה לי הפכה אותו לעוזר האישי שלהלמה ממשיכים לראיין את שי ולא את שניר
שי חושבת... פה חשדתי.שי חושבת שגם שי עשתה את עונה וגם שניר וגם עוד
שכחה את המנצחת חחחשי חושבת שגם שי עשתה את עונה וגם שניר וגם עוד
גם כאשר הודחה אמרה שהיא יודעת שזו הייתה הצבעת מחנות והקהל של סתיו הוציא אותה.. וזה מה שזה.. זה חלק מהמשחק…מעניין אם גם ספיר תגיד משהו על הזכייה של יובל וכל המסביב אחרי שגם לה עשו את אותו תרגיל עם עדן
אם היו עושים לה את זה בסוף על המיליון אני בספק שהייתה אומרת ככה.. וגם לא צריכה להגידגם כאשר הודחה אמרה שהיא יודעת שזו הייתה הצבעת מחנות והקהל של סתיו הוציא אותה.. וזה מה שזה.. זה חלק מהמשחק…
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.