** שרשור עדכונים, קישורים ולכו כבר להתכונן לחג! **

מצב
הנושא נעול.

מיק83

Well-known member
אם היו עושים לה את זה בסוף על המיליון אני בספק שהייתה אומרת ככה.. וגם לא צריכה להגיד
הוספתי עוד חלק להודעה..

בסוף נראה לי שהייתה התנהלות של שני הצדדים בחוכמה…

וזה לא אותו הדבר כמו על המיליון

בסדר555

Well-known member
טילטיל - למה לא קמת בזמן ואמרת
יענקי - היה שבת לא יכולתי לקום ולהגיד

הראו לו גם את הסרטון עם הבגד ים ושי
התירוץ הייתה מסיבה ושתה

tarimulu

Well-known member
העולם השתגע
מגילת העצמאות היא לא מסמך מחייב
קריאות לשחרור יגאל עמיר זוכות למחיאות כפים
בתל אביב גשם זלעפות עם חום 30 מעלות
ויוני, יוני הוא מייסד חונטת גיא
1. אכן לא מסמך מחייב משפטית, 37 אנשים שאינם נבחרו חתמו עליה ואין לה מעמד חוקתי. אפשר לשקול לתת מעמד משפטי לחלקים מהמגילה, כמו "לפי חזונם של נביאי ישראל'.

2. גם קריאה לא לדבר עם נאצים יהודים או שאינם יהודים ולכנות חלקים נרחבים בעם נאצים זכתה למחיאות כפיים.

3. הקריאה לא הייתה לשחרר את יגאל עמיר אלא טענה שאם אסור לחוקק חוקים פרסונליים כי זה לא דמוקרטי, גם החוק הפרסונלי נגד יגאל עמיר אינו דמוקרטי וצריך להתבטל

פגעסוס

Well-known member
1. אכן לא מסמך מחייב משפטית, 37 אנשים שאינם נבחרו חתמו עליה ואין לה מעמד חוקתי. אפשר לשקול לתת מעמד משפטי לחלקים מהמגילה, כמו "לפי חזונם של נביאי ישראל'.

2. גם קריאה לא לדבר עם נאצים יהודים או שאינם יהודים ולכנות חלקים נרחבים בעם נאצים זכתה למחיאות כפיים.

3. הקריאה לא הייתה לשחרר את יגאל עמיר אלא טענה שאם אסור לחוקק חוקים פרסונליים כי זה לא דמוקרטי, גם החוק הפרסונלי נגד יגאל עמיר אינו דמוקרטי וצריך להתבטל
לא יודע לגבי "מחייב משפטית", את זה אני אשאיר לכאלה שמבינים יותר ממני בתחום המשפט להחליט. אבל חשוב לציין שחוק יסוד כבוד האדם וחירותו מפנה להכרזת העצמאות, כך גם חוק הלאום. כך שאני חושב שחשוב להתייחס למה שכתוב בה.
ספציפית לגבי "37 אנשים שלא נבחרו חתמו עליה", זה לא מדויק. ממה שאני יודע הכרזת העצמאות נחתמה ע"י 37 חברי מועצת העם, המוסד העליון של הישוב היהודי. 37 חברי המועצה התמנו לפי מפתח מפלגתי והם בהחלט נבחרו.

פגעסוס

Well-known member
לא יודע לגבי "מחייב משפטית", את זה אני אשאיר לכאלה שמבינים יותר ממני בתחום המשפט להחליט. אבל חשוב לציין שחוק יסוד כבוד האדם וחירותו מפנה להכרזת העצמאות, כך גם חוק הלאום. כך שאני חושב שחשוב להתייחס למה שכתוב בה.
ספציפית לגבי "37 אנשים שלא נבחרו חתמו עליה", זה לא מדויק. ממה שאני יודע הכרזת העצמאות נחתמה ע"י 37 חברי מועצת העם, המוסד העליון של הישוב היהודי. 37 חברי המועצה התמנו לפי מפתח מפלגתי והם בהחלט נבחרו.
חיפשתי קצת מקורות :) אז לדברי איתן דוניץ, מנהל המכון למורשת בן גוריון:
"מועצת העם הייתה גוף שייצג את היישוב בארץ. היא התבססה על אסיפת הנבחרים שהייתה גוף שנבחר באופן דמוקרטי על ידי אנשי היישוב. המסורת הדמוקרטית של התנועה הציונית והמסורת הדמוקרטית של היישוב הן הבסיס של הדמוקרטיה הישראלית, לטוב ולרע. מגילת העצמאות היא מסמך שבהכנתו השתתפו אנשים רבים במשך חודשים רבים ובוודאי שלא נוסחה כלאחר יד."

נלקח מכאן - https://www.ynet.co.il/news/article/hyfa6jrrn

*איסי מיאקי

Well-known member

יאללה שניפרד כבר לישראל ויהודה ושיהיה לכם בהצלחה

_אלכסה

Well-known member

אני אשמח לשמוע מתי נבחרו רש״י וחז״ל ומהו המעמד החוקי של עשרת הדברות.
הרי רבים מחוקי ישראל מבוססים על הכתבים האלו והפירושים שלהם.

בסדר555

Well-known member
מאז הגמר שי הייתה פעמיים בראיון בדוח היומי ושניר פעמיים היה מאחורי הקלעים

יענקי אמר הרגע שראה את שניר מאחור הקלעים

מיק83

Well-known member
באופן דיי מצחיק, ערן סויסה ראיין העונה רק את ספיר וסתיו. אותו סוג של ראיון.

בעולם מתוקן הן היו אחרונות על הספה.

_אלכסה

Well-known member

גם את לין לדעתי, הוא זה שמבקש מההפקה את מי לראיין. הוא תמיד בוחר את מי שעשה הכי הרבה עניין והיה הכי דומיננטי או מי שיש לו סיפור מעניין.

GalK22

Well-known member

הן גם יהיו היחידות שלדעתי יישארו בתודעה, אולי גם ליאל כי היה מפורסם לפני

אופה קטנטנה

Well-known member
נהרס לי כוסאמק ערס, טוב?

מקצת החרא שנהרס, ושאריות שלא יארזו.
מי שרוצה מוזמן לבוא לקחת, כי אני
לא אגע בחרא המתוק הזה.

הקרם לא התייבש לחלוטין,
והציור עליו עם מכחול דקיק בקפה, יצא כמו התחת של לארה.
לא הכל מוצלח בעולם האפיה, למעשה בכלל באמנות,
הרוב המכריע הוא כישלון חרוץ.

קבצים מצורפים

• B1B89341-EBA6-474D-8A66-749FE8B44917.jpeg
    B1B89341-EBA6-474D-8A66-749FE8B44917.jpeg
    KB 567.7 · צפיות: 16
  • 39D67DE3-4A14-4EAF-9724-4DFEDC8D62A1.jpeg
    39D67DE3-4A14-4EAF-9724-4DFEDC8D62A1.jpeg
    1.7 MB · צפיות: 16
  • 7EB743C6-12C1-45E1-A787-EEA2D5BB7B9E.jpeg
    7EB743C6-12C1-45E1-A787-EEA2D5BB7B9E.jpeg
    1.4 MB · צפיות: 16
  • 508EDE71-873E-42BB-8566-3B1178FA9C39.jpeg
    508EDE71-873E-42BB-8566-3B1178FA9C39.jpeg
    1.1 MB · צפיות: 14
  • 09B8F696-06FF-4F18-BEB0-7AD09961F208.jpeg
    09B8F696-06FF-4F18-BEB0-7AD09961F208.jpeg
    1.3 MB · צפיות: 15
  • 4A5856A7-4F90-4297-A879-EB05C01C41E6.jpeg
    4A5856A7-4F90-4297-A879-EB05C01C41E6.jpeg
    KB 857.9 · צפיות: 14

yoni564712

Well-known member
היחיד שעוז היה יכול לבנות אותו כקונטרה לסתיו והיה גם מנצח אותה דרך הצבעות הקהל,

זה גיא.

בגיא, כמו סתיו,
יש משהו שגורם לצופים לסלוח לו גם אחרי שהתנהג לא יפה.

אבל עוז מעולם לא ידע לזהות מה יש לו בידיים.

אז העציץ הירוק שלנו ניצח |לבירוק|

מצב
הנושא נעול.
למעלה