מיק83
Well-known member
הוספתי עוד חלק להודעה..אם היו עושים לה את זה בסוף על המיליון אני בספק שהייתה אומרת ככה.. וגם לא צריכה להגיד
בסוף נראה לי שהייתה התנהלות של שני הצדדים בחוכמה…
וזה לא אותו הדבר כמו על המיליון
הוספתי עוד חלק להודעה..אם היו עושים לה את זה בסוף על המיליון אני בספק שהייתה אומרת ככה.. וגם לא צריכה להגיד
1. אכן לא מסמך מחייב משפטית, 37 אנשים שאינם נבחרו חתמו עליה ואין לה מעמד חוקתי. אפשר לשקול לתת מעמד משפטי לחלקים מהמגילה, כמו "לפי חזונם של נביאי ישראל'.העולם השתגע
מגילת העצמאות היא לא מסמך מחייב
קריאות לשחרור יגאל עמיר זוכות למחיאות כפים
בתל אביב גשם זלעפות עם חום 30 מעלות
ויוני, יוני הוא מייסד חונטת גיא
לא יודע לגבי "מחייב משפטית", את זה אני אשאיר לכאלה שמבינים יותר ממני בתחום המשפט להחליט. אבל חשוב לציין שחוק יסוד כבוד האדם וחירותו מפנה להכרזת העצמאות, כך גם חוק הלאום. כך שאני חושב שחשוב להתייחס למה שכתוב בה.1. אכן לא מסמך מחייב משפטית, 37 אנשים שאינם נבחרו חתמו עליה ואין לה מעמד חוקתי. אפשר לשקול לתת מעמד משפטי לחלקים מהמגילה, כמו "לפי חזונם של נביאי ישראל'.
2. גם קריאה לא לדבר עם נאצים יהודים או שאינם יהודים ולכנות חלקים נרחבים בעם נאצים זכתה למחיאות כפיים.
3. הקריאה לא הייתה לשחרר את יגאל עמיר אלא טענה שאם אסור לחוקק חוקים פרסונליים כי זה לא דמוקרטי, גם החוק הפרסונלי נגד יגאל עמיר אינו דמוקרטי וצריך להתבטל
חיפשתי קצת מקורותלא יודע לגבי "מחייב משפטית", את זה אני אשאיר לכאלה שמבינים יותר ממני בתחום המשפט להחליט. אבל חשוב לציין שחוק יסוד כבוד האדם וחירותו מפנה להכרזת העצמאות, כך גם חוק הלאום. כך שאני חושב שחשוב להתייחס למה שכתוב בה.
ספציפית לגבי "37 אנשים שלא נבחרו חתמו עליה", זה לא מדויק. ממה שאני יודע הכרזת העצמאות נחתמה ע"י 37 חברי מועצת העם, המוסד העליון של הישוב היהודי. 37 חברי המועצה התמנו לפי מפתח מפלגתי והם בהחלט נבחרו.
יאללה שניפרד כבר לישראל ויהודה ושיהיה לכם בהצלחה1. אכן לא מסמך מחייב משפטית, 37 אנשים שאינם נבחרו חתמו עליה ואין לה מעמד חוקתי. אפשר לשקול לתת מעמד משפטי לחלקים מהמגילה, כמו "לפי חזונם של נביאי ישראל'.
2. גם קריאה לא לדבר עם נאצים יהודים או שאינם יהודים ולכנות חלקים נרחבים בעם נאצים זכתה למחיאות כפיים.
3. הקריאה לא הייתה לשחרר את יגאל עמיר אלא טענה שאם אסור לחוקק חוקים פרסונליים כי זה לא דמוקרטי, גם החוק הפרסונלי נגד יגאל עמיר אינו דמוקרטי וצריך להתבטל
אני אשמח לשמוע מתי נבחרו רש״י וחז״ל ומהו המעמד החוקי של עשרת הדברות.1. אכן לא מסמך מחייב משפטית, 37 אנשים שאינם נבחרו חתמו עליה ואין לה מעמד חוקתי. אפשר לשקול לתת מעמד משפטי לחלקים מהמגילה, כמו "לפי חזונם של נביאי ישראל'.
עוז לא יודע לעשות טלוויזיהבאופן דיי מצחיק, ערן סויסה ראיין העונה רק את ספיר וסתיו. אותו סוג של ראיון.
בעולם מתוקן הן היו אחרונות על הספה.
גם את לין לדעתי, הוא זה שמבקש מההפקה את מי לראיין. הוא תמיד בוחר את מי שעשה הכי הרבה עניין והיה הכי דומיננטי או מי שיש לו סיפור מעניין.באופן דיי מצחיק, ערן סויסה ראיין העונה רק את ספיר וסתיו. אותו סוג של ראיון.
הן גם יהיו היחידות שלדעתי יישארו בתודעה, אולי גם ליאל כי היה מפורסם לפניבאופן דיי מצחיק, ערן סויסה ראיין העונה רק את ספיר וסתיו. אותו סוג של ראיון.
אז מראש שלא יכניס אותה לבית האחעוז לא יכל שסתיו וספיר יהיו האחרונות על הספה
כי סתיו היתה מנצחת בהליכה
והם לא רצו שסתיו תנצח
מי שהצביע מעתוק בקטע של רק לא סתיו, היה מצביע ספיר בקטע של רק לא סתיועוז לא יכל שסתיו וספיר יהיו האחרונות על הספה
כי סתיו היתה מנצחת בהליכה
והם לא רצו שסתיו תנצח
זהו, שלאמי שהצביע מעתוק בקטע של רק לא סתיו, היה מצביע ספיר בקטע של רק לא סתיו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.