שרשור עובדות עבודה-ליכוד-שינוי-מרצ

שרשור עובדות עבודה-ליכוד-שינוי-מרצ

בשירשור זה אתם מוזמנים לכתוב עובדות הקשורות לחברי המפלגה אשר א-ת-ם בוחרים בה תוך הצגת סימוכין, אם במאמרים או כתבות, לעניין. אני אחזור שוב עד דברי - סימוכן לעובדות הקשורות לחברי המפלגה אשר א-ת-ם בוחרים בה ושוב.. בשביל שתבינו סופסוף - לא מדוע אסור לבחור בקדימה, שינוי, ליכוד או כל מפלגה אחרת - עובדות וסימוכין לחברי המפלגה אשר אתם בוחרים בה! לא לשכוח סימוכין.. ולא לשכוח להתיחס רק למפלגה שאתם בוחרים בה. :) תודה מראש, יניב.

אני יכול בקלות למלא את השרשור הזה

בחומר על המפלגה שאני תומך בה (למרות שלא ציינת אותה בין המפלגות שרשמת). אתה באמת מעוניין? אתה מבטיח לי שאם אעשה זאת, אתה תשיב במקביל בחומר של קדימה באותם נושאים (לצורך ההשוואה)? בכיף אני מוכן לעשות השוואה כזו.

אתחיל ביו"ר המפלגה - עוזי דיין

קורות חיים אלוף (מיל') עוזי דיין נולד בשנת 1948 בישראל וגדל במושב היוגב בעמק יזרעאל. ב- 1966 התגייס לצה"ל, התנדב לסיירת מטכ"ל ובה שירת כלוחם, מפקד צוות, מפקד פלוגה וכמפקד היחידה. מילא שורה של תפקידים בצה"ל, ביניהם: מפקד חטיבת השריון ומפקד אוגדה משוריינת סדירה "עוצבת הפלדה". כן היה מפקד קורס מפקדי גדודים ומפקדי חטיבות. במלחמת ששת הימים נטל חלק כלוחם בסיירת מטכ"ל, במלחמת ההתשה כמפקד צוות בסיירת. במלחמת יום הכיפורים כמפקד פלוגה ובמבצע "שלום הגליל" כסגן מפקד חטיבת טנקים סדירה. האלוף דיין היה ראש אגף התכנון בצה"ל ובמסגרת תפקידו היה ראש המשלחת הביטחונית במשא ומתן עם הירדנים, הפלסטינים והסורים. במרץ 1996 מונה לאלוף פיקוד מרכז וביוני 1998 מונה לסגן הרמטכ"ל וראש אג"מ. בספטמבר 2000 מונה ליו"ר המועצה והיועץ לביטחון לאומי, תפקיד בו כיהן עד ספטמבר 2002. האלוף דיין כיהן במספר תפקידים: נשיא המועצה הציונית בישראל. יו"ר המועצה הציבורית 'גדר ביטחון לישראל'. ראש קתדרה לחברה ופוליטיקה במכללת 'ספיר'. נשיא כנס שדרות לחברה. כל התפקידים נעשים בהתנדבות. בוגר האוניברסיטה העברית בירושלים במתמטיקה ובפיזיקה. בעל תואר שני בחקר ביצועים מאוניברסיטת סטנפורד בקליפורניה. האלוף דיין נשוי לתמר, פרופ' לזואולוגיה באוניברסיטת תל-אביב ולהם שלושה ילדים: איתי (21), איה (16) וזוהר (10).

עוזי דיין במסגרת פעילותו כאזרח

אני מעדיף להתמקד בפעילותו האזרחית של דיין, כי לדעתי היא יותר רלוונטית לפעילות הפוליטית ולעקרונות אותם מפלגת תפנית מייצגת, וכן זהו פן פחות מוכר מהרקע הצבאי העשיר של האלוף במיל. עוזי דיין. עוזי דיין היה מיוזמי אמנת כינרת שמטרתה הייתה לגבש הסכמה בין חילוניים לדתיים בנושאי דת ומדינה ולקרב בין האוכלוסיות הללו. עוזי דיין גם יזם את אמנת שיח אחים שנועדה לקבוע כללי מסגרת להתנהלות כל הצדדים בעת ההתנתקות. וכפי שוודאי רבים שמו לב, היה בין "המשקיפים" שהסתובבו ברחובות נוה דקלים בעת ביצוע ההתנתקות, על מנת להרגיע, לגשר ולפשר. עוזי דיין פעיל מאוד גם בתחום החברתי ועומד בראש כנס שדרות לחברה. מעורבותו ופעילותו בתחום האזרחי של עוזי דיין, באה לידי ביטוי גם בעקרונות מפלגת תפנית שבתחום החברתי-כלכלי ובתחום יחסי דת-מדינה, דתיים-חילוניים ואף יהודים-לא יהודים, שואבים מרוחן של האמנות והכנס שציינתי למעלה (כפי שבא לידי ביטוי במסמכי המפלגה השונים המופיעים באתרה). פעילותו זו והרוח בא נעשית מעידה על אופיו הנעים ועל פתיחותו ונגישותו של האדם עוזי דיין.

פעילותו של עוזי דיין למען המשרתים

במילואים: כן, עבודותיו ופעילותו של עוזי דיין היוו מקור השראה גם למפלגות בכנסת הנוכחית. כמו בנושא תנאי המילואים. על אף שלא היה חבר הכנסת הנוכחית.

bhnadav

New member
כי זה בדיוק העניין.

פה בדיוק אפשר למדוד אם המפלגה ראוייה לתמיכה שלי או לא. "מצע לחוד ומציאות לחוד" - מפלגה שהעקרונות והעמדות שלה, ובמלים אחרות המצע שלה, הוא טוב וראוי, אבל מצד שני חבריה לא עשו כלום בנוגע לכך - לא ראוייה לכלום. וראינו דוגמאות לא מעטות לכך בכנסת האחרונה.

זה הרעיון שמאחורי השרשור -

זה המקום להציג עובדות הנוגעות למפלגה שאתם תומכים בה. המפלגה שאתה תומך בה מבטיחה.. אם חבריה, גם במישור הצבאי, הוכיחו מעשים ויש לך סימוכין לעניין, אתה מוזמן לשרשר כאן :)

sknr 2

New member
למה לדבר על אחרים ???

בו נדבר על קדימה - העובדות - 1 - שרון מושחת ! 2 - תיקשורת ירדה מעיניני השחיתות של שרון, ביגלל מצבו הבריאותי ! תיתמודד עים שתי העובדות האלה, ונוכל להמשיך (קדימה ?)

bhnadav

New member
../images/Emo4.gif איפה המוח שלך?

יניב מדגיש שוב ושוב שאתם מתעסקים יותר בהכפשות נגד קדימה מאשר במה טוב במפלגה שאתם תומכים בה, ואתה מצידך מצדיק את מה שהוא כותב
יש פתגם בערבית שפירושו - המוח בתחת.

מממ...

דבר ראשון, יש שרשור שמיועד לעובדות על קדימה, וזה כולל עובדות שליליות. דבר שני, תביא סימוכין. דבר שלישי, למה אין לך סיבות למה כן לבחור במפלגה שלך?

sknr 2

New member
סימוכין ???

כאן , נישאר לך רק לחפש (ותימצא הרבה !!) וגם קבל אחד מימני ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~>>> ויש עוד.. נישאר רק לחפש !!

מממ לא.

אתה תחפש ותביא את ההוכחות, אל תשלח אותי לעשות חיפושים על האידאולוגיות שלך. ושוב, תביא לי סיבות למה כן לבחור במפלגה שלך.

bhnadav

New member
לא ביקשנו לשמוע על שרון ומופז,

אנחנו מכירים אותם טוב. מצד שני, אנחנו מכירים מאוד רע את ביבי נתניהו, לדוגמא, ומבקשים שתאמר לנו מדוע אנחנו צריכים לשנות את עמדתנו לגביו. עזרתי לך? צריך עוד הכוונה לגבי מה שצריך לכתוב בשרשור הזה?

sknr 2

New member
ברור שלא....

אתם רוצים לישמוע רק מה שנוח לכם ! מושחתים נימאסתם !! מושחתים נימאסתם !! מושחתים נימאסתם !!!!!!

בוא נעשה משהו כזה.

תיתן לי 5 סיבות למה כן לבחור במי שאתה תומך בו, ו5 סיבות מנגד למה לא לבחור בקדימה, אוקיי?

sknr 2

New member
בפוליטיקה לצערי זה לא פועל ככה...

אני יודע שזה יותר נוח לך, אבל בפוליטיקה זה על תקן אלימינציה (אני מקווה שרשמתי נכון) וקדימה נופלת ראשונה
יש הרבה פחות מושחתים ושכול אחד יעשה את החשבון עים אצמו, למי הוא רוצה לתת את הקול שלו.

למעלה