שרשור עובדות עבודה-ליכוד-שינוי-מרצ

טוב אני התייאשתי.

קיוויתי שנוכל פה להגיע להבנה. מסתבר שאי אפשר. במקום ללכלך על מפלגות אחרות, קיוויתי שתיתן לי סיבות לבחור במפלגה אחרת, אבל כנראה שלרמה כל כך גבוהה אתה לא מסוגל להגיע. שבת שלום.

sknr 2

New member
בחייך....

אני לא יכול לשכנע אותך ליבחור במיפלגה. תיבחר במי שאתה מאמין ! אני רק רוצה לומר לך, שקדימה היא לא הדרך (יותר מידי שקרים ושחיתות)

bhnadav

New member
אתה לא נותן שום אופציה אחרת.

הראת שקדימה היא מפלגה לא טובה, אבל אם לא הראית שיש מפלגה שהיא יותר טובה - מבחינתי המצב הוא עדיין שקדימה היא הטובה ביותר. תן אופציה אחרת והסבר לנו למה לבחור בה, ואז אולי תזכה למישהו שישקול אם להמשיך לתמוך בקדימה.

sknr 2

New member
חמודי.....

יש לך מיבחר מיפלגות, יש לך מצב ביתחוני וכלכלי מסויים, אתה עדיין חושב שקדימה היא הפחות גרועה ?? (אולי ביגלל זה מצבנו הגיע לרמתו היום)

sknr 2

New member
יש לי בעיה אני מודה...

אני שונא שמשקרים אותי (זה מרתיח אותי
) ושרון שיקר ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~>>> וזו רק דוגמה אחת !!

mean girl 16

New member
יש המון..

שגשוג כלכלי ויציאה מהבוץ שזקופה אך ורק לזכות נתניהו.(ארחיב על כך בהמשך, אם תרצו). יחסים בינלאומיים משגשגים, גם עם מדינות ערב! הפעם הראשונה ששר חוץ שלנו, ישב סביב שולחן עם שלל מנהיגי ערב, כשתלוי על הקיר אותם דגלים כשדגל ישראל ביניהם! השג חסר תקדים של סילבן שלום. ויש כמובן את הקטל בדרכים, בו מטפל באופן אינטנסיבי ח"כ גלעד ארדן(הוגה החוק החדש של האפודות הצהובות). וכמובן גדעון סער, פרלמנטר מצויין שפועל רבות למען זכויות האשה ושלל עניינים אחרים.

את אחלה ../images/Emo24.gif , אבל,

ביקשנו להוסיף קישורים והוכחות לעניין. לא שאני מזלזל במה שהצגת. יש להוכיח כל עניין שתפרסמי כאן :)

bhnadav

New member
נראה לי שבכל מקרה הוא מרוצה ../images/Emo8.gif

ולא רק הוא

mean girl 16

New member
גלעד ארדן- המאבק בתאונות הדרכים

בישראל, כמו במקומות רבים אחרים בעולם, אנשים רבים מצאו את מותם בתאונות כתוצאה מאי-זיהוי מוקדם של נהגים או נוסעים, אשר יצאו ממכוניתם לצידי הכביש בשעות הלילה. רבות מתאונות קטלניות אלו יכלו להימנע לו היו הנוסעים או הנהגים נראים למרחק רב יותר. בשל מקרים אלו, ישנן מדינות, כגון איטליה וספרד, בהן לצד חקיקה הקובעת איסור לעצור בשולי דרכים מהירות, אף ניסו למצוא דרכים להגדיל את בטיחות הנהגים, אשר בכל זאת נאלצו בלית ברירה לעצור בצידי הדרך. במדינות אלו החלו לחייב את הנהגים להחזיק ברכבם לצד משולש אזהרה ומגבה לרכב, גם ביגוד זוהר הנראה למרחקים גם בחשכה. בבדיקות שנערכו נמצא כי שימוש באפוד זוהר בעת חשיכה מאפשר הגדלה של טווח זיהוי לובש האפוד מ-40 מטר ל-200 מטר. כידוע, בדרכים בין-עירוניות בשל מהירות הנסיעה הגבוהה אף מרחק הבלימה גבוה, ולכן האפוד יסייע בזיהוי והבחנה בנהג שירד לצד הכביש ממרחק גדול יותר ויאפשר זמן תגובה רב יותר לנהג. לפיכך, גם בישראל החליטה ועדת השרים לחקיקה לפני מספר חודשים לתמוך בהצעת החוק שהגיש חבר הכנסת גלעד ארדן לשינוי פקודת התעבורה, כשהמטרה היא שגם בישראל יאומץ האפוד הזוהר וכל נהג יחוייב לשים אותו ברכב ולהשתמש בו בעת יציאה מן הרכב בצידי דרך בין-עירונית. החלת החובה על החזקת אפוד זוהר בכל רכב תהווה נשק נוסף במלחמה ובמאבק היומיומי בתאונות הדרכים. וכל זאת בעלות נמוכה ושווה לכל נפש, אשר עשויה להציל חיים ולמנוע תאונות באמצעות פריט פשוט ומבלי להשקיע סכומי עתק בפיתוח תשתיות. לאור יוזמת חקיקה זו, אשר מתקבלת באהדה רבה בקרב גורמים רבים, החליטה חברת אוטולוקס להירתם ליוזמה בטיחותית זו ולשווק החל מחודש מרץ אפודים זוהרים בסניפי רשת הצמיגיות טייר קלאב ברחבי הארץ. אנו מקווים כי יהיה ביוזמה זו כדי להפחית ולצמצם את מספר ההרוגים והתאונות הקטלניות בכבישי הארץ.

sknr 2

New member
אתה חושב........~~~~>>>

שאים במיקרה, נגיד בעוד 15 שנה, יתברר סטטיסטית, שלאפוד הזוהר לא היתה השפעה מפחיתה (בכמות משמעותית) על כמות תאונות הדרכים, יהיה למישהוא את האומץ לבטל את החוק, או שזו אבן שאין לה הופכין ??

אשרת

New member
אבן שאין לה הופכין

פשוט לא יאכפו את החוק, כמו שלא קונסים אותך בחמשת אלפים שקלים חדשים , כאשר תופסים אותך ללא תעודת זהות ברחוב.

sknr 2

New member
חכמי חלם - בכנסת שלנו.........

אני רואה סיינפלד (עכשיו בביפ) וזה נישמע כמו רעיון של קרמר ! טוב שלא הציע ליצבוע את הנהגים בצבע זוהר ! אני מניח שהגבלת המהירות, ענישה מחמירה לעברינים מועדים, שיפור הכבישים, פיקוח על המערכת (אנשים מקבלים רשיון בקומבינות ועברינים שכבר עברו על החוק - משוחררים לכביש) כול זה לא חשוב...

למעלה