שרשור עובדות

שרשור עובדות ../images/Emo88.gif

בשרשור זה מוזמנים כל חברי הפורום, לעלות עובדות הקשורות למפלגה שהם תומכים בה. אבקש ממכם לשרשר כאן רק עובדות המגובות ע"י מאמר או תוכן מובהק כלשהו! כמו כן, שירשור זה קיים רק למען עובדות.. תגובות לא רלוונטיות ימחקו. אנא ממכם, אל תקלקלו או תלכלכו שרשור זה - נצלו את ההזדמנות להראות לכל הגולשים עובדות הקשורות למפלגה. קחו בחשבון שאם תבחרו להכפיש או להשתמש בשפה בוטה כאן, ההודעה תמחק - וכולם יוכלו לראות שאין לכם באמת מה לאמר. תודה, יניב.

עובדות הקשורות לחברי מפלגת קדימה

העם דרש לחימה עיקשת בטרור - ואכן מאז 2002 חלה ירידה במספר קורבנות הטרור! _______________________________________________________ העם דרש בתהליך ההתנתקות תוך רגישות כלפי המפונים - ואכן מאז ההתנתקות חלה ירידה משמעותית במספר תקריות הירי, החיילים שלנו נשלחים למשימות אחרות ולא מסכנים את חייהם בעזה ובקירבתה _______________________________________________________ העם שלנו דרש רב יהודי בארץ ישראל - ואכן בתקופה האחרונה חלה עליית שיא מצד יהודים למדינה! תהליך ההתנתקות "שיחרר" אותנו מהעול הדמוגרפי של הפלסטינאים _______________________________________________________ העם שלנו דורש דמוקרטיה חזקה שמביאה את העולם המערבי לכאן - ואכן המערב קרוב מתמיד בשיתוף הפעולה שלו איתנו. התיירים מציפים את הארץ בשיא שלא היה כדוגמתו מזה עשרות שנים! ------------------------------------------------------------ התכנים מגובים ע"י מאמר זה - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=345&a=66622&c=6856&sc=0&ssc=0

bhnadav

New member
שר התיירות, אברהם הירשזון,

חבר מפלגת קדימה, הוביל מספר הישגים נאים מאוד בתחום זה. לא רק שהתיירות לארץ היא בשיאה, שר התיירות הביא היום למהפכה גם בטיסות מהארץ לארצות הברית. בזאת נשבר המונופול של אל על בטיסות לארה"ב כשהירשזון החליט לאפשר גם לישראייר לבצע טיסות סדירות לניו יורק. פתיחת הקו לארה"ב לתחרות, תביא להוזלה משמעותית מאוד של הטיסות, שמוערכת בכ-10%. מדובר בצעד נכון וחשוב לצרכנים הישראליים, ובכך כל הכבוד לשר התיירות ולמשרדו. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3201079,00.html

עכישו תבדקו היטב

מאיפה הכספים של החינוכית-אם לא מהירשנזון? ועוד נתחזקבעניין זה

bhnadav

New member
הנהגת קדימה - הראוייה ביותר.

אומרים שרוב ההצבעות בבחירות נובעות פחות מבעד ויותר מנגד. בהצבעה בעד קדימה, מדובר בהצבעה נגד קיצוניות לשני הכיוונים, וצורך במנהיגות אחראית עם אנשים אחראים, עם אמונה שהם אלה האנשים שאפשר לשים בידם את המפתחות להובלת המדינה. אבי דיכטר, שאול מופז, אהוד אולמרט, ציפי לבני, אוריאל רייכמן, שמעון פרס, גדעון עזרא, מאיר שטרית, אברהם הירשנזון, זאב בוים, מרינה סולודקין, ועוד הרבה טובים נוספים. נבחרת כזאת, אני לא מאמין שקיימת בעוד מפלגה. השרה ציפי לבני, המוערכת עליי ביותר, היא דוגמא לפוליטיקאית מעולה שהגיעה בצורה מעוררת גאווה לאחד התפקידים הבכירים ביותר שקיימים במדינה - תפקיד שרת החוץ. השרה לבני הביאה בשנים האחרונות שיאים בתחום העלייה כשתיפקדה כשרת הקליטה, ניהלה שיחות קדחתניות בעניינים מדיניים בתקופה הקצרה שעסקה בפיתוח האזורי, עתה בתפקידה כשרת המשפטים מנסה להוביל רפורמות שונות ועוד. לבני הצליחה בכל תפקיד בו עסקה, גם לפני הפוליטיקה. מעבר לכך, היא הייתה גורם מפשר ומגשר בין המתנגדים והתומכים בהתנתקות - גם בממשלה וגם מחוצה לה, כשניהלה שיחות, בסתר, עם אנשי גוש קטיף שהיו מגיעים עליה אחרי שעות העבודה כדי שלא יראו שחלק מהם נושאים ונותנים. הם סמכו עליה. אני רוצה לראות את האנשים האלה בהנהגת המדינה, ואת האנשים האלה מובילים תהליכים שמשרתים את האינטרסים של המדינה. אני לא סומך על אף אחד אחר. סוס מנצח לא מחליפים
על ההישגים של חברי קדימה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=345&a=65928&c=6856&sc=0&ssc=0 על השרה לבני: http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/020/627.html

JOSEF272

New member
כל ההישגים הנ"ל של הנהגת הליכוד

להזכיר לכם הממשלה הזו זו ממשלה של הליכוד והמנדט של הליכוד אמנם לפני חודש הוקמה קדימה אבל כל ההישגים המצויינים הם של שרי הליכוד שהרי קדימה לא היתה קיימת אז שלא יעבדו עליכם.

bhnadav

New member
זה בכלל לא משנה.

המותג לא מעניין אותי. מעניינים אותי האנשים ודרכם.

JOSEF272

New member
מרינה

כתבת על אנשים איכותיים את השם מרינה סולודקין אתה יודע מי זאת בכלל היא בכלל לא נבחרה לכנסת ורק ששרנסקי פינה לה את כיסאו נכנסה אתה סתם מדקלם את השמות שכל קשר בען האנשים מיקרי בלבד והדבק של האנשים האלה זה הכיסא בכנסת ואריאל שרון

bhnadav

New member
בטח שאני יודע מי זו.

היא הייתה סגנית השרה לקליטת עלייה, ובמסגרת פעולות השרה, סגניתה והמשרד כולו הביאו את המדינה לשיאים בתחום הזה! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=345&a=65925&c=6856&sc=0&ssc=0 כרגע היא משמשת כיו"ר מטה העולים של קדימה, ולא בכדי היא נבחרה לתפקיד החשוב הזה. הזלזול שאתה מפגין הוא חוצפה, התבייש.

bhnadav

New member
ובעצם גם היום היא סגניתה, כמובן.

בעקבות מינוייה של של ציפי לבני לשרת החוץ (בנוסף לתפקידה כשרת המשפטים), עד כמה שידוע לי מרינה סולודקין, סגניתה, היא זו שמופקדת על המשרד לקליטת עלייה.

תומרס1

New member
../images/Emo45.gif אנשים שלא מבינים כלום

רק מבלבלים את המוח בלי להסתמך על עובדות... תודה נדב.

תומרס1

New member
שביעות רצון..

חלוץ הביע שביעות רצון גדולה מהמצב הביטחוני השורר בישראל בתקופה האחרונה.

שימו לב שרק "קדימה" מציגים עובדות!

כאשר שאר המפלגות "הגדולות" מציגות ספקולציות והבטחות - יש רק מפלגה אחת שמביאה איתה עובדות ומנוף של עשייה!
קדימה לתוצאות!

אשרת

New member
הינה משהו משינוי...

כתבת: "כמו כן, שירשור זה קיים רק למען עובדות.." נראה אותך מפריך את העובדה הבאה... שינוי מתפרקת

אשרת, יקרה - אני חסיד של פלורליזם

וצר לי על כל מפלגה שמגיעה למצב כזה. נסי להזכר בהתכתבות שלנו במסרים ומה כתבתי לך אז - עוד לא אבדה תקוותנו - לדעות, אפשרויות, ומגוון של דרכים :)

אשרת

New member
../images/Emo13.gif

נראה לך שאני מתאיישת ועוזבת את המפלגה שלי?

לזה אתה קורא עובדות?

העובדה היחידה היא שהבחירות שנערכו אתמול בלילה, הם הבחירות הדמוקרטיות היחידות היום במדינת ישראל, והבחירות בעלות שיעור ההצבעה הגבוה ביותר. לכם אפילו אין בחירות וכולם תלויים באדם אחד ובגחמותיו האישיות.
למפלגת העבודה המחודשת בראשות היו''ר החדש שלה עמיר פרץ, יש נבחרת מנצחת, הכי טובה היום בארץ, ובקרוב המדינה כולה תיווכח שאתם כולה בועה וירטואלית, ושאין מאחוריכם שום דבר, מלבד אוסף פלטים שלא יכלו להיבחר באף מפלגה אחרת.

כל הכבוד על הפריימריז! אין ספק..

אתם מוכיחים בחירות דמוקרטיות (למרות הדילים) וזו דוגמא טובה. גם מפלגת העבודה לא קמה מתוך פריימריז! את זה אתה מעדיף לשכוח
או שאולי בכלל לא ידעת.. מפלגת קדימה היא מפלגה צעירה ומבטיחה.. שתפתח ותתפתח עם כל צעד!

JOSEF272

New member
עד שיש דמוקרטיה ראויה אתה מזלזל

אני לא שייך למחנה של העבודה אבל שצריך להוריד את הכובע בפני הדמוקרטיה אני מוריד אתה כרגיל מזלזל בדמוקרטיה אז נכון שהעבודה חשודים במפקד הארגזים אבל הדמוקרטיה שם ובחירת אנשים טובים על ידי מעל 65 אלף איש זה מכובד לפי דעתי הרשימה שמאלנית מידי אבל האנשים אחד אחד אתה כותב שקדימה תתפתח נו באמת אתה פשוט קומיקאי אני רוצה להזכיר לך ששינוי זה העתיד שלכם. קדימה זו קבוצה שברחה כל אחד מהדמוקרטיה שלה דוגמא פרס לא קיבל דין הבוחר הלך קדימה מופז לא קיבל דין הבוחר הלך קדימה אפללו ורוחמה גם ידעו שלא יבחרו הלכו קדימה כנל לגבי איציק ורמון אולמרט אף פעם לא נבחר בדמוקרטיה הלך קדימה יואל חסון בא גם בשביל הכיסא גם פנינה ניסתה אבל היה מאוחר מידי יחי הדיקטטורה

חחח אתה סופר קשקשן, אתה ../images/Emo6.gif

מי זילזל ומה הקשר?
כפי שכתבתי - כל הכבוד למפלגת העבודה!

למעלה