אני מצביע לעשייה, תוצאות ולאנשים שמובילים אותן! לליכוד יש קרדיט ענק בבניית חלק גדול מהאנשים שבמפלגת קדימה - אבל העם כבר לא רוצה ליכוד עם בנג'מין ניתאי. העם רוצה קדימה
למה שהיא לא תהיה די ימנית? הליכוד היא מפלגת ימין-מרכז להזכירך. תמיד כשהליכוד נבחר, הוא נבחר דרך מצע ימני(לא צריך להזכיר את שרון שנבחר בעצם על סמך התנגדות להתנתקות)- לכן אני לא מקבלת את זה כטענה למה הוא לא יהיה. כשאת נותנת לדוגא את הסקרים- בסדר. אבל הטענה על ה"ימין" היא לא טענה לעניין. אגב, לפי הארץ הם כבר ב17, אז לא הייתי אומרת בקושי 14, בכל זאת.
הוא שאני לא כותב ומגיב מתוך זלזול ושנאה למועמדים אחרים - אני מגיב וכותב מתוך הערכה למועמדים של המפלגה שאני תומך בה אני לא מזלזל בכוונתו של נתניהו או בכישוריו - אני פשוט מעדיף אלטרנטיבה טובה יותר, זה הכל
הגבוהה ביותר בץתולדות המדינה, רמת העוני הגבוהה ביותר בתולדות המדינה, רמת ההתאבדויות (אגב כולל בצה''ל) הגבוהה ביותר בתולדות המדינה, ושלא לדבר בכלל על רמת השחיתות שחצתה כבר את כל הקווים האדומים והגיעה אפילו עד אל בית הנבחרים שלנו, ובוא נסתפק לעת עתה רק בזה, כדי שלא אגיד יותר מזה...
אני בטוח שגם אז תמצא תירוצים כדי להמשיך לטעון שזה סתם קשקושים. בוא ואתן לך רק כמה נתונים: על פי הלמס: שיעור הילדים העניים במדינת ישראל הגבוה ביותר בכל מדינות המערב, שיעור הקשישים העניים במדינת ישראל הגבוה ביותר בכל מדינות המערב. על פי הקרן לרווחת ניצולי השואה: 40% מניצולי השואה במדינת ישראל חיים מתחת לקו העוני. על פי דו"ח המועצה לשלום הילד: 41% מהילדים במדינת ישראל עניים. על פי הבנק העולמי: מדינת ישראל אחת המדינות המושחתות ביותר בכל מדינות המערב. וזה רק על קצה המזלג.
המפלגה שלו, אם חושבים על זה? הרי עד שפרץ תפס את השלטון במפלגה, בעזרתם של הוועדים הגדולים במשק, הם היו באותה ממשלה, לא? היו שותפים לאותה מדיניות כלכלית שעכשיו הם יוצאים נגד, הלא כן?
לממשלה הזאת. אנחנו היינו רק בסוף אחרי ששינוי כבר הספיקה להרוס ביחד עם נתניהו כל חלקה טובה במדינה, אבל אני מודה שזו היתה טעות מצידנו להיכנס לממשלה אחת עם שרון, אפילו לצורך ההתנתקות, אבל בזה לא אשם היו''ר החדש של מפלגת העבודה המחודשת עמיר פרץ, בזה אשם הבוגד שמעון פרס, שהפך את מפלגת העבודה למפלגה לא רלוונטית, וזה בזמן שהיו לא אין סוף הזדמנויות להפיל את ממשלת שרון בהצבעות אי אמון, ובמקום זה הוא העדיף לשתק את העבודה, לחבור לשרון ולחסות בצילו עד סוף הימים.