שרשור עובדות

מה אתה אומר על ברוורמן? ../images/Emo4.gif

אשר תומך במדיניות נתניהו ואולמרט בנושא.. וטוען שהוא ופרץ מדברים באותה שפה. ענה לי, בבקשה..

ברוורמן הוא אכן בעיה מבחינתי.

אבל לא בעיה שאי אפשר לפתור, הוא רק אחד מני רבים במפלגת העבודה, ועל פי האנשים הטובים שנבחרו בעשירייה הפותחת מלבדו, אין לו הרבה סיכויים לממש את המדיניות הכלכלית שלו, לא שלי, לא פרץ ולא הפרופ' יולי תמיר, לא יתנו לו להשתולל חופשי ולהפוך לנתניהו ב'. ומלבד זאת, אני סומך על פרץ שיידע כיצד להחזיק את ברוורמן קצר ולרסנו.

אני זוכר כיצד התלהבת מברוורמן

אך לפני חודש. איך היית מפנה את כולנו לאירוחים שלו ברחבי האינטרנט. איך היית מתייחס להופעות שלו בתקשורת. חודש! חודש אחד הספיק על-מנת שהוא ייהפך לבעיה מבחינתך. עכשיו פתאום פרץ צריך להחזיקו קצר ולרסנו...

מה לעשות, מסתבר שכן.

ברוורמן חשף את פרצופו האמיתי, וגם אם הוא עשה זאת רק כדי להחזיר חזרה בוחרים מיוחסים ועשירים אל מפלגת העבודה, אני לפחות רואה את הדבר הזה בחומרה לא פחותה מאשר אם באמת מאמין במה שהוא אמר בראיון. ואני כידוע לך, או שאולי לא ידוע לך, מכה על חטא, שכן אני סימנתי אותו במקום הראשון ברשימה שלי בפריימריז.

תומרס1

New member
זה פשוט מעורר גיחוך...

כל מי שאומר משהו ממפלגת העבודה שסותר את כל מה שאומר פרץ ואתה לא מסכים איתו. אתה מציע להוציא אותו מהמפלגה או להתנער ממה שאמר...

אשרת

New member
אבל אבל אבל

קודם כל שינוי לא הרסה כלום, מדיניות נתניהו, הביאה לפריחה במשק, על אפך וחמתך. מרבית המוחלט של העניים, הינם חרדים וערבים- משפחות מרובות ילדים, שהורה אחד לא עובד!!! ולכן יש גם אחוז לא מבוטל של ילדים אשר נמצאים מתחת לקו העוני. אם כבר - אז נשים את כל הקלפים על השולחן, ממתיק סוד. אולי ,כאשר אתה תעבוד ותרוויח יותר מהמקסימום, ותראה כיצד חצי משכורת שלך הולכת למשפחות הללו, אולי תבין במקצת את אלו שטוענים שצריך להפסיק את התלות המגוחכת הזאת בקצבאות. דבר שני, מה אפכת לי מי אשם? מפלגת העבודה היתה בפנים? פינס היה שר הפנים? פואד? אציק ? אל תטיל את האשמה על פרס, תטיל את האשמה על המפלגה שלך. כי היא זאת שישיבה כולה בקואוליציה.

שימי לב איך את סותרת את עצמך אשרת

אם הכל כך כך טוב ויפה לשיטתך, אז במה בדיוק את מאשימה את מפלגת העבודה? ואם לא לשיטתי, האם שינוי לא היתה שותפה מלאה בממשלת שרון במשך שנתיים? הרי אפילו את יודעת שמה שאנחנו רואים היום, אלה הן ההשלכות של ממשלת הליכוד-שינוי-מפד''ל, את התוצאות וההשלכות של ממשלת שרון-פרס, נראה רק בעוד זמן מה.

אשרת

New member
...

אתה רואה את ההשלכות שלהן עכשיו. בסך הכל הוכחתי, שאתה לא מסוגל למתוח ביקורת על המפלגה שלך. זה הכל. אם אתה כבר מאשים, אז תצטרף גם את מפלגת העבודה, הדבר היחיד שהשתנה אצלכם, זה היו"ר, ותו לא.

את טועה, כל הצמרת השתנתה

וכן, אני בהחלט מאשים את פרס, הן בשיתוק המפלגה ואי הפיכתה לאלטרנטיבה אמיתית שרון ולליכוד ע''י חבירתו לשרון ובקשתו לחסות בצילו לנצח נצחים, והן בכל הרעות החולות שנפלו בעקבות זאת על החברה הישראלית. אבל שינוי שישבה שנתיים בממשלת שרון ועזרה להרוס את החברה הישראלית, היא האשמה העיקרית, ועובדה שאפילו הבולרים שלכם, אלה שאינם הגרעין הקשה של שינוי ואינם נמנים עם עשירי המדינה ועם המיוחסים, חושבים גם הם כך ומצביעים ברגליים על כל מה שעוללה להם שינוי.

אשרת

New member
הרסה?<

מה הרסה בדיוק? את החרדים שחיו כל הזמן על ציבור העובדים? את הערבים שגם כן חיו כל הזמן על ציבור העובדים? ממתיק סוד, אני עדין מחכה שתביא לי לינקים אמיתיים, ולא ציטוטים, לכל הטענות שלך.

אשרת

New member
אני קצת יותר רצינית מ'אני כותב'

עם הבאת העובדות: א. לינקים! אתה מוכר לי כאדם לא הכי אמין בכל מה שקשור לעובדות ולפרשנותן, והמבין יבין גם למה. ב. איפה הנתון לגבי אחוז ההתאבדות, כולל זה הצה"לי?

אשרת

New member
הוא גם לא ממש יגבה.

כי עם הגיבוי לדבריו הוא למעשה גם יסתרו את עצמו. ויש גם נתונים שהוא לא יכול להגיע אליהם.

אשרת - דמגוגיה לא חסר כאן, לצערי

חבל שהם לא מבינים שעיקר הנזק שהם יוצרים - הוא למפלגה שלהם

אשרת

New member
ממתיק סוד

בתור אדם שמאוד אוהבת סטטיסטיקות (
) ואוהבת שגם טורחים להביא הוכחות לדברים, מאוד אשמח אם תספק בבקשה לינקים למה שאתה טענת.

אשרת

New member
אני וארח חיים עדין ממתינים

ללינק שבו יש הוכחה לדבריו של ממתיק סוד שלפיד אמר משהו על פרץ
וזה אגב, היה לפני חודשיים-שלוש בערך.

למעלה