שרשור עצבים(_)*&^%$

DontWakeMeUp

New member
אני ירביץ למישהו!!

טוב מי שראתה את הויכוח שלי עם BrokenRainbow שאפילו את השם שלה אני לא יודעת
רגע היא פה?
3$^$&& בואי נו בואי חהחהחה. ~חשה ערסית~ פרקתי
עכשיו היא מנסה לתתחנף לחן
בעעע שונאת אותה ואני לא מכירה אותה בכלל. בכלל פורום פוב כבר לא כזה כיף כמו פעם
אולי אני יכתוב את זה שם?! אמ כן..אבל לא עכשיו. אוקי אל תקראו אני חושבת לעצמי... האמ מעניין אם כשאני יהיה גדולה אני ילך לבית של ברנדון ויציע לו נישואים?! כן נראה לי שכן
טוב די

chen010189

New member
עדיף שלא תכתבי את זה

הם סתם יצאו עלייך וזה יגרור לאלף ואחת ריבים אני מניחה שכולן כבר יודעות שלכתוב "הפורום הזה כבר לא כמו פעם" זה מתכון מושלם לשרשור מלא ריבים... כי זה תמיד איכשהו גולש להפרדה בין הישנים לחדשים ואז החדשים נעלבים והישנים שהתחברו עם החדשים הופכים לעורכי דין/סנגורים ואז מצטרפים אנשים לעצור את הריב ותוקפים ואז תוקפים אותם בחזרה ותגובות של "אז תעזבי אם לא נח לך פה" וכו' וכו'...אני יודעת שככה זה בכל פורום כשרושמים משהו כזה תעשו את זה בפורום עדיני נפש וזה יהיה ככה

DontWakeMeUp

New member
אני גם "חדשה" אני אפילו לא שנה שם..

אבל זה לא משנה...הילדים פתאום נעשו תוקפניים בצורה מפחידה, אז אני מחזירה
ודי פרשתי משם

את צודקת הפורום ניהיה תוקפני אבל לפרוש?../images/Emo7.gif

אוף ידעתי שזה יגיע,עכשיו יהיו עוד ריבים וכל הילדים החיוביים שנותנים אוירה טובה לפורום יעזבו[כן אני מתכוונת אלייך
] אז אןלי מתי שהילדים התוקפנים יעזבו את תחזרי?XDDDD

DontWakeMeUp

New member
כן../images/Emo6.gif אני עוד יחזור. *חשה משהו ששחכתי מה*

חה אני תורמת לאווירה טובה. תגידי את זה למורים שלי
כפרעליך

chen010189

New member
אני כבר לא נכנסת לשם יותר מהיום

אני לא כותבת את זה שם, כמה כבר כתבו בנות תבינו שהתגובה היחידה של אנשים תהיה "אויש מה את מצהירה על זה צומי" אז חבל אני פשוט לא נכנסת וזהו אבל גם לא לתמיד כי פוב זאת עדיין הלהקה הכי אהובה עליי...אני בטח אחזור בפסח או משו, אם הם עדיין יעשו מפגש

fat lip

New member
עכשיו אני אכנס וירביץ לה ../images/Emo11.gif מי היא בכלל../images/Emo11.gif

fat lip

New member
אוי עכשיו ראיתי

בונא שהילדה הזאת תלך לתקוע משהו בתחת שלה. גם שהייתי בפורום פוב שנאתי אותה. היא כזאת מטומטמת אינעל רבאק. אם היא אומרת לך משהו תקראי לי
וחן לפי מה שראיתי את צריכה לצאת עליה לא פחות

chen010189

New member
תכלס רציתי למשוך לעכברושה את השיער

ולדפוק לה את הראש ככה כמו שעשיתי בתקופת היסודי קצת חזרה לעבר כשקראתי את ההודעות שלה אבל אין לי כח ניקיתי עכשיו את הלכלוך שעשיתי במטבח אחרי הניסיון הכושל להכין אוזני המן[יצא לי משהו שנראה כמו קישקע חום
] אין לי כח להתעסק עם עוד לכלוך........ אוי אוי I'm Sassy today

DontWakeMeUp

New member
הווווו קוברה סטארשיפ מצאתי פה מסוממת

נו סמויה וזה
חן סתכלי מה כתוב חתימה שלה. נו סתכלי.. הסתכלת?! יופי
אחרי שנחייה אותה את מצטרפת.
סדריקית
[סדריק בנקבה
]

chen010189

New member
../images/Emo45.gifאם בא בנאדם לא עצלן כמוני..אז למה לא../images/Emo3.gif

chen010189

New member
אה עכשיו קראתי מה היא ו"דריין אול.." כתבו

את התגובות של דריין[שיר? כל פעם אני שוכחת או מתבלבלת אם זה השם :X] לא קראתי כי תיארתי לעצמי שאני אעלב או משהו ואני לא רוצה לריב איתה..מעבר לזה שהשנה נהייתי צומי בטירוף אז אני אפילו לא יכולה להכחיש את מה שהיא אומרת
[אם זה הדבר היחיד שהיא אמרה, ניחשתי מה היא כתבה מהתגובה של שי
] ובלי קשר לא בא לי לריב איתה, יש לה פינות וכל מיני הודעות שכיף להגיב וזה סתם יהיה אדיוטי אז לא קראתי ולא הגבתי. אבל שי? לא התאפקתי גם אחרי שליאל ביקשה וכתבתי לה שם שהיא עלובה ושאני שונאת אותה ואני מתאפקת בלחץ לא לדפוק קללה כבדה יותר ולא רציתי להגיב כי אני שונאת לרכל אבל בגלל שאני די בטוחה שמישהו ישרשר לה את זה אז אני מגיבה פה היא קראה לי משתמטת בלי שהיא יודעת למה יצאתי אחרי 3 חודשים עלק היא כותבת "אני די בטוחה שהבעיה שלה לא ענקית" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ילדת כאפות מפגרת עלק "למה יצאת מהצבא" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יואו איך אני שונאת אותה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והתגובה של שיר[פאט ליפ] הייתה כל כך במקום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני קוראת את השאלה ואני כולי ברצפה נמושה אף אחד לא יודע למה יצאתי מהצבא לאף אחד אין זכות בכלל להגיד לי על זה משהו תחזרו 3 חודשים אחורה ותשימו את עצמכם במקומי, באותו שבוע ארור שהסתיים בשיחרור הזה(וסתם כדי שתשבו בלול, ה21 שלי הוא רפואי והיא קראה לי משתמטת, הטיפשה) ואז תדברו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אדיוטית. סיון אני בשוק אני חשבתי שרבת איתה על משהו שקשור בינה לבינך בכלל לא ידעתי שהשם שלי כיכב שם, מצטערת שהיית צריכה לספוג את כל השטויות שלה ותודה לך
"חן..למה יצאת מהצבא?
" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כאילו מי היא בכלל שתיכנס לי לחיים וברוב חוצפתה תעז ללכלך ולאמר שהסיבה שלי לא מוצדקת כשהיא אפילו ל-א יודעת מה הסיבה אלא "משערת" שהסיבה לא מוצדקת בכלל ואני אומרת לכם שהמפקד והרופאה של הצבא הציעו את זה לאמא שלי בטלפון במילים ברורות הציעו לה "אם תסכימי אנחנו נעשה הכל כדי לעזור לה להשתחרר, אני חושב שזה יהיה הפתרון הכי טוב" והיא מעזה לפקפק בי ולהכין בפניי את דעתה על משתמטים בחוסר בושה היא מעזה לקרוא לי משתמטת אחרי שניסיתי(לא כי אתם יודעים יש כאלה שלא עוברים אפילו שניה בטירונות) אוי כמה שהיא גרמה לי לשנוא אותה.......................ואם ליאל קוראת את זה אחרי שהיא קראה את התגובה שלי לשי אז אני שוב מצטערת
כי אני ממש אוהבת ומעריכה את ליאל... אבל אם הגבתי ככה למרות שהיא פתחה הודעה וביקשה, אז כנראה שהגיעו מים עד נפש חבל שבכלל הגיע לעיניים שלי השרשור ההוא שוב מזל שהיא תימצתה לי את ההודעה של "דריין אול"(שמישהו יזכיר לי כבר איך קוראים לה וימנע ממני את הפאדיחה הזאת לכתוב ניק במקום שם
) וככה נפגעתי רק מההודעות של שי ולא מההודעות שלה...כי כמו שאמרתי בהתחלה אני יותר מדי הספקתי לאהוב אותה מכל הפינות וההודעות שלה כדי להתייחס לויכוחים עכשיו :X וגם אין לי ממש זכות כי באמת קצת הייתי צומי עם כל ההצהרות האלה...:X [אם מישהו הולך להגיב לי על ההודעה הזאת אז: 1. לא על השורה האחרונה כי מיצינו והודתי באשמה אז סתמו.
2. שי אם זאת את - בגלל שאני מרחמת על האצבעות שלך אני לא הולכת לפתוח שום הודעה שלך, לא בא לי להתעצבן ולהפגע שוב מהטמטום-"למה יצאת מהצבא?/הסיבה שלה בטוח לא כזאת ענקית/אם את משתמטת אז חבל"-שלך ליומולדת אני אבקש שיאדימו אותך בפורום משתמטים. ממש מומחית. 3. "דריין אול" אם זאת את - אז אני מקווה שאת סולחת לי על כמה דברים: א. על זה שאני לא בטוחה בשם שלך, נראה לי שיר? בגלל שיש 2 שיר כבר התבלבלתי. ב. על הצומי שהייתי עם הנושא הידוע :X זה משהו שדבק לי בתכונות בשנה האחרונה משום מה ג. על זה שלא קראתי שורה ממה שהגבת לי בפורום פוב והכוונה הייתה טובה כי כשאני נעלבת/מתעצבנת אני סתם מתלכלכת והמטרה הייתה שאני לא אגיב לך בצורה דוחה כי אני לא רוצה לריב איתך...אני תמיד אומרת שיש את האנשים האלה שאני הכי סקרנית כבר לראות במציאות ואת מהם... 4. אני אשמח אם לא תשקיעו מאמץ בלכתוב לי "לפחות את מודה", גם זה מעליב. הבנתי. 5. אני חושבת שאין לאף אחד זכות לבוא ולשפוט בנאדם על מעשה שעשה כמו לצאת מהצבא כשהוא לא מכיר אותו ולא בטוח בסיבות שלו ו"לשער שהסיבה לא ענקית" לא עוזר, אז תרשו לי להצדיק בכל ההודעה שלי את החלק הזה של העצבים. תפעילו היגיון ותחשבו שלפעמים גם אם אתם מכירים בנאדם טוב[ושי לא מכירה אותי טוב גם אם היא חושבת אז זה בכלל פאתטי ועצוב] יכולים לקרות לו דברים שלא יכלתם לדמיין בכלל...אל תמהרו להסיק מסקנות ולשפוט. ביי]

למעלה