שרשור עצבים(_)*&^%$

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifקוראים לה טל לא שיר

XDDDD כן אני מבינה אותך, גם לי יש בעיות רפואיות שלא מאפשרות לי להשתתף בכל מיני דברים וזה מעצבן אש שאומרים לי יאללה בואי תשתתפי, או יאללה אביב וכאלה

chen010189

New member
אופס חח..אז כל מה שכתבתי זה טל לא שיר

חח עזבי לא אכפת לי שאומרים לי חבל שיצאת אבל מפה ועד ללקרוא לי משתמטת כשהיא לא יכולה לדמיין בכלל את הסיבה איזה אהבלה גאד...נשבעת לך אם זה היה אפשרי רציתי להעיף עליה איזה נעל מידה 46 דרך המסך ישר לפרצוף שהיא עשתה "
" אחרי השאלה אז שככה הפרצוף שלה היה נראה אחרי הנעל הזאתי

כמו שאביב אמרה קוראים לי טל ../images/Emo3.gif ../images/Emo101.gif

או תל
בהודעות שלי לא כתבתי הרבה, 2-3 שורות ומה שכתבתי זה שמההודעות שלך זה נשמע כאילו את צומי ולא כתבתי שום דבר על נושא הצבא ודברים כאלה כי אני לא יודעת מה קרה שם ולמה יצאת מהצבא אז לא רציתי לכתוב משהו שאני יודעת שאחר כך אני אתחרט עליו. "מזל שהיא תימצתה לי את ההודעה של ~טל~" לא היה כל כך מה לתמצת כי כמו שאמרתי, כתבתי ממש קצת
"כי כמו שאמרתי בהתחלה אני יותר מדי הספקתי לאהוב אותה מכל הפינות וההודעות שלה" את האמת גם אני הספקתי לאהוב אותך
ואני סולחת לך על הכל
אני לא נעלבתי או משהו כזה מזה שלא קראת את ההודעות שלי, הבנתי שזאת הייתה כוונה טובה :) גם אני רוצה לראות אותך במציאות
את באה למפגש כלשהו בפסח נכון?
ובקשר לכל הריב הזה: הוא נראה לי ממש מיותר ואין סיבה שתעזבי את פורום FOB בגללו, אנחנו שם בגלל FOB ולא בגלל הילדות שנמצאות שם נכון?
אני הבנתי ששי היא הילדה שמפריעה לך שם והיא עזבה אז תישארי. למה שתעזבי אותו אם את עדיין אוהבת את FOB?

chen010189

New member
כן האמת הקונספט היה בכלל ההורים שלי

וכשכתבתי מרק 10 וסוכרזית זה לא היה כדי להחזיר את הנושא ההוא אלא כי זה באמת שלי זה נקנה בכסף שלי והם משתמשים לי בזה ואחר כך אני צריכה לקנות 1000 פעם את המוצרים האלה כשגם ככה אני די קמצנית בכסף עכשיו כי אני לא עובדת. הייתי כותבת את זה גם אם היו נוגעים לי בדברים אחרים כי אני לא מדברת איתם וזה ממש מעצבן
והיום גם ראיתי שהם התחילו לגעת לי בקפה.. יש להם קפה ואני קניתי קפה משלי בכוונה כדי לא לגעת להם בשלהם, ולי קניתי בטעם וניל כי אני לא סובלת קפה רגיל..אז הם בטח התלהבו שזה בטעם וניל והתחילו לשתות לי גם ממנו
אז לא הבנתי איך זה הגיע לנושא הנטחן
ואני עוזבת אותו כי תכלס באמת רוב הפורום נהיה ריבים.. לא סתם ליאל פתחה את ההודעה שלה..תעבירי שניה מבט על הפורום. אני לא עוזבת אותו לגמרי אבל לוקחת הפסקה ארוכה ממנו.. אני אחזור בפסח קצת לפני המפגש כי אני רוצה לראות שם אנשים.. וכן אני באה בפסח

זה מסובך להסביר עכשיו איך זה הגיע לנושא../images/Emo101.gif

הנטחן אז נעזוב את זה קיי?
ואני מסכימה איתך שרוב הפורום הוא ריבים אבל זה מוזר כי זה רק בשבוע-שבועיים האחרונים נעשה ככה
יאיייייייי אני אראה אותך בפסח D:

chen010189

New member
עכשיו שמתי לב

שהיא כתבה לי הודעה רכה כזאת בקשר לתמונות ילדות שם["לא כולם מפורום פאניק"] וזה אחרי השרשור ריב ההוא לא נורא, במקרה יצא לי לקרוא היום הכל בבת אחת ולהשאיר לה תגובה שתסגור את הנושא[אני לא הולכת להסתכל שם שוב, אין לי כח] בתקווה שהיא תראה, אם לא אשמח אם יגרמו לה לראות. [פתאום היא באה לפה לצאת עליי אני נקרעת, ואני לא אפתח אתההודעות שלה אז אל תדאגו זה לא ייצור פה ריב חופר מקווה שגם אתן תהיו חכמות ולא תגיבו חזרה במידה ודבר משפיל ועלוב ומצביע על חוסר חיים כזה קורה
]

DontWakeMeUp

New member
לסיכום../images/Emo88.gif

אני - כולה אמרתי את דעתי חן - עשתה מה שכל אחת עושה, כותבת מה שהיא מרגישה טל - אנחנו אוהבות אותך
שיר - חולה לך על התחת
שי - שתקי

chen010189

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איך שסיימת את ההודעה

fat lip

New member
חחחחחחחחחחחחחח כפרעלייך סיוון3>../images/Emo99.gif

מי שיתעסק איתנו כבר ראינו מה יקרה לו

chen010189

New member
תשאלו בנות מהיסודי שלי../images/Emo123.gif

לא רציני תכלס אני מסוגלת להיות שטן ואני לא מתביישת בזה.. בדיוק לפני כמה ימים סיפרתי לחברה שלי איך תפסהתי מישהי שאני לא סובלת בכיתה ה' ואמרתי לה לעמוד על הקיר ושיש לי הפתעה בשבילה כפיצוי על הריבים שלנו.. וזה היה קיר עם שפיצים כזה מבטון ואיך שהיא עלתה תפסתי לה בחולצה ומשכתי אותה למטה בבת אחת ככה שהרגל השתפשפה בקיר ונוצר קרע(וזה היה...קרע) מהברך עד הקרסול היא נשארה בבית כמה ימים ונשארה לה צלקת או שהייתה ילדה שבמשך 3 שנים לא סבלתי, הייתי יורקת לה על השיער, תופסת אותה בהפסקה מהשיער ומושכת אותה בסיבובים עד שחברה שלה יום אחד לקחה כפפות איגרוף שהיו לנו בחצר והפכה את הפרצוף שלי לשק איגרוף, היא הייתה ערסית בטירוף והיחידה שפחדתי ממנה. אז כאות נקמה לקחתי כוס של חלזונות רקובים ולא זוכרת עם מה עירבבתי ועם מים שפכתי לה על הראש. אז מה שי...את באה לפה הרבה?

fat lip

New member
חחחחחחחחחחחחחח

אז מההה? את באה לפה הרבה? נראה לי היא לא יוצאת מהבית בחודשיים הקרובים..איזה מהבית.. לא נכנסת לתפוז

המחנכת שלי כלבה ../images/Emo13.gif ../images/Emo101.gif

היא "במקרה" גם המורה שלי למתמטיקה ואני מקווה שתדרוס אותה משאית למ"ד. היא הבן האדם הכי זבל, אנוכי ומפגר שאי פעם הכרתי. בגללה כל המבחן במת' נדפק לי! למרות שביקשתי ממנה לדחות את המבחן לשבוע הבא כי אין מבחנים בשבוע הבא ולא היה לנו מספיק זמן להתכונן, לאאאאאאאאאאאאאאא היא לא תדחה את המבחן
ולא הבנתי היום כלום במבחן ופתרתי 3 תרגילים מתוך 8 תרגילים >.> אבל אמא שלי הסכימה לי לא לעשות את המבחן אבל בכל זאת ניסיתי לעשות אותו
המורה הזאת יותר דפוקה משניצל. סתומה יותר מנעל. טיפשה יותר מזבוב. ילדותית יותר מעובר. כלבה יותר מבולדוג. שאני אמשיך?
שונאת אותה !#$&*))&*&%^$%#$

chen010189

New member
0_0

את לא קוראת את ההודעה שכתבתי למעלה כי הכותרות מפחידות אותך או משו? כתבתי שם משו טוב :X אפילו שזה משורשר להודעה הכועסת של סיון.. או שסתם עוד לא הגעת אליה..

עוד לא הגעתי אליה ../images/Emo3.gif ../images/Emo101.gif

כי הרגע חפרתי פה ובשרשור הטוב >< אני אקרא את ההודעות עכשיו :)

למעלה