נועם כמו קרציה ועלוקה. לא ישתחרר משם. כולו זיוף של תמימות.למעט אור אני איתך
נקווה שעד הדחה עוז יסתדר בטינדר וירד לו הקראש אולי נזכה להשתחרר מנועם
באמצע הקרייסס שלו על אור בחדר האח עשה מופע עם הזבוב, העיקר שיקלטו במצלמות
נועם כמו קרציה ועלוקה. לא ישתחרר משם. כולו זיוף של תמימות.למעט אור אני איתך
טפיייייייי עוז בזוגיות עם ילדים טפיייייייילמעט אור אני איתך
נו עוד סיבה להשתחרר מהקראשטפיייייייי עוז בזוגיות עם ילדים טפיייייייי
הוא ישאר בקשר של כבוד. היחידים שהוא אוהב זה אור וחיים כי מבחינתו אלה האחים שהוא בחר.הביקורת היחידה שיש לי לגבי דני
זה שהוא מתכנן להשאר בקשר עם כל הטינופת הללו בבית
אור הוא הכי גרועהוא ישאר בקשר של כבוד. היחידים שהוא אוהב זה אור וחיים כי מבחינתו אלה האחים שהוא בחר.
מעבר לזה דני הוא חברמן, לא יריב ולא ילכלך על אף אחד
זה תמיד ככה הם שומרים על קשר כמה חודשים ורק חבריות מעוטות מאוד שורדות לאורך זמן של שניםהביקורת היחידה שיש לי לגבי דני
תמיד הם מדברים ככה בתוך הביתהביקורת היחידה שיש לי לגבי דני
אלה האנשים היחידים בעולם שעברו איתו את החווייה הזאת, זה משהוהביקורת היחידה שיש לי לגבי דני
בין "אומר" לבין "מתכנן" יש הבדל.הביקורת היחידה שיש לי לגבי דני
בול!זאת לא המטרה שלה, המטרה שלה להבהיר שהיא לא קונה את הסליחה של אור. אבל היא לא יודעת מול מי היא עומדת. כשאור רב עם עינב וזרק מילים על אבא שלה באמת כאב לו שעירב הורים והיה חשוב לו להבהיר שהוא מצטער על זה, הוא כבר לא חישבן אם עינב סולחת או לא.
גם עם נועם הוא דיבר ופתר וברגע שנועם הטריל ובא אליו שוב זה מבחינתו טחינת מים.
גם אתמול בסליחה להדר הוא שחרר את ליבו ומשם זה של הבנאדם שמולו. אם הדר תבוא במטרה להתחשבן הוא יגיד לה קחי את זה לאן שאת רוצה ותעשי עם זה מה שאת רוצה.
הוא ביקש סליחה אבל לא ניסה ליצור איתה אינטרקציה מאז.
חחחחחחחחח הרגת!אם משתילים רוגלה בראש של פרידה על השיחה עם דני מקבלים סצינת פורנו
יש עילה לכך. עוז מת מפחד שהדר תהרוס לפייבוריט שלו..לא הראו את השיחה בין הדר ואור אתמול וגם היום לא מראים. לפחות שיחה סבבה בין פרידה ודני. אם כי רק דני מדבר, פרידה מהסה למשוך אמפתיה ומילים טובות עליה
ממש לא. איזה פייבוריט ואיזה נעליים,. שלח את נועם בשישי להטריל את אור כי ידע שאור ייצא מדעתו מהבלבול של נועם והפכפכות שלו ובמקביל שידר את כל הסצנה על אור עם מוזיקה מאיימת וגם בחדר האח.יש עילה לכך. עוז מת מפחד שהדר תהרוס לפייבוריט שלו..
אז מה יכולה להיות הסיבה ששתי שיחות בין שני הדיירים הכי מסוכסכים בבית, מוסתרות מאיתנו?ממש לא. איזה פייבוריט ואיזה נעליים,. שלח את נועם בשישי להטריל את אור כי ידע שאור ייצא מדעתו מהבלבול של נועם והפכפכות שלו ובמקביל שידר את כל הסצנה על אור עם מוזיקה מאיימת וגם בחדר האח.
גם היום הדר החליטה שהיא לא מחליקה לאור על הסליחה בדיוק אחרי שעתיים שהיתה בחדר האח. גם שסיפרה לנועם ויוסי קראו לה לידר האח להדריך אותה.
עוז רוצה את אור עצבני, כי גם אם הוא צודק או לא מספיק שהוא מתעצבן הוא נראה אלים.
מה כבר הדר יכולה להגיד לאור, אל תקבלי את הסליחה ואל תצקשרי איתו אם לא בא לך אבל את לא יכולה להחליט לו מה להגיד.
הפייבוריט שלו זה נועם, בפער
לדעתי, לשידור ברביעי. אחרי כל שידור העריכה של המשימה יראו איך האוייבים של כל העונה ישבו לשיחה ואור יוזם סליחה ואיך הדר הגיבה לזה.אז מה יכולה להיות הסיבה ששתי שיחות בין שני הדיירים הכי מסוכסכים בבית, מוסתרות מאיתנו?
דני חמוד, מלא שמחת חיים והתלהבות של ילד. צר עולמו שם כמעט כמו של כולם, מלבד הדר שעם השכלה אף אחד שם לא פרופסורלא נעים לי להגיד, אבל דני לא סותם. מקשקש בלי סוף, משעמם רצח, ורמת השיח כ"כ נמוכה. אני יודעת שהוא נתפס חמוד, טוב לב וקסם, אבל עדיין איתנה בדעתי שהוא מאוד מאוד לא חכם ורמת שיח של ילד בכתה ה'. לא מצליח לגעת בי או לרגש.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.