אני חושבת שקשה לו להתבטא (בגלל זה הוא ממציא כל הזמן דימויים ומטאפורות) ובגלל זה הוא נשמע לא כל כך חכם אבל המהות של הדברים שהיא אומר דווקא כן.לא נעים לי להגיד, אבל דני לא סותם. מקשקש בלי סוף, משעמם רצח, ורמת השיח כ"כ נמוכה. אני יודעת שהוא נתפס חמוד, טוב לב וקסם, אבל עדיין איתנה בדעתי שהוא מאוד מאוד לא חכם ורמת שיח של ילד בכתה ה'. לא מצליח לגעת בי או לרגש.
איפה הציצים?
חור בראש.וואו וואו על הטיקטוק, כולם עכשיו על הממיאנו והאיטלינו
היסטוריה בטיקטוק, שעוברת עד הטיקטוק הבא. צריכים גם לעשות קליפ וריקוד למזמורהיסטוריה נכתבת ברגעים אלה בלייב
#מאמיאנו_של_פרידני
זה עשה כאב ראשהיסטוריה נכתבת ברגעים אלה בלייב
#מאמיאנו_של_פרידני
שישמיעו את זה בלופים בלתי פוסקים בפתח המנהרה של סינוואר, תוך שעה דופק לעצמו כדור בראש.היסטוריה נכתבת ברגעים אלה בלייב
#מאמיאנו_של_פרידני
הם עדיין שישה. כשדני ייצא ברביעי אז הם ישארו חמישיה מזעזעתחמישייה יותר מזעזעת מהעונה הקודמת.
נועם יצא. או מיכל.הם עדיין שישה. כשדני ייצא ברביעי אז הם ישארו חמישיה מזעזעת
שוב פעם להוציא את מיכל? ברוך השם פטרנו לפני שבוע. נועם לא ייצאנועם יצא. או מיכל.
אצלי זה רק חרדה שלא יחזירו אותה...שוב פעם להוציא את מיכל? ברוך השם פטרנו לפני שבוע. נועם לא ייצא
מיכל?? איפה היא מתחבאת, במגרת השירות??נועם יצא. או מיכל.
פחד אלוהים. מזה אני חוששת שהיא תצוץ לפתע..מיכל?? איפה היא מתחבאת, במגרת השירות??
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.