** שרשור ערב - היום ה-24 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

Psy Bear

Well-known member
עושה רושם באמת נועם היה רוצה ללמוד לשוחח בצורה יותר קולחת...
הוא נלחץ מעצמו ... רוצה להישמע מעניין...זורם
ונתקע עם אוצר מילים דיי מוגבל....
אולי החוסר ביטחון גורם לו ליותר תקיעות...
צריך לתת לו צ'אנס...

אני מעריך מאוד את העובדה שהוא מנסה לשפר את עצמו.
הוא צריך לקרוא יותר. דברים שבאמת מעניינים אותו. לא ספרי עיון משעממים. ככה מפתחים אוצר מילים, וזה עוזר ללמוד לנסח את עצמך. לא סתם שמים על קריאה דגש בגילאים צעירים מאוד.

בוףףברכה

Well-known member
אני מעריך מאוד את העובדה שהוא מנסה לשפר את עצמו.
הוא צריך לקרוא יותר. דברים שבאמת מעניינים אותו. לא ספרי עיון משעממים. ככה מפתחים אוצר מילים, וזה עוזר ללמוד לנסח את עצמך. לא סתם שמים על קריאה דגש בגילאים צעירים מאוד.
כנראה הוא... קרא אות..
וברק אות..
הוא מילה.., ברק מילה...

DR.X

Well-known member
האכילה של התאומים מזכירה לי את האכילה של גיא מהעונה הקודמת. בולמוסים באמצע הלילה.

DR.X

Well-known member
עידן
קוראים לבעיה של נועם הפרעת קשב וריכוז.
יש כדורים לזה גם לאנשים מבוגרים אבל רצוי לעשות איבחון קודם
הוא חמוד נועם. אין בו טיפה של כוונות רעות. הוא צריך עזרה כמו שכתבת וזה וישפר לו גם את הביטחון.

josh08

Well-known member
אמממ כל המזועזעים מהאונליפאנס וקורל. תזכירו לי איפה הייתם בימי שישי בעונה הקודמת.
*ממליץ לכם לחזור למאמר האקדמי שפרסמנו כאן אודות השימוש ברצועות התפילין ככלי לגיטימי לשימוש בbdsm

מרגוליקו

Well-known member
עידן לאמילי על נועם - ״גם אני הייתי פעם בגיל שלך ״.
עידן אתה זקן השבט…

נערך לאחרונה ב:

מרגוליקו

Well-known member
עידן לא מבין( גם לא אמור להבין ) שיש לנועם הפרעות קשב וריכוז וזה לאו דווקא בגלל בעיית זכרון.
הבעיה הזו מקשה על ילדים בבית הספר ואם הם לא מקבלים טיפול אז ההשגים שלהם מאוד נמוכים.
כל זה יוצר תיסכול אצל הילד, הנער , הבחור, וגם נוצר חוסר בטחון גדול שבא לידי ביטוי גם בחוסר ביטחון עם המין השני .
יש טיפול תרופתי ( כדור וויואנס כדור אטנט ועוד ) גם למבוגרים להפרעות קשב וריכוז וגם סטודנטים משתמשים בהם.
הכי טוב ונכון שנועם ילך לנוירולוג יעבור איבחון יקבל טיפול ואז הוא גם יוכל לקרוא ספרים בלי ״ לשכוח ״ וגם להעשיר את אוצר המילים שלו את השפה , ואת השיח שלו עם אנשים.

בסדר555

Well-known member
אני לא חושב שזה עניין של גיל הוא דיבר באותה צורה גם לתום לקורלי דני וכו
ולמשל עם אמילי אור בן חיים ויוסי הוא לא מתנשא הוא סבלני ומדבר בגובה העיניים

לדעתי זה משהו אחר
אחרי שאתה מעביר חודשים עם קבוצה מצומצמת של אנשים שהחיים שלך ושלהם תלויים אחד בשני במקום שאתם לומדים להבין מה חשוב בחיים
קשה להתרגל לחיים בחוץ בכללי ובמיוחד קשה להסביר את תחושת הדיסוננס
אז על אחת כמה וכמה לא קל כנראה להיתקע בבית סגור עם אנשים שכל עניינם בחיים הוא השטויות האלה הם עצמם ולאכול אחד את השני

עם האנשים הקרובים וחשובים יותר נוח להתנהל
אבל עם מי שלא אכפת לך ממנו יש הרבה הדחקות כי לך עכשיו תסביר לבן אדם בן אדם שאתה מתנהל איתו למה אתה חסר סבלנות ולא מתעניין
אני כן חושב שיש דרך יותר נכונה להעביר את תחושת הדיסוננס הזאת ולא דרך התנשאות או חוסר סבלנות
מצד שני אני לא חושב שיש בתוך הבית הרבה אנשים שמסוגלים או רוצים בכלל להבין את זה באמת

אמרתי לפני כמה שבועות שאני מרחם עליו שהוא נכנס לבית האח גם בגלל שלדעתי הוא לא הבין באמת איזה דיירים יכניסו את רמות החוסר מעש
וגם איזה עורך יש לתכנית
תוסיפו לזה שזאת אחת העונות הכי ילדותיות

לדעתי יש סיכוי לא קטן שהוא יפרוש בהמשך בטח אם אמילי תודח

נערך לאחרונה ב:
מצב
הנושא נעול.
למעלה