מבחינת עידן זה במסגרת מאמצי הסיוע ההומניטרי שלו לקהילהאיך עידן מסוגל לדבר עם נועם הדבע הזה!!!!!!!
הוא פשוט נעל!
מבחינת עידן זה במסגרת מאמצי הסיוע ההומניטרי שלו לקהילהאיך עידן מסוגל לדבר עם נועם הדבע הזה!!!!!!!
הוא פשוט נעל!
נכון ומי ישמע מדבר ממרום גילו .. 29 ... חחחלעידן יש איזושהי פיקסציה עם נושא הגיל.
כמעט בכל שיחה יש לו התייחסות לגיל שלו, או לגיל של הפרטנר שלו לשיחה, או של מישהו אחר. כל הזמן מזכיר מי מבוגר, מי צעיר, מי בן כמה. שם על זה המון משקל.
יש לו בעיות והוא מודע להן. זה גם מה שגורם לו לחוסר בטחון. אבל הוא מנסה...נועם הזה אי אפשר לשמוע אותו מדבר, הוא רבע קוהרנטי. הוא מתחיל משפט, ואז באמצע אומר "אתה מבין אותי?" או "כאילו הבנת?".
כפרה לא סיימת את המשפט, דבר כמו בן אדם, נסיך של אבא.
ביתר הזמן הוא סתם פוץ.הרבה קוראים לעידן מתנשא בגלל טון הדיבור שלו, אבל אם מקשיבים למילים שלו הוא לא באמת מתנשא, כלומר רוב הזמן.
הוא כן מתנשא… וזה לא רק טון הדיבור אלא גם מה שיוצא לו מהפה.הרבה קוראים לעידן מתנשא בגלל טון הדיבור שלו, אבל אם מקשיבים למילים שלו הוא לא באמת מתנשא, כלומר רוב הזמן.
הוא קצר, ומנסה לא להיות קצר, והבית מאתגר אותו עד הקצה בקטע הזההוא כן מתנשא… וזה לא רק טון הדיבור אלא גם מה שיוצא לו מהפה.
נכון שהוא בכמה רמות מעל כולם אבל הוא לא צריך להגיד את זה
הוא פשוט בכמה רמות מעל השאר, הם לא שווים את הסוליה של הנעל שלו.הרבה קוראים לעידן מתנשא בגלל טון הדיבור שלו, אבל אם מקשיבים למילים שלו הוא לא באמת מתנשא, כלומר רוב הזמן.
עכשיו בשיחה זה לא רק הטון זה גם התוכן.הרבה קוראים לעידן מתנשא בגלל טון הדיבור שלו, אבל אם מקשיבים למילים שלו הוא לא באמת מתנשא, כלומר רוב הזמן.
אם תשים לב, הוא גם אמר הרבה פעמים דברים שהוא לא ככה וככה, כלומר להנחית את עצמו.עכשיו בשיחה זה לא רק הטון זה גם התוכן.
"אני כבר עשיתי... אני כבר בגיל שלי זה לא מתאים לי... הנושא הזה לא לרמה/לעניין שלי..."
הרבה קוראים לעידן מתנשא בגלל טון הדיבור שלו, אבל אם מקשיבים למילים שלו הוא לא באמת מתנשא, כלומר רוב הזמן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.