לא ניתן לה, המליון של אחת ויחידה פרידהגאיה באה לקחת לפרידה את המיליון
לא ניתן לה, המליון של אחת ויחידה פרידהגאיה באה לקחת לפרידה את המיליון
כמה ירד לי מפרידה... אבל יותר טוב.. הקלהלא ניתן לה, המליון של אחת ויחידה פרידה
בטוח חיזרו אחריה והציעו מחיר שווה פלוסראיון עם מלאני: קוראים לי בחוץ גאיה כל הזמן, לא היה בתכנון שלי לחזור אבל הציעו, נהניתי מאוד וקיבלתי במה לדבר על דברים חשובים, קיבלתי תגובות מדהימות, סביר להניח שלא הייתי נכנסת בכניסה ראשונה אבל הכניסה כשחקנית נתנה לי ביטחון, יש לי בן זוג שאין לו מתחרים והוא תומך ומפרגן, מקווה שהדיירים יקבלו אותי בטוב, לא פוסלת ניצחון
''לא פוסלת ניצחון'' זה שיא השיאיםראיון עם מלאני: קוראים לי בחוץ גאיה כל הזמן, לא היה בתכנון שלי לחזור אבל הציעו, נהניתי מאוד וקיבלתי במה לדבר על דברים חשובים, קיבלתי תגובות מדהימות, סביר להניח שלא הייתי נכנסת בכניסה ראשונה אבל הכניסה כשחקנית נתנה לי ביטחון, יש לי בן זוג שאין לו מתחרים והוא תומך ומפרגן, מקווה שהדיירים יקבלו אותי בטוב, לא פוסלת ניצחון
יאמר לזכותה שנשאלה על זה והשיבה, ולא יזמה''לא פוסלת ניצחון'' זה שיא השיאים
חייבת לציין שאני בכלל לא זוכרת אותה....היא לא הופיעה הרבה בלייב בימי שהותה בבית.ראיון עם מלאני: קוראים לי בחוץ גאיה כל הזמן, לא היה בתכנון שלי לחזור אבל הציעו, נהניתי מאוד וקיבלתי במה לדבר על דברים חשובים, קיבלתי תגובות מדהימות, סביר להניח שלא הייתי נכנסת בכניסה ראשונה אבל הכניסה כשחקנית נתנה לי ביטחון, יש לי בן זוג שאין לו מתחרים והוא תומך ומפרגן, מקווה שהדיירים יקבלו אותי בטוב, לא פוסלת ניצחון
בטח הדרעל מי דני ופרידה דיברו?
היא לאדני חי בסרט שהדר לא בגמר![]()
דני חי בסרט שהדר לא בגמר
בנתיים הוא לא יהיה בגמרהוא באמת חי בסרט..ראיתי חלק מהפודקאסט שלו עם הדר. הוא אינפנטיל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.