אופה קטנטנה
Well-known member
תודה, אלך לקרוא.הוא כתב בעקבות המקרה של הילדה
הוא הכותב
תודה, אלך לקרוא.הוא כתב בעקבות המקרה של הילדה
הוא הכותב
השיחה של אופק עם ריווה בשש וחצי עונה על זה הכי טובאיזה כיף לחזור ממבחן ולגלות שאני שוב בתחילת העונה ואופק שוב מואשם בכך שהוא בדה את החרם
וכל שעולה לי הוא כמה שורות מאוד ספציפיות מהשיר "משיח" של שלום חנוך
נכון.. פשוט עלו כאן תהיות. ואני שמחה שמצאתי את הכתבה ואני אפילו רגישה אליו יותר עכשיו. הוא כבר ניצחהשיחה של אופק עם ריווה בשש וחצי עונה על זה הכי טוב
כתבה מצוינת שמסבירה גם למה אנשים לפעמים עוצמים עיניים. זה טבע אנושי קשוחנכון.. פשוט עלו כאן תהיות. ואני שמחה שמצאתי את הכתבה ואני אפילו רגישה אליו יותר עכשיו. הוא כבר ניצח
גם אני לא מאמינה שהדבר הזה חוזר לעצמו. האמנתי לו אז ומאמינה עכשיו. וזה הולך ביחד שמהללים את טליה פיה תמימה טובת לב מושלמת. בקיצור טלית שכולה תכלת והוא ילד קקה. אני מזהה בה המון זיופים והתיפיפות וזה לא לטעמי...איזה כיף לחזור ממבחן ולגלות שאני שוב בתחילת העונה ואופק שוב מואשם בכך שהוא בדה את החרם
וכל שעולה לי הוא כמה שורות מאוד ספציפיות מהשיר "משיח" של שלום חנוך
אבל איזה הזיה.. תראי ב19:33 טליה אומרת לשחף שזו היא.. והם ממשיכים לחפש מי נרדם חחחחקאזם קיבל קנס שינה. אף אחד לא יוצא בצעקות וקללות.
מסתבר שאפשר גם אחרת, קאזם...
נראה לי היא אמרה בציניותאבל איזה הזיה.. תראי ב19:33 טליה אומרת לשחף שזו היא.. והם ממשיכים לחפש מי נרדם חחחח
אני בעד קאזם. הוא דמות מעולה, אבל הוא גם טרול גדול ודיאן צדקה שלו מותר לעשות הכל וכולם יסלחו לו.קאזם קיבל קנס שינה. אף אחד לא יוצא בצעקות וקללות.
כמו שסלחו לה ולבריון שלהאני בעד קאזם. הוא דמות מעולה, אבל הוא גם טרול גדול ודיאן צדקה שלו מותר לעשות הכל וכולם יסלחו לו.
כי הוא לא יכול לצעוק על עצמוקאזם קיבל קנס שינה. אף אחד לא יוצא בצעקות וקללות.
הוא חי ביסרט!כי הוא לא יכול לצעוק על עצמו
יאללה יאללההוא חי ביסרט!
מה הוא הכין שמהיואו בא לי להקיא
מה זההההה
דניאל ,אסור לך להיכנס למטבח יותר !
אוי זה נראה רע ביותר
הוא פשוט גרוע במטבח
לא יודעת לא רוצה לדעתמה הוא הכין שמה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.