בינתיים לא אמרו מילה על הריב הזה...אני כבר בספק אם בכלל ישדרו אותו.איבד את העשתונות זה ספקטרום שלם.... נראה היום (או בשבת)
בינתיים לא אמרו מילה על הריב הזה...אני כבר בספק אם בכלל ישדרו אותו.איבד את העשתונות זה ספקטרום שלם.... נראה היום (או בשבת)
אני בטוחה שכןבינתיים לא אמרו מילה על הריב הזה...אני כבר בספק אם בכלל ישדרו אותו.
תשמעי,אני בטוחה שכן
ולו רק כדי להראות שהאתרוג הרקוב שעוז כה אוהב, הוא לא ה״אלים״ היחיד בבית. האתרוג הרי יכול להראות ״רגשות אהבה וחמלה״ ואילו אופק מבחינת עוז היה וישאר מלפפון חמוץ.
לדעתי מה שקרה זה שאופק קם מהמיטה בעצבים כשקאזם דיבר על הילדות שלו וכו', והם קפצו על אופק מיד, כי ראו כמה עצבני הוא היה וחששו שהוא רוצה להרביץ לקאזם, אז בגלל שהם הדפו אותו תוך כדי שהוא עצבני, בטח יצאה לו כאפה כזו חזרה לכיוון דניאל במעין התנגדות לחסימה שלהם. כנראה שמדובר היה בתנועה אינסטנקטיבית ובטח לא מתוך כוונה של אופק להרביץ לדניאל או למישהו כלשהו.יש שיחה בין אופק דניאל ונדמה לי שחף שבו דניאל סיפר איך ניסה להפריד ואופק תקף אותו ולכן זז הצידה ולא התערב
לך לעזאזל עוזשיחה בין אופק לריוואה כשאופק מרחיב ופותח יותר את נושא הביריונות, וממש באמצע שיחה מדהימה וחשובה כזו, הקונטרול קוטע אותה.
כמה חבל שלא רואים את אופק הרבה יותר בקטעים כאלה, וממש לא רק על העבר שלו אלא באופן כללי, לא בלייב ולא בתוכניות הערוכות. יש לו כל כך הרבה ידע, והוא כל כך צבעוני, הוא רציני ומצחיק, הוא שטותניק לפעמים, הוא עמוק כשצריך, הוא מדבר בצורה מתורבתת, ויכל לשמש גם כדוגמא לחינוך ולטוב בתוכנית הדפוקה הזו, ולא שיראו לבני הנוער רק צעקות ואלימות. ממש חבל שללא הרומן עם טליה אין לו זכות קיום מבחינת עוז האידיוט!שיחה בין אופק לריוואה כשאופק מרחיב ופותח יותר את נושא הביריונות, וממש באמצע שיחה מדהימה וחשובה כזו, הקונטרול קוטע אותה.
למה? מה נאמר?מצטערת מראש מחונטת אופק, השיחה עם ריאווה יותר חידדה לי את התהיות שהיו לגבי הסיפור שלו.
אני לא מאמינה לו עמכם הסליחה
הוא סיפר לריאווה על החרם, שזה היה בכיתה ב׳ ג׳ שזה מופרך בעיני כי אין טיול עם לילה בכיתות האלה (זה מה שכם חברים שלו אמרו) ובכלל הרגשתי שהוא קצת התפתל בשיחה הזאת. צריך לראות כדי להבין.למה? מה נאמר?
תודההוא סיפר לריאווה על החרם, שזה היה בכיתה ב׳ ג׳ שזה מופרך בעיני כי אין טיול עם לילה בכיתות האלה (זה מה שכם חברים שלו אמרו) ובכלל הרגשתי שהוא קצת התפתל בשיחה הזאת. צריך לראות כדי להבין.
בכלל תמיד לא האמנתי עד הסוף לסיפור שלו ובאמת שניסיתי, סורי לא מצליחה להאמין לזה
הסיפור שהוא מספר (בין אם את מאמינה ובין אם לא) חורג מגבולות אופק, הוא מתפרש ונוגע בתופעה מזוויעה שאולי עבר איננה מושתקת, אך עדיין לא נעשה מספיק כדי לחסלה. נוסף על כך, הוא כתב על זה, קיבל פרס מהמימסד, מה עוד נבקש?הוא סיפר לריאווה על החרם, שזה היה בכיתה ב׳ ג׳ שזה מופרך בעיני כי אין טיול עם לילה בכיתות האלה (זה מה שכם חברים שלו אמרו) ובכלל הרגשתי שהוא קצת התפתל בשיחה הזאת. צריך לראות כדי להבין.
בכלל תמיד לא האמנתי עד הסוף לסיפור שלו ובאמת שניסיתי, סורי לא מצליחה להאמין לזה
נכון זה שהוא מעלה את הנושא זה מבורך, והלוואי ויעשו יותר למגר את התופעה הזאת.הסיפור שהוא מספר (בין אם את מאמינה ובין אם לא) חורג מגבולות אופק, הוא מתפרש ונוגע בתופעה מזוויעה שאולי עבר איננה מושתקת, אך עדיין לא נעשה מספיק כדי לחסלה. נוסף על כך, הוא כתב על זה, קיבל פרס מהמימסד, מה עוד נבקש?
אגב, גם שי חי סיפר שקשרו אותו לעץ ורצו לשרוף אתו ולמזלו מישהו שעבר שם שם לב והעניין נגמר. והצלקות??..לנצחנכון זה שהוא מעלה את הנושא זה מבורך, והלוואי ויעשו יותר למגר את התופעה הזאת.
אבל להמציא סיפור בשביל לנגוע בתופעה( אני חןשבת שהוא מחרטט), יכול לעשות את זה גם בלי זה.
אנחנו לא בתיאטרון
כמו שאמרתי בבוקרמצטערת מראש מחונטת אופק, השיחה עם ריאווה יותר חידדה לי את התהיות שהיו לגבי הסיפור שלו.
אמרתי לך אני מסתכלת על כל סיפור ואדם לגופו, כפרה שלי ניסיתי להאמין לא מצליחה.כמו שאמרתי בבוקר
היו כמה שלא האמינו גם לצרפתי
נכון אהבה שלי בלבאמרתי לך אני מסתכלת על כל סיפור ואדם לגופו, כפרה שלי ניסיתי להאמין לא מצליחה.
זה בסדר, זה שלי.
גם אני לא מאמינה לאופק גם בעניין החברה שיש לו 60 עובדיםמצטערת מראש מחונטת אופק, השיחה עם ריאווה יותר חידדה לי את התהיות שהיו לגבי הסיפור שלו.
מלכה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.