** שרשור ערב - היום ה-43 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

Psy Bear

Well-known member
נראה לי שרק בעונה אחת שיחקו "חבילה עוברת". והיתה שם סימה ואביבית. זו העונה של ישראל?
סימה ואביבית זו בהחלט העונה של ישראל. אבל אני כמעט בטוח שאני זוכר את טל גלבוע משחקת חבילה עוברת. כמובן שיכול להיות שאני טועה. אולי משהו דומה.

Moiya_1

Well-known member
סימה ואביבית זו בהחלט העונה של ישראל. אבל אני כמעט בטוח שאני זוכר את טל גלבוע משחקת חבילה עוברת. כמובן שיכול להיות שאני טועה. אולי משהו דומה.
לא זכור לי מלבד העובדה שזו היתה עונה עוצמתית ואכזרית.

EREZG07

Well-known member
הבעיה עם יהב (וגם עם הדר תכלס) זה שהוא לא הבין שאי אפשר יותר לשחק את המשחק הזה בלי שיש אנשים בתוך הבית שאוהבים ורוצים אותך בחזרה - כל הסיפור הזה של אני לא מסתדר עם רוב האנשים בבית, שואב כל היום את הבית ומתגודד עם קבוצה קטנה. זאת אסטרטגיה גרועה והיא לא עובדת אם זה לא אמיתי באמת כמו שהיה למשל עם טהוניה (וגם זה חריג). הדיירים האלה גם אם מגיעים לגמר בד״כ לא זוכים כמו סתיו ואברהם, שני מהעונה של אביחי, ועוד רבים. הקהל גם כבר לא קונה את זה יותר ולמעשה מרבית הדיירים שזכו בעונות האחרונות היו אהובים בתוך הבית וכמעט ולא היו מועמדים להדחה במחצית הראשונה של העונה

hinna

Well-known member
הבעיה עם יהב (וגם עם הדר תכלס) זה שהוא לא הבין שאי אפשר יותר לשחק את המשחק הזה בלי שיש אנשים בתוך הבית שאוהבים ורוצים אותך בחזרה - כל הסיפור הזה של אני לא מסתדר עם רוב האנשים בבית, שואב כל היום את הבית ומתגודד עם קבוצה קטנה. זאת אסטרטגיה גרועה והיא לא עובדת אם זה לא אמיתי באמת כמו שהיה למשל עם טהוניה (וגם זה חריג). הדיירים האלה גם אם מגיעים לגמר בד״כ לא זוכים כמו סתיו ואברהם, שני מהעונה של אביחי, ועוד רבים. הקהל גם כבר לא קונה את זה יותר ולמעשה מרבית הדיירים שזכו בעונות האחרונות היו אהובים בתוך הבית וכמעט ולא היו מועמדים להדחה במחצית הראשונה של העונה​
עבדה לשי חי ,לטליה ולרבים אחרים

EREZG07

Well-known member
עבדה לשי חי ,לטליה ולרבים אחרים
זה עובד עד שלב מסוים. ואמרתי - יש מקרים חריגים. שי חי לא ניצח בשתי העונות בהן השתתף, כך גם הבובלילים. אצל טליה זה היה 100% אמיתי, חוץ מזה שטליה רכשה המון חברים בתוך הבית, ככל שהעונה התקדמה, והיא לא ישבה כל היום בחדר האח והתמסכנה. היא לא הייתה קורבן. אבל ככלל בעונות האחרונות - תקוה, זהבה בן, ישראל ויובל מעתוק, לא הועמדו הרבה פעמים להדחה במחצית הראשונה של העונה והיו יחסית אהובים בבית (אני לא מדבר על ביפים שלהם עם אנשים מסוימים)

מיק83

Well-known member
הבעיה עם יהב (וגם עם הדר תכלס) זה שהוא לא הבין שאי אפשר יותר לשחק את המשחק הזה בלי שיש אנשים בתוך הבית שאוהבים ורוצים אותך בחזרה - כל הסיפור הזה של אני לא מסתדר עם רוב האנשים בבית, שואב כל היום את הבית ומתגודד עם קבוצה קטנה. זאת אסטרטגיה גרועה והיא לא עובדת אם זה לא אמיתי באמת כמו שהיה למשל עם טהוניה (וגם זה חריג). הדיירים האלה גם אם מגיעים לגמר בד״כ לא זוכים כמו סתיו ואברהם, שני מהעונה של אביחי, ועוד רבים. הקהל גם כבר לא קונה את זה יותר ולמעשה מרבית הדיירים שזכו בעונות האחרונות היו אהובים בתוך הבית וכמעט ולא היו מועמדים להדחה במחצית הראשונה של העונה
לא צריך שיאהבו אותך בבית, הפוך רצוי שלא יאהבו ככה תקבל תמיכה יותר בחוץ

Moiya_1

Well-known member
לא צריך שיאהבו אותך בבית, הפוך רצוי שלא יאהבו ככה תקבל תמיכה יותר בחוץ
יהב הודח כי הוא עמד מול אור. ואור אהוד יותר בחוץ וחזק ממנו בהצבעות, כך מסתבר. מה גם שהאח רוצה לשמור על אור ויהב היווה בעיה עבור עוז. הוא לא עשה את העבודה, לא עם קורלי ולא עם הדר. הבחור המגודל הזה נרדם בשמירה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה