מיק83
Well-known member
ברורזה עובד לך כשיש לך כריזמה
חוץ מדשא על הראש
ליהב אין כלום
אבל במהות המטרה באח הגדול זה לא שהדיירים יאהבו אותך, אולי זה אידיאלי בהישרדות
ברורזה עובד לך כשיש לך כריזמה
חוץ מדשא על הראש
ליהב אין כלום
המחצית הזאת נראית כאילו עוז ערך אותה
בקשת הוא בטוח לא היה מלוהקהפרומו-
״מחר תגלו אור שלא הכרתם״ ורואים אותו מתרגש מהבן שלו.
יש בו המון צדדים..הוא דומיננטי, יש לו כריזמה על המסך והוא דמות עגולה (או לפחות עורכים אותו ככה).
בואו נגיד שבעונה של קשת לדעתי הוא בדוק היה הזוכה
והפעם נראה לי שזה יעבוד גם ברשת.
גמר בטוח, הוא אולי היחיד שאני בטוחה שהוא בגמר עוד מהת.ז
לא בטוחה. בקשת אהבו דמויות מורכבות/מצחיקות.בקשת הוא בטוח לא היה מלוהק
לא חושבת כמוךלא בטוחה. בקשת אהבו דמויות מורכבות/מצחיקות.
הוא מזכיר לי קצת את קותי
ולעומת הדמויות האחרות העונה, אור בולט משמעותית מהשאר. לטוב ולרע.
הבעיה העיקרית בעונה הזאת זה שכולם מודעים אקסטרה ומנסים לייצר עניין בכוח כדי ״לספק את הסחורה״
לא רואה שום כריזמה ושום עניין. טאפט. הוא רק תוקע עלילותהפרומו-
״מחר תגלו אור שלא הכרתם״ ורואים אותו מתרגש מהבן שלו.
יש בו המון צדדים..הוא דומיננטי, יש לו כריזמה ונוכחות על המסך והוא דמות עגולה (או לפחות עורכים אותו ככה)
בואו נגיד שבעונה של קשת לדעתי הוא בדוק היה הזוכה
והפעם נראה לי שזה יעבוד גם ברשת.
הוא היחיד לדעתי שכבר מהת.ז מזהים שהוא יהיה בגמר.
סתיו תקעה עלילות כל עונה שעברה (עם כמה שהיא גם ייצרה ענין) וזה לא הפריע לעורך הגרוע הזה לשדר אותה כל הפרקים ותמיד זה היה אותו דבר.לא רואה שום כריזמה ושום עניין. טאפט. הוא רק תוקע עלילות
סתיו הייתה עושה עניין והגיע לה לזכות…אור לא עושה עניין ולא מעניין… עושה חיקויים של אורית ומרכל על קורלי זהו.סתיו תקעה עלילות כל עונה שעברה (עם כמה שהיא גם ייצרה ענין) וזה לא הפריע לעורך הגרוע הזה לשדר אותה כל הפרקים ותמיד זה היה אותו דבר.
בשבועות הראשונים גג חודש ראשון זה מצחיק ומגניב כי היא מעוררת עניין אבל אח״כ שהכל חזר על עצמו זה ממש ממש ממש מיצה את עצמו.
כאחת שלא אהבה את סתיו… אי אפשר לשים אותה ואת אור באותו משפט בהקשר של התרומה לתכניתסתיו הייתה עושה עניין והגיע לה לזכות…אור לא עושה עניין ולא מעניין… עושה חיקויים של אורית ומרכל על קורלי זהו.
ועדיין רוב הפרקים זה הוא, עובדתית.סתיו הייתה עושה עניין והגיע לה לזכות…אור לא עושה עניין ולא מעניין… עושה חיקויים של אורית ומרכל על קורלי זהו.
רוב הפרקים זה עלילות הדרועדיין רוב הפרקים זה הוא, עובדתית.
מכניסים את האקס של אמילי אז הגיוני.אז השמועות אכן מדברות על כך שהקהל יצטרך לבחור 2 מודחים.
לאחר מכן הדיירים יצטרכו לבחור מבין שני המודחים.
זה אמור להיות של עידן.
שוב, אם הוא ירצה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.