** שרשור ערב - היום ה-56 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

willing

Well-known member
אגב חיים לא באמת בהתמסכנות על השוקולד. יש סוד כמוס, ידוע לכל דייר ודיירת
חיים מפחד מהתגובות של אור. נמאס לו לספוג את זה
הדיירים מפחדים מהתגובות של אור.

ששש.... בואו נדבר על שוקולד וחיים ובת 61 ולא יפה (; וחיים

סטיריקון9

Well-known member
מאיפה המסקנה? א) שהיא נזכרת לבכות הרבה זמן אחרי כולם ב) רואה את עידן ומלאני מתחבקים אז נדחפת - מה את קשורה? מחפשת פוקוס ג) מתמקמת בפוזיציה בדיוק מולם ואח"כ עוד מול אמילי חיבוק בשכיבה עם מישהו שהדר יודעת שעדיין מאוהבת.
אין ספק שהיא ורבלית ויודעת לטעון את הטיעונים הנכונים אבל רגישות אמיתית לסביבה אין לה, הדבר הכי חשוב מבחינתה הוא להיות במרכז העניינים וכנראה שהיא עוקבת לאן הולכות רוב המצלמות בבית
אז היא בוכה בדיליי זה אומר בהכרח שהיא משחקת. למה לכולם מנגנון נפשי זהה? יש לה הרבה רגישות לסביבה רק שמי שלא סובל אותה הופך את הרגישות שלה לרצון בלעדי להיות במרכז העניינים ולפלירטוט בלבד. כולם שם מחפשים להיות במרכז העניינים.היא לא "לוחמת" וגם לה יש צורך שיחבקו אותה ויש לה חששות כמו לכולם.

EREZG07

Well-known member
מה קורה לכם, החיבוק של עידן והדר היה הכי רחוק מרומנטי,
הם דיברו תוך כדי על מלחמות ועל ממשלת ישראל, חלייייייייייייייייייק :ROFLMAO:
את לא הולכת ומתחבקת ככה עם האקס של החברה הכי טובה שלך בבית מול הפרצוף שלההההה

yalian

Well-known member
את לא הולכת ומתחבקת ככה עם האקס של החברה הכי טובה שלך בבית מול הפרצוף שלההההה
זו לא הסיטואציה בעיניי,
הוא ראה שהיא נסערת וחרדה ובא לנחם אותה, לצורך העניין, אחרי פיגוע המוני

nicknick

Well-known member
מה קורה לכם, החיבוק של עידן והדר היה הכי רחוק מרומנטי,
הם דיברו תוך כדי על מלחמות ועל ממשלת ישראל, חלייייייייייייייייייק :ROFLMAO:
לגמרי לא רומנטי...זה גם האופי של הבית , כולם שם מתחבקים ושוכבים במיטות אחד עם השני.
וגם ערב קשה והם מנסים למצוא נחמה אחד עם השני. ואני בטוחה שגם לאמילי זה ברור שזה לא ממקום כזה.
נראה לי שזה מעצבן לה מסיבות אחרות ,בגלל כל הסיטואציה עם עידן...שהוא עוצר את המגע מולה ומחבק את כולם מסביב. איזשהיא קנאה.
וגם יש לה את הכעס על הדר לאחרונה שבטח משפיע.

בואי נגיד שהם לא עשו שום דבר רע ומכוון, סתם חוסר מודעות ותשומת לב(לפחות מעידן הקלולס...על הדר אני תוהה, כי אולי הייתי מצפה ממנה לקצת יותר מודעות לאיך זה נראה כי היא קצת יותר חדה ומודעת למעשיה) , לצד זאת אפשר להבין את העצבנות של אמילי.

DR.X

Well-known member
יש משהו במה שאור אומר שחיים כל פעם בוחר להיעלב מדברים, להיפגע, להרגיש שיש נגדו איזה חוסר התחשבות מכוון.

מצב
הנושא נעול.
למעלה