אני יודעת שאור מכבד את עידן, אבל מהצד של עידן אני רואה בעיקר פחדנות כבר מהשבוע הראשון.כריסי את צריכה לשמוח שהחתיכים שלנו קרובים והרימו קומונה
אמיליאני יודעת שאור מכבד את עידן, אבל מהצד של עידן אני רואה בעיקר פחדנות כבר מהשבוע הראשון.
הבעיה היא שאני לא מאמינה לעידן שהוא באמת חושב שאור צודק, לא חושבת שהיה מתחבר עם מישהו כמו אור מחוץ לבית.
שלא לדבר על אורית.
זו הבעיה העיקרית שלי עם עידן, אני באופן אישי מעדיפה אנשים עם אופי, אפילו אופי בעייתי, מאנשים שנתפסים בעיניי חסרי אופי.
לאמילי יש הרבה יותר אופי מעידןאמילי
בול חחחחחלאמילי יש הרבה יותר אופי מעידן
הבעיה היא שהאופי שלה מחורבן
אבל לפחות יש לה אופי.
אני צריכה דוברות. כוונתי בהודעה היתה הפוכה. שלאמילי יש אופי. עודדתי את כריס לערוק אליהלאמילי יש הרבה יותר אופי מעידן
הבעיה היא שהאופי שלה מחורבן
אבל לפחות יש לה אופי.
אני פנויה עד אוקטובראני צריכה דוברות. כוונתי בהודעה היתה הפוכה. שלאמילי יש אופי. עודדתי את כריס לערוק אליה
אך כנראה שחסרו לי כמה משפטים בהודעה כדי שזה יהיה ברור...
וואו בול.אני יודעת שאור מכבד את עידן, אבל מהצד של עידן אני רואה בעיקר פחדנות כבר מהשבוע הראשון.
הבעיה היא שאני לא מאמינה לעידן שהוא באמת חושב שאור צודק, לא חושבת שהיה מתחבר עם מישהו כמו אור מחוץ לבית.
שלא לדבר על אורית.
זו הבעיה העיקרית שלי עם עידן, אני באופן אישי מעדיפה אנשים עם אופי, אפילו אופי בעייתי, מאנשים שנתפסים בעיניי חסרי אופי.
עם אורית אכן היה סיוט לראות אותו ...אחד הדברים המתסכלים.אני יודעת שאור מכבד את עידן, אבל מהצד של עידן אני רואה בעיקר פחדנות כבר מהשבוע הראשון.
שלא לדבר על אורית.
ניקוש אני לא יכולה לדבר בשם אחרים אבל אני באופן אישי לא מחכה שיריבו, אין לי עניין ביצירת מריבות מכלום.עם אורית אכן היה סיוט לראות אותו ...אחד הדברים המתסכלים.
אבל לגבי אור, אני מרגישה שמנסים לאלץ פה איזה ריב שלא קיים ביניהם. כאילו עידן הוא איזה מושיע של הבית וצריך לריב את המריבות של כולם עם אור.
מה יש לו לריב איתו? אין לו איתו כלום
וכמו שאת אומרת, הוא אפילו מכבד את עידן.
אתמול, אחרי ההקלטה, אור ממש נזהר במילותיו..לא התנפל על עידן כמו שהוא עושה עם כל דייר אחר.
אז קשה לי למצוא סיבה שעידן יריב עם אדם שמכבד אותו ולא עשה לו כלום באופן אישי.
ברור שהם לא היו מתחברים בחוץ....ניקוש אני לא יכולה לדבר בשם אחרים אבל אני באופן אישי לא מחכה שיריבו, אין לי עניין ביצירת מריבות מכלום.
אבל מצד שני אני גם לא מעריכה את התמיכה העיוורת שעידן מעניק לאור, והעניק לאורית כי היתה קרובה לאור.
מבחינתי זה מצטייר כאובר לקקנות, ואני בשיא הכנות אומרת לך, אין מצב לדעתי שעידן היה מתקרב למישהו כמו אור מחוץ לבית.
אני זוכרת בשבוע הראשון, עידן ישב על הפיצה עם עוד כמה דיירים, אור עבר לידם כשהם דיברו על 'קופים' שייצאו לאנשים בעתיד ואמר משהו בסגנון "כשאצלי ייצא הקוף זה יהיה חתיכת קוף". ראיתי את החשש (לא הדר, ליטרלי חשש) בעיניים של עידן, וכבר למחרת הציב את עצמו כצלע הרביעית של לירון\אורית ואור.
לגמרי!כל אחד מבין את השימפנז שלו גם כשהוא עושה טעויות
חחח נכון שהוא מתיש לפעמיםעוד פעם נועם
מה יהיההההההה
מה אמילי?אמילי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.