** שרשור ערב - היום ה-65 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

בוףףברכה

Well-known member
מה זאת אומרת ..."אתה נותן עם מה לעבוד"....?...
במילים אחרות יצאת ...עקום...

ושילה שולף..את קלף החרם... והטיקטוק....

Christina 1001

Well-known member
כריסי את צריכה לשמוח שהחתיכים שלנו קרובים והרימו קומונה
אני יודעת שאור מכבד את עידן, אבל מהצד של עידן אני רואה בעיקר פחדנות כבר מהשבוע הראשון.
הבעיה היא שאני לא מאמינה לעידן שהוא באמת חושב שאור צודק, לא חושבת שהיה מתחבר עם מישהו כמו אור מחוץ לבית.
שלא לדבר על אורית.

זו הבעיה העיקרית שלי עם עידן, אני באופן אישי מעדיפה אנשים עם אופי, אפילו אופי בעייתי, מאנשים שנתפסים בעיניי חסרי אופי.

willing

Well-known member
אני יודעת שאור מכבד את עידן, אבל מהצד של עידן אני רואה בעיקר פחדנות כבר מהשבוע הראשון.
הבעיה היא שאני לא מאמינה לעידן שהוא באמת חושב שאור צודק, לא חושבת שהיה מתחבר עם מישהו כמו אור מחוץ לבית.
שלא לדבר על אורית.

זו הבעיה העיקרית שלי עם עידן, אני באופן אישי מעדיפה אנשים עם אופי, אפילו אופי בעייתי, מאנשים שנתפסים בעיניי חסרי אופי.
אמילי

willing

Well-known member
לאמילי יש הרבה יותר אופי מעידן
הבעיה היא שהאופי שלה מחורבן
אבל לפחות יש לה אופי.
אני צריכה דוברות. כוונתי בהודעה היתה הפוכה. שלאמילי יש אופי. עודדתי את כריס לערוק אליה
אך כנראה שחסרו לי כמה משפטים בהודעה כדי שזה יהיה ברור...

tortt

Well-known member
אני צריכה דוברות. כוונתי בהודעה היתה הפוכה. שלאמילי יש אופי. עודדתי את כריס לערוק אליה
אך כנראה שחסרו לי כמה משפטים בהודעה כדי שזה יהיה ברור...
אני פנויה עד אוקטובר
כמה את משלמת? והאם זה כולל גם תמיכה בהדרי?

לך!

Well-known member
שלא לדבר על אורית.

וואו בול.

nicknick

Well-known member
שלא לדבר על אורית.

עם אורית אכן היה סיוט לראות אותו ...אחד הדברים המתסכלים.
אבל לגבי אור, אני מרגישה שמנסים לאלץ פה איזה ריב שלא קיים ביניהם. כאילו עידן הוא איזה מושיע של הבית וצריך לריב את המריבות של כולם עם אור.

מה יש לו לריב איתו? אין לו איתו כלום
וכמו שאת אומרת, הוא אפילו מכבד את עידן.
אתמול, אחרי ההקלטה, אור ממש נזהר במילותיו..לא התנפל על עידן כמו שהוא עושה עם כל דייר אחר.
אז קשה לי למצוא סיבה שעידן יריב עם אדם שמכבד אותו ולא עשה לו כלום באופן אישי.

Christina 1001

Well-known member
עם אורית אכן היה סיוט לראות אותו ...אחד הדברים המתסכלים.
אבל לגבי אור, אני מרגישה שמנסים לאלץ פה איזה ריב שלא קיים ביניהם. כאילו עידן הוא איזה מושיע של הבית וצריך לריב את המריבות של כולם עם אור.

מה יש לו לריב איתו? אין לו איתו כלום
וכמו שאת אומרת, הוא אפילו מכבד את עידן.
אתמול, אחרי ההקלטה, אור ממש נזהר במילותיו..לא התנפל על עידן כמו שהוא עושה עם כל דייר אחר.
אז קשה לי למצוא סיבה שעידן יריב עם אדם שמכבד אותו ולא עשה לו כלום באופן אישי.
ניקוש אני לא יכולה לדבר בשם אחרים אבל אני באופן אישי לא מחכה שיריבו, אין לי עניין ביצירת מריבות מכלום.
אבל מצד שני אני גם לא מעריכה את התמיכה העיוורת שעידן מעניק לאור, והעניק לאורית כי היתה קרובה לאור.
מבחינתי זה מצטייר כאובר לקקנות, ואני בשיא הכנות אומרת לך, אין מצב לדעתי שעידן היה מתקרב למישהו כמו אור מחוץ לבית.
אני זוכרת בשבוע הראשון, עידן ישב על הפיצה עם עוד כמה דיירים, אור עבר לידם כשהם דיברו על 'קופים' שייצאו לאנשים בעתיד ואמר משהו בסגנון "כשאצלי ייצא הקוף זה יהיה חתיכת קוף". ראיתי את החשש (לא הדר, ליטרלי חשש) בעיניים של עידן, וכבר למחרת הציב את עצמו כצלע הרביעית של לירון\אורית ואור.

nicknick

Well-known member
ניקוש אני לא יכולה לדבר בשם אחרים אבל אני באופן אישי לא מחכה שיריבו, אין לי עניין ביצירת מריבות מכלום.
אבל מצד שני אני גם לא מעריכה את התמיכה העיוורת שעידן מעניק לאור, והעניק לאורית כי היתה קרובה לאור.
מבחינתי זה מצטייר כאובר לקקנות, ואני בשיא הכנות אומרת לך, אין מצב לדעתי שעידן היה מתקרב למישהו כמו אור מחוץ לבית.
אני זוכרת בשבוע הראשון, עידן ישב על הפיצה עם עוד כמה דיירים, אור עבר לידם כשהם דיברו על 'קופים' שייצאו לאנשים בעתיד ואמר משהו בסגנון "כשאצלי ייצא הקוף זה יהיה חתיכת קוף". ראיתי את החשש (לא הדר, ליטרלי חשש) בעיניים של עידן, וכבר למחרת הציב את עצמו כצלע הרביעית של לירון\אורית ואור.
ברור שהם לא היו מתחברים בחוץ....
אבל זאת סביבה אחרת, סיטואציות הזויות, חיבורים שנוצרים מכורח המציאות בבית.
רוב האנשים שם לא היו מתחברים בחוץ.

ואל תזכירי לי את אורית, לקח לי זמן להחלים מהנוכחות שלה שם... כל סצינה משותפת שלהם סבלתי🤭
אבל מה נעשה עם הנאמנות שלו לאנשים, כל אחד מבין את השימפנז שלו גם כשהוא עושה טעויות

tortt

Well-known member
לא יודעת מה קרה בין אור עידן וכל הבית
אבל מה אתם מתפלאים שעידן בתחת של אור...
הוא היה בתחת של אורית עד שהיא הודחה
ואור ואורית זה אותו סגנון.
הוא ישב לידה ונתן לה ללכלך על כל הבית כולל "אהובתו" מבלי לומר מילה.

לך!

Well-known member
שילה
נכון בא מוכן מהבית
לא מתחברת אליו
ועדיין הלב שלי יוצא אליו

מצב
הנושא נעול.
למעלה