yoni564712
Well-known member
חכי לפרק ותראי.ברור, כולו נופת צופים השימפנז שלי
חכי לפרק ותראי.ברור, כולו נופת צופים השימפנז שלי
עידן לא חייל של אף אחד, אם הוא חושב שמישהו צודק הוא יגיד, אם הוא היה חושב שאור טועה, הוא היה אומרעידן: "אור צדק בכל מה שהוא אמר".
אפילו אני בטוחה שאור לא דיבר יפה וכנראה גם לא באמת צדק בכל מה שהוא אמר.
עידן חייל טוב, אם אורית היתה בבית גם עליה היה אומר שהיא צודקת בכל מה שהיא אומרת.
לא מדויק לדעתי.. אני חושבת שמלכתחילה, עוד לפני שבאמת טרח לנסות להבין אם אור או אורית צודקים, הוא כבר הציב את עצמו כחבר שלהם ותמך בהם באופן עיוור, אפילו כשזה היה על חשבון אמילי שהוא טוען שיקרה לו. עידן חייל לא רק במילואים, וזה כבר עניין של אופי. או חוסר אופי, תלוי את מי שואליםעידן לא חייל של אף אחד, אם הוא חושב שמישהו צודק הוא יגיד, אם הוא היה חושב שאור טועה, הוא היה אומר
אני חושבת שאת טועה, בטח שיש לו אופי והוא לא מפחד להגיד את מה שהוא חושב, כמו הרגע שהזכיר מול כלום שחיים לא מתהפך על דני ואור, הוא לא פחד מהם לרגע.לא מדויק לדעתי.. אני חושבת שמלכתחילה, עוד לפני שבאמת טרח לנסות להבין אם אור או אורית צודקים, הוא כבר הציב את עצמו כחבר שלהם ותמך בהם באופן עיוור, אפילו כשזה היה על חשבון אמילי שהוא טוען שיקרה לו. עידן חייל לא רק במילואים, וזה כבר עניין של אופי. או חוסר אופי, תלוי את מי שואלים
כריסי את צריכה לשמוח שהחתיכים שלנו קרובים והרימו קומונההדר מנסה להכווין את עידן בעדינות כנגד אור אבל לא הולך לה.
עידן תקוע עמוק מידי בתחת של אור.
תפס תחתחיים צעק על שילה שיסתום את הפה באסיפה?
תרתי משמע חחחחחתפס תחת
(ולא של מלאני)
נראה לי ששידרו לא? אני ראיתי את זה לגבי המטבח. היא הכינה סלט והראו ששורף לה שלא אמרו לה תודה רק להדר.אני רק מזכיר שגם עינב, החברה הטובה של הדר, אמרה את אותו הדבר שגאיה/קרן/מיכל אמרו על הדר.
וחבל שעוז לא שידר את זה.
אובאמת שרציתי להיות בעד עידן
לא קורה לי
הלקקנות שלו לאור מגעילה תנשמה
הוא באמת לא רואה את הבריונות שלו
הוא לא רואה את ההתנפלות שלו על הדר על כלום?
יש לי הרגשה שהידיעה שלו על כך שאור מוביל בסקרים מובילה אותו
אסטרטג?
כססו ציפורנייםמה החצופים עשו ל @סרח😁 שלי?
גועל נפש של דייריםכססו ציפורניים
הוא נפגע.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.