** שרשור ערב - היום ה-65 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

אחמאודגדול

Well-known member
עידן: "אור צדק בכל מה שהוא אמר".

אפילו אני בטוחה שאור לא דיבר יפה וכנראה גם לא באמת צדק בכל מה שהוא אמר.
עידן חייל טוב, אם אורית היתה בבית גם עליה היה אומר שהיא צודקת בכל מה שהיא אומרת.
עידן לא חייל של אף אחד, אם הוא חושב שמישהו צודק הוא יגיד, אם הוא היה חושב שאור טועה, הוא היה אומר

Christina 1001

Well-known member
עידן לא חייל של אף אחד, אם הוא חושב שמישהו צודק הוא יגיד, אם הוא היה חושב שאור טועה, הוא היה אומר
לא מדויק לדעתי.. אני חושבת שמלכתחילה, עוד לפני שבאמת טרח לנסות להבין אם אור או אורית צודקים, הוא כבר הציב את עצמו כחבר שלהם ותמך בהם באופן עיוור, אפילו כשזה היה על חשבון אמילי שהוא טוען שיקרה לו. עידן חייל לא רק במילואים, וזה כבר עניין של אופי. או חוסר אופי, תלוי את מי שואלים :sneaky:

אחמאודגדול

Well-known member
לא מדויק לדעתי.. אני חושבת שמלכתחילה, עוד לפני שבאמת טרח לנסות להבין אם אור או אורית צודקים, הוא כבר הציב את עצמו כחבר שלהם ותמך בהם באופן עיוור, אפילו כשזה היה על חשבון אמילי שהוא טוען שיקרה לו. עידן חייל לא רק במילואים, וזה כבר עניין של אופי. או חוסר אופי, תלוי את מי שואלים :sneaky:
אני חושבת שאת טועה, בטח שיש לו אופי והוא לא מפחד להגיד את מה שהוא חושב, כמו הרגע שהזכיר מול כלום שחיים לא מתהפך על דני ואור, הוא לא פחד מהם לרגע.

Christina 1001

Well-known member
זה באמת נשמע לך הגיוני שהוא תומך בדיירת מזעזעת כמו אורית ומצדיק אותה בפני כולם ובעיקר בפני 'החברה הכי טובה שלו' שנפגעה ממנה בצורה זו או אחרת?
אם אורית לא היתה בבת עיניו של אור, האמיני לי שהוא לא היה טורח ללקוק לה את האחוריים במרץ כפי שעשה.

andersonian

Well-known member
הייתי מת שתהיה לך אפשרות לשאול את בר כהן איך פועל הדירוג של אנשים בעלי אופי

בוףףברכה

Well-known member
..סוויצ'ים...

בין הדר לעידן...ישנה חברות....
אני משער שהיא לא צריכה "להשפיע" עליו...בכיוונו של אור...
עידן יודע מיהו אור...גם בטוב גם ברע...
בעניין שילה...אני חושב שהיא חלוקה...
אח של חברה שלה....לעומת החברות שלו איתה...

yoni564712

Well-known member
אני רק מזכיר שגם עינב, החברה הטובה של הדר, אמרה את אותו הדבר שגאיה/קרן/מיכל אמרו על הדר.

וחבל שעוז לא שידר את זה.

willing

Well-known member
אני רק מזכיר שגם עינב, החברה הטובה של הדר, אמרה את אותו הדבר שגאיה/קרן/מיכל אמרו על הדר.

וחבל שעוז לא שידר את זה.
נראה לי ששידרו לא? אני ראיתי את זה לגבי המטבח. היא הכינה סלט והראו ששורף לה שלא אמרו לה תודה רק להדר.
ואז היא דיברה על זה עם הדר והם סיכמו בינהן

לך!

Well-known member
באמת שרציתי להיות בעד עידן
לא קורה לי
הלקקנות שלו לאור מגעילה תנשמה
הוא באמת לא רואה את הבריונות שלו
הוא לא רואה את ההתנפלות שלו על הדר על כלום?
יש לי הרגשה שהידיעה שלו על כך שאור מוביל בסקרים מובילה אותו
אסטרטג?

yoni564712

Well-known member
באמת שרציתי להיות בעד עידן
לא קורה לי
הלקקנות שלו לאור מגעילה תנשמה
הוא באמת לא רואה את הבריונות שלו
הוא לא רואה את ההתנפלות שלו על הדר על כלום?
יש לי הרגשה שהידיעה שלו על כך שאור מוביל בסקרים מובילה אותו
אסטרטג?
או
או
או

ואני סתם זורק פה רעיון משוגע, אני יודע

או
אולי
במקרה
איכשהו

אור פשוט צודק?

nicknick

Well-known member
שילה הגיע לבית הזה לעשות שואו, והוא יורה לכל הכיוונים ועושה כל מה שהוא יכול כדי להישאר שם כמה שיותר.
הוא שוכח רק שהוא צריך להמשיך ולגור עם האנשים האלה בנתיים .

מצב
הנושא נעול.
למעלה