ערב טוב
ערב טוב לך את מושלמתערב טוב
ערב טוב לך את מושלמת![]()
אז חבל שלא עזבאורי כהן חושף: גם אני הפעלתי נוהל עזיבה בגלל סתיו
"את סתיו אני מכיר שנים כלקוחה. סתיו שאתם רואים על המסך וסתיו שאני הכרתי, אלו שתי נשים שונות. אני לא זוכר את סתיו לובשת ורוד מעולם. מכיר סתיו נורמטיבית, שונה בתכלית ממה שקורה בבית האל. לחלוטין".
"על אף הכבוד והחמלה שלי כלפיה, היא בחרה לעשות לי מעשים חמורים! להשתמש במילים קשות כלפיי, שבשלב מסויים אף הביאו אותי להפעיל נוהל עזיבה, כי זה פשוט עבר כל גבול. לסיכום, עבודה יפה סה"כ לאוהבי הז'אנר. ארחיב בהמשך ובזמן שלי על כל מה שלא ראיתם".
כנראה שבחוץ היא שונה. אבל חבל שבתוכנית הזאת היא הראתה רק אדישות רוע והתקרבנות. מסתבר שזה משתלם והיא תזכה .אורי כהן חושף: גם אני הפעלתי נוהל עזיבה בגלל סתיו
"את סתיו אני מכיר שנים כלקוחה. סתיו שאתם רואים על המסך וסתיו שאני הכרתי, אלו שתי נשים שונות. אני לא זוכר את סתיו לובשת ורוד מעולם. מכיר סתיו נורמטיבית, שונה בתכלית ממה שקורה בבית האל. לחלוטין".
"על אף הכבוד והחמלה שלי כלפיה, היא בחרה לעשות לי מעשים חמורים! להשתמש במילים קשות כלפיי, שבשלב מסויים אף הביאו אותי להפעיל נוהל עזיבה, כי זה פשוט עבר כל גבול. לסיכום, עבודה יפה סה"כ לאוהבי הז'אנר. ארחיב בהמשך ובזמן שלי על כל מה שלא ראיתם".
היא לא תזכהכנראה שבחוץ היא שונה. אבל חבל שבתוכנית הזאת היא הראתה רק אדישות רוע והתקרבנות. מסתבר שזה משתלם והיא תזכה .
תזכה, כבר זכתה לפני חודשיים. ברגע שהאח העלים את האמירה שלה לניקול על החלב של אורי ואולי גם האמירה על ליאל אם היתה ולא שידר איך ניסתה לסכסך בין אברהם לספיר ששיקרה לו שספיר אמרה לאברהם שספיר ביקשה מאורי לשבת על ידה.היא לא תזכה
היא לא תזכה !!!תזכה, כבר זכתה לפני חודשיים. ברגע שהאח העלים את האמירה שלה לניקול על החלב של אורי ואולי גם האמירה על ליאל אם היתה ולא שידר איך ניסתה לסכסך בין אברהם לספיר ששיקרה לו שספיר אמרה לאברהם שספיר ביקשה מאורי לשבת על ידה.
האח העלים הרבה קטעים שלה , הוא מעוניין שהיא תזכה ויודע שזה יקרה.
האפשרות היחידה שזה לא יקרה זה אם יפתחו אחרי כל מודח בגמר הצבעה נוספת אבל האח לא יעשה את זה כי הוא רוצה שהיא תזכה
הלוואי ואת צודקת. קשה לי לשאת את הזיוף הזה.היא לא תזכה
מי זה תזכיר לי?אורי כהן חושף: גם אני הפעלתי נוהל עזיבה בגלל סתיו
בדיוקמי זה תזכיר לי?
בן אדם, לפני הכל. יש חיים ואנשים מעבר לדמויות ריאליטי. ואותו אני ספציפית מבינה , בלי קשר שהיה לא מעניין במשחק הוא היה אדיב ונעים עם כולם והיא הכניסה את האמא של הבן שלו במילים מאוד לא יפותמי זה תזכיר לי?
כולה עציץ ממורמר שמנסה לרכב על 3 הדקות שלו וכמובן, איך לא, על הגב של סתיו.בן אדם, לפני הכל. יש חיים ואנשים מעבר לדמויות ריאליטי. ואותו אני ספציפית מבינה , בלי קשר שהיה לא מעניין במשחק הוא היה אדיב ונעים עם כולם והיא הכניסה את האמא של הבן שלו במילים מאוד לא יפות
בינתיים סתיו רוכבת על הגב של כל דיירי הביתכולה עציץ ממורמר שמנסה לרכב על 3 הדקות שלו וכמובן, איך לא, על הגב של סתיו.
אוי זה נהדר.בינתיים סתיו רוכבת על הגב של כל דיירי הבית
ניסה לרכב על הגב של ניקול.כולה עציץ ממורמר שמנסה לרכב על 3 הדקות שלו וכמובן, איך לא, על הגב של סתיו.
לא עציץ ולא ממורמר. תרם הרבה לבית בבישולים, יותר מהרבה שם והיה תמיד נעים הליכות וחביב.כולה עציץ ממורמר שמנסה לרכב על 3 הדקות שלו וכמובן, איך לא, על הגב של סתיו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.