בואי לא נתעלם מהרוע שהפגינו הדמויות הללו:אני חוזרת ואומרת סתיו הרסה העונה כזה רוע לא נראה מעולם באח הגדול
זה בסדר שכתבתי ברבי כי זה ציטוט מספר המחזור שלה?חברים, אני יודעת שהאמוציות גועשות אבל שימו לב מה יוצא לכם מהמקלדת.
אתם עוברים את הגבול.
מה זה משנה? נניח שזרקה לו יציאה נמוכה כלשהי, אז?איך אפשר להתייחס לטענות על סיטואציות שלא שודרו, לא במשדר המרכזי ולא בלייב?, שזה שטוען אותן היום, לא אמר על זה מילה וחצי מילה כשהיה בבית, שאף דייר לא הזכיר אותן?
לצורך העניין, יכול להיות אם כך שגם הוא או כל דייר אחר אמר ועשה דברים איומים שלא נדע עליהם לעולם.
יכול להתייחס רק למה שרואה - קבוצת בריונים שלא בחלה בכלום וקיבלה נקמה בדמות עוגיות, פנקייקים ועוגות. גוועלד
אוף! אז כל הפתי בר זה משחק??? נוראתקשיבו
יש שמועה חזקה
זה עדיין לא בטוח ב100%
אבל רצה שמועה
שסתיו
גם לא אוכלת פתי בר בבית.
תעדכנו אותי אם זה אמת או לא
שאני אדע אם להמשיך לתמוך בה...
אני לא סבלתי את סתיו בתחילת העונהכולם יודעים שהקטע של ברבי זאת דמות אבל חלק אוהבים את זה ומצדיקים את זה וזו עמדה לגיטימית. זה בערך מה שנגר אמר היום גם בין השורות בדוח היומי. מותר גם להכיר בכך שזו דמות מוקצנת לסדרה, וגם לאהוב את זה ולטעון שההשקעה בזה מצדיקה זכיה כי בשורה התחתונה זה הביא לכך שרוב העונה סובבת סביבה (אני אישית לא מהתומכים)
יש גם סרטונים של סתיו עצמה מודה בחלק מהדברים שנאמרים עליה, בשיחה עם נגר על הספסל, אמרה לו שאם היא הייתה סוגרת ריבים עם כל אחד פרטנית ולא מול כולם, זה היה משעמם, ו"האח הגדול היה אומר לנו לכו הביתה אתם משעממים", וש"מסיבות טלוויזיוניות" של למשוך אש בשביל עניין. הרבה מהתומכים שלה פה אמרו בעצמם שהם לא מתכחשים לזה ושבנסיבות אחרות גם היו סולדים מזה, אבל שבהקשר של ריאליטי ובידור ובתור מי שלא צריך לחוות את זה על בשרו, הם נהנים לצפות בזה
זה גם מה שקרה לי.אני לא סבלתי את סתיו בתחילת העונה
בלי שום קשר לא אכפת לי מה היא לובשת ובאיזה צבע וזה לא העניין בכלל
מתי התחלתי לאהוב אותה או יותר נכון התחלתי להתחבר אליה?
כש התחילו לעשות לה משפטי שדה פומביים קבוצתיים ולרמוס אותה ולעשות לה לינץ אחרי לינץ על פתי בר שעולה שקל וחצי ועל כפית סוכר
פה כבר לא עניין אותי כלום .כלום
ולא עניין אותי האם היא דמות או לא
לא עניין אותי כלום ברגע שהקבוצה שלמה התחילה להתנפל עליה וראיתי חיות טרף שצמאות לדם שלה ומתות לקרוע אותה לגזרים וגם עושות את זה
ברגע שהם איבדו כל צלם אנוש הם הפכו לחיות
מהרגע שניסו לשלול ממנה את הזכויות הכי בסיסיות של אדם וזה להתקלח או בהמשך גם לאכול...כאן נחצו כל הגבולות
מאז אני איתה ורק איתה
עד הסוף
האלימות והבריונות שהיא ספגה ועדיין סופגת שם היא לא אנושית
ושום דבר בעולם לא יצדיק את זה
ועל זה היא חייבת לתבוע לעוז את הצורה
אמרתי בהתחלה אגב, לפני כחודשיים ,כשכולם בבית טענו שממש סבלו ממנה , אם יארגנו פרישה קבוצתית , כל המתמודדים - לעוז לא יהיה איך להתמודד עם זה .אי אפשר לנצח אותה
אז הם מנסים להשפיע על דעת הקהל עם הכפשות
פתאום כולם פרשו בגלל סתיו קצין
מצחיקים
על גיא ובן ידענו את זה כבר בזמן אמתאי אפשר לנצח אותה
אז הם מנסים להשפיע על דעת הקהל עם הכפשות
פתאום כולם פרשו בגלל סתיו קצין
מצחיקים
הדייר היחיד שעוד איכשהו אפשר להגידעל גיא ובן ידענו את זה כבר בזמן אמת
שהיא הייתה גורם משפיע אבל לא כלל הסיבה
ועל לין היו את ההערות על המשקל
אני מניח שהיא כן היוותה משקל כלשהו לגבי החלטות הפרישה (אולי גם בקטע של "אנחנו ניצבים וחבל על הזמן שלנו")
בן לא עזב בגללה...היה משעמם שיעמם את עצמו והתגעגע למשפחההדייר היחיד שעוד איכשהו אפשר להגיד
ש"עזב בגללה" זה רק בן..ולא צריך להזכיר איזה דייר הוא היה בבית
כל השאר..מכפישים בשביל כמה דקות במדורי הרכילות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.