הנהון לשלילהגילינו בסוף מי היה חבר של מרי מהחדשים?
לא אמרתי חבר! מה אתה מקלל?גילינו בסוף מי היה חבר של מרי מהחדשים?
הוא צודק. רוצה להזמין עוד 150 ביצים לניסיונותיה הכושלים באפייה! אשר לניקיון במטבח - ראית איך היא משאירה מטבח לאחר שהיא משתעשעת שם בניסיונותיה? אין שם אחד שלא מנקה אחריו אחרי הבישולים. ולהוד מעלתה זו השפלה.21:31 אברם לסתיו: ''מחר אנחנו נבדוק את כישורי הנקיון שלך במטבח, כל מה שקשור לאפייה - נגמר''
מה מצחיק אותם בזה?חחחח היא לוקחת את זה ברצינות
רק שהאח לא יצחק בחדר האח
יזמינו לה הכלמה מצחיק אותם בזה?
אומרים לה לכי תעשי כלים
מחר אנחנו בטאבלט לא מזינם לך כלום
אני בטאבלט את בכיור תעשי כלים
לא תקבלי כלום
מחפשים להשפיל אותה לא לצחוק איתה
אני רואה טעם לפגם שהם מנצלים את נקודת החולשה שלה שזה המתוקים וממשיכים להקניט אותה שוב ושוב ושוב כי משעמם להםיזמינו לה הכל
רק שהיא ממשיכה וממשיכה
זה רוע, אם ינקי אומר עכשיו למעתוק שהוא לא יתן לאף אחד לא להיות מרוצה למה השתיקה הזאת וההומר הקולקטיבי כשרואים שהיא מאבדת את זה והם הופכים את זה למופע בידור. אמא שלה בדו"ח היומי אמרה שליאל לא חבר שלה. ברגע שניתנה לו הזדמנות חזר בהילוך נמוך לסורו ואף משתתף בהומור ומדבר מאחורי גבה.אני רואה טעם לפגם שהם מנצלים את נקודת החולשה שלה שזה המתוקים וממשיכים להקניט אותה שוב ושוב ושוב כי משעמם להם
ובעקיפין הם הופכים אותה לשק החבטות שלהם לעת מצוא. זה מפיג להם את השיעמום אבל היא לוקחת את זה ברצינות כי היא למודת אכזבות מהם
כי זאת לא פעם ראשונה שהם לא מזמינים בשבילה כלום. הם מנצלים את זה שהיא לוקחת אותם ברצינות כמו ילדה קטנה שמחכה שיממשו את ההבטחות.
אז כן. אני רואה טעם לפגם בהתנהגות של אברם ושי ושניר. מה כל כך דחוף להם להקניט אותה שוב ושוב במקום להגיד לה - נעשה תקציב כמו בשבוע שעבר ?
הם בכוונה מחפשים את הרעש הזה. הם יודעים שזה ייכנס לפרק של שבת או של יום חמישי. הם בישורת האחרונה אז מה יותר מלהיט את הרוחות מאשר
לדרוך לסתיו על היבלות ולצחוק עליה כמה שאפשר? אם זה לא רוע, אני כבר לא יודעת מה זה רוע. ואברם הוא פשוט איש רע מיסודו.
אכן כן. הם עד כדי כך מרושעים שהם יודעים שזה עקב אכילס שלה, אז הם דורכים שוב ושוב ושוב וצוחקים על זה עד שהיא מאבדת עשתונות ויוצאת מהאיזון. עכשיו היא אצל האח בטח בוכה את נשמתה.זה רוע, אם ינקי אומר שהוא לא יתן לאף אחד לא להיות מרוצה למה השתיקה הזאת וההומר הקולקטיבי כשרואים שהיא מאבדת את זה והם הופכים את זה למופע בידור. אמא שלה בדו"ח היומי אמרה שליאל לא חבר שלה. ברגע שניתנה לו הזדמנות חזר בהילוך נמוך לסורו ואף משתתף בהומור ומדבר מאחורי גבה.
את רחיצת הכלים היא הפכה להשפלה שלה מהיום הראשון. היחידה מכל 27 דיירי הבית מתחילתו שלא נאה לה לעשות כלים. ואין קשר בין זה לבין העןבדה שהיא אשה. היא בעצמה שלחה את גיא לעשות כלים ובנבזות בלתי רגילה עוד הוסיפה לו כלים לכיור מאחורי גבו. גם לגדי, מהעונה של תקוה, העירו בנושא הכלים וגם הוא היה גבר. רק שהוא היה בחור נעים והבין את העניין.מה מצחיק אותם בזה?
אומרים לה לכי תעשי כלים
מחר אנחנו בטאבלט לא מזינם לך כלום
אני בטאבלט את בכיור תעשי כלים
לא תקבלי כלום
מחפשים להשפיל אותה לא לצחוק איתה
עושים עליה המופע של טרומןחחחח היא לוקחת את זה ברצינות
רק שהאח לא יצחק בחדר האח
הוא יודע שזה משפט עם ניחוח שוביניסטי והוא חושב שככה משפילים אישהאיך לא נמאס לו לשלוח אותה לעשות לו קפה 2 סוכר.
זאת פסגת ההשפלה מבחינתו.
מבחינתו להכין לעצמך קפה זה להתבזות, זו מלאכה בזויה
תכונה נרקיסיסטית מהמעלה הראשונה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.