** שרשור ערב היום ה-92 בבית עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

בוףףברכה

Well-known member
נגמרה "האחווה"........

"בסדר חמודה....
ככה אני רוצה שתדברי...חמודה..."

"תקשיבי חמודה"...
"אבל תקשיבי לי חמודה..."...
"את ממש חמודה אני מחר אשב על הטאבלט"....
"תקשיבי חמודה....כן חמודה"...
"כנראה שלא אתן לך לקנות מה שתרצי ...חמודה"...

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
גילינו בסוף מי היה חבר של מרי מהחדשים?
לא אמרתי חבר! מה אתה מקלל?
אמרתי שאני מכירה אישית
ועכשיו אני יכולה לספר שאחת מהן זאת שיר וידעתי שהיא נכנסת (הרגע הזה שבא לך לקבור את עצמך)

ziniozi

Well-known member
21:31 אברם לסתיו: ''מחר אנחנו נבדוק את כישורי הנקיון שלך במטבח, כל מה שקשור לאפייה - נגמר''

רותרות7

Well-known member
21:31 אברם לסתיו: ''מחר אנחנו נבדוק את כישורי הנקיון שלך במטבח, כל מה שקשור לאפייה - נגמר''
הוא צודק. רוצה להזמין עוד 150 ביצים לניסיונותיה הכושלים באפייה! אשר לניקיון במטבח - ראית איך היא משאירה מטבח לאחר שהיא משתעשעת שם בניסיונותיה? אין שם אחד שלא מנקה אחריו אחרי הבישולים. ולהוד מעלתה זו השפלה.

בסדר555

Well-known member
חחחח היא לוקחת את זה ברצינות

רק שהאח לא יצחק בחדר האח 🤣🤣🤣
מה מצחיק אותם בזה?
אומרים לה לכי תעשי כלים
מחר אנחנו בטאבלט לא מזינם לך כלום
אני בטאבלט את בכיור תעשי כלים
לא תקבלי כלום

מחפשים להשפיל אותה לא לצחוק איתה

מיק83

Well-known member
מה מצחיק אותם בזה?
אומרים לה לכי תעשי כלים
לא תקבלי כלום

יזמינו לה הכל

רק שהיא ממשיכה וממשיכה

בלנקה המקורית

Well-known member
יזמינו לה הכל

רק שהיא ממשיכה וממשיכה
אני רואה טעם לפגם שהם מנצלים את נקודת החולשה שלה שזה המתוקים וממשיכים להקניט אותה שוב ושוב ושוב כי משעמם להם
ובעקיפין הם הופכים אותה לשק החבטות שלהם לעת מצוא. זה מפיג להם את השיעמום אבל היא לוקחת את זה ברצינות כי היא למודת אכזבות מהם
כי זאת לא פעם ראשונה שהם לא מזמינים בשבילה כלום. הם מנצלים את זה שהיא לוקחת אותם ברצינות כמו ילדה קטנה שמחכה שיממשו את ההבטחות.
אז כן. אני רואה טעם לפגם בהתנהגות של אברם ושי ושניר. מה כל כך דחוף להם להקניט אותה שוב ושוב במקום להגיד לה - נעשה תקציב כמו בשבוע שעבר ?
הם בכוונה מחפשים את הרעש הזה. הם יודעים שזה ייכנס לפרק של שבת או של יום חמישי. הם בישורת האחרונה אז מה יותר מלהיט את הרוחות מאשר
לדרוך לסתיו על היבלות ולצחוק עליה כמה שאפשר? אם זה לא רוע, אני כבר לא יודעת מה זה רוע. ואברם הוא פשוט איש רע מיסודו.

סטיריקון9

Well-known member
אני רואה טעם לפגם שהם מנצלים את נקודת החולשה שלה שזה המתוקים וממשיכים להקניט אותה שוב ושוב ושוב כי משעמם להם
ובעקיפין הם הופכים אותה לשק החבטות שלהם לעת מצוא. זה מפיג להם את השיעמום אבל היא לוקחת את זה ברצינות כי היא למודת אכזבות מהם
כי זאת לא פעם ראשונה שהם לא מזמינים בשבילה כלום. הם מנצלים את זה שהיא לוקחת אותם ברצינות כמו ילדה קטנה שמחכה שיממשו את ההבטחות.
אז כן. אני רואה טעם לפגם בהתנהגות של אברם ושי ושניר. מה כל כך דחוף להם להקניט אותה שוב ושוב במקום להגיד לה - נעשה תקציב כמו בשבוע שעבר ?
הם בכוונה מחפשים את הרעש הזה. הם יודעים שזה ייכנס לפרק של שבת או של יום חמישי. הם בישורת האחרונה אז מה יותר מלהיט את הרוחות מאשר
לדרוך לסתיו על היבלות ולצחוק עליה כמה שאפשר? אם זה לא רוע, אני כבר לא יודעת מה זה רוע. ואברם הוא פשוט איש רע מיסודו.
זה רוע, אם ינקי אומר עכשיו למעתוק שהוא לא יתן לאף אחד לא להיות מרוצה למה השתיקה הזאת וההומר הקולקטיבי כשרואים שהיא מאבדת את זה והם הופכים את זה למופע בידור. אמא שלה בדו"ח היומי אמרה שליאל לא חבר שלה. ברגע שניתנה לו הזדמנות חזר בהילוך נמוך לסורו ואף משתתף בהומור ומדבר מאחורי גבה.

בלנקה המקורית

Well-known member
זה רוע, אם ינקי אומר שהוא לא יתן לאף אחד לא להיות מרוצה למה השתיקה הזאת וההומר הקולקטיבי כשרואים שהיא מאבדת את זה והם הופכים את זה למופע בידור. אמא שלה בדו"ח היומי אמרה שליאל לא חבר שלה. ברגע שניתנה לו הזדמנות חזר בהילוך נמוך לסורו ואף משתתף בהומור ומדבר מאחורי גבה.
אכן כן. הם עד כדי כך מרושעים שהם יודעים שזה עקב אכילס שלה, אז הם דורכים שוב ושוב ושוב וצוחקים על זה עד שהיא מאבדת עשתונות ויוצאת מהאיזון. עכשיו היא אצל האח בטח בוכה את נשמתה.

רותרות7

Well-known member
מה מצחיק אותם בזה?
אומרים לה לכי תעשי כלים
לא תקבלי כלום

את רחיצת הכלים היא הפכה להשפלה שלה מהיום הראשון. היחידה מכל 27 דיירי הבית מתחילתו שלא נאה לה לעשות כלים. ואין קשר בין זה לבין העןבדה שהיא אשה. היא בעצמה שלחה את גיא לעשות כלים ובנבזות בלתי רגילה עוד הוסיפה לו כלים לכיור מאחורי גבו. גם לגדי, מהעונה של תקוה, העירו בנושא הכלים וגם הוא היה גבר. רק שהוא היה בחור נעים והבין את העניין.

ziniozi

Well-known member
איך לא נמאס לו לשלוח אותה לעשות לו קפה 2 סוכר.
זאת פסגת ההשפלה מבחינתו.
מבחינתו להכין לעצמך קפה זה להתבזות, זו מלאכה בזויה
תכונה נרקיסיסטית מהמעלה הראשונה

Christina 1001

Well-known member
איך לא נמאס לו לשלוח אותה לעשות לו קפה 2 סוכר.
זאת פסגת ההשפלה מבחינתו.
מבחינתו להכין לעצמך קפה זה להתבזות, זו מלאכה בזויה
תכונה נרקיסיסטית מהמעלה הראשונה
הוא יודע שזה משפט עם ניחוח שוביניסטי והוא חושב שככה משפילים אישה
אני ממש לא מתרגשת ממנו, יש לו כריזמה של קרוקס ומנת משכל בהתאם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה