אני במקומה נכנס לשם עם בגדים ורודים מכף רגל ועד ראש, עם חיוך של בחורה אחרי הפעם הראשונהסתיו: אני לא באה לחתונה שלכם
הם: תשבעי
סתיו: לא נשבעת
אני במקומה נכנס לשם עם בגדים ורודים מכף רגל ועד ראש, עם חיוך של בחורה אחרי הפעם הראשונהסתיו: אני לא באה לחתונה שלכם
הם: תשבעי
סתיו: לא נשבעת
היא גם לא נשבעתסתיו לשניר...
"אני לא יאכל מהאוכל שלך...."....
"אני לא באה אליכם עם הילדים..."....
"אני לא באה לחתונה שלכם..של שניר ...ו...שי..."...
סתיו לא יודעת שהם ממש לא סובלים אותה....
שגם ככה לא התכוונו להזמין אותה לשום מקום...
שאלו את זה את ניקול השבוע והיא אמרה שהיא ואורי לא יזמינו את סתיו לחתונה (את שאר הדיירים כן)סתיו לשניר...
מזל שסתיו שבתוך הבית היא דמות שחקנית ולא משהו אמיתישאלו את זה את ניקול השבוע והיא אמרה שהיא ואורי לא יזמינו את סתיו לחתונה (את שאר הדיירים כן)
אני לא בטוחה שהיא לא ככה גם במציאות. אולי זה פחות קיצוני, אבל אני מאמינה שזו ההתנהגות שלה גם בחוץ.מזל שסתיו שבתוך הבית היא דמות שחקנית ולא משהו אמיתי
אם סתיו של הבית הייתה ככה גם בחוץ, הייתה מגיעה לחתונה גם בלי הזמנה ומנסה לגנוב פוקוס
גם לדעתי היא כך במציאות רק ששם אין לה במה כזו!אני לא בטוחה שהיא לא ככה גם במציאות. אולי זה פחות קיצוני, אבל אני מאמינה שזו ההתנהגות שלה גם בחוץ.
את הסיבות ללמה אני חושבת ככה אני לא אכתוב פה
חתונהשאלו את זה את ניקול השבוע והיא אמרה שהיא ואורי לא יזמינו את סתיו לחתונה (את שאר הדיירים כן)
איזה הפסדשאלו את זה את ניקול השבוע והיא אמרה שהיא ואורי לא יזמינו את סתיו לחתונה (את שאר הדיירים כן)
חחחחחחחסתיו לשניר...
לאהיא תשב בסוף על הטבלט או לא?
טוב אני אשב לצפות בלי מתח עכשיו
למה לא? כל יום מכינים 3 עוגות..בתכלס זה הגיוני להזמין 150 ביצים??
בכל העונה לא הזמינו לול כזהלמה לא? כל יום מכינים 3 עוגות..
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.