** שרשור ערב - היום ה45 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

סטיריקון9

Well-known member
עכשיו הוא מדקלם את אותם מסרים אצל בן "איזה מגעיל" איזה מגעיל"... מפגין צדקנות מזוייפת, לא רואה את עצמו בשיט וגורף את הנזלת לגרון איך אפשר לסבול יצור כזה? בן הרכיכתי מאשר. הדר היחידה שניסתה להגן על עינב, עידן האהוב כ"כ נתן לאורית ללכלך על מלאני "אהובתו" ולא אמר מילה ואפילו הסכים איתה . אח"כ ביקש מאמילי שתתנצל בפניה ועל מה? דני קיבל אות והתעורר גם להשמיע את כל המלל המכובס שלו לטובת אדונו.

svtar25

Well-known member
תקשיבו הקרב בין הקבוצות של עידן ויהב יותר מעניין ממה שמתרחש בבית האח. מנהל הקבוצה של עידן לא אוהב את המשחק ברגשות של אמילי​

קבצים מצורפים

• IMG_20240716_214929.jpg
    IMG_20240716_214929.jpg
    KB 344 · צפיות: 28

nicknick

Well-known member
יש ליהב בכלל קבוצה?
לא יודעת ברמת הפייסבוק, אבל יש לדיירים כל מיני קבוצות וואטסאפ כאלה שהם מדסקסים שם מה לעשות ואיך להצביע וכו.....
באחת העונות הייתי באיזה קבוצה כזאת ויצאתי אחרי כמה שעות, לא ממליצה זאת חפירה בלתי פוסקת על זוטות שקצת מוציאה את המשחק הזה מפרופורציה.
כמה שיותר מרחק מקבוצות לדיירים ככה יותר בריא והסתכלות יותר שפוייה על התוכנית הזאת שגם ככה ממכרת.

סטיריקון9

Well-known member
לא יודעת ברמת הפייסבוק, אבל יש לדיירים כל מיני קבוצות וואטסאפ כאלה שהם מדסקסים שם מה לעשות ואיך להצביע וכו.....
באחת העונות הייתי באיזה קבוצה כזאת ויצאתי אחרי כמה שעות, לא ממליצה זאת חפירה בלתי פוסקת על זוטות שקצת מוציאה את המשחק הזה מפרופורציה.
כמה שיותר מרחק מקבוצות לדיירים ככה יותר בריא והסתכלות יותר שפוייה על התוכנית הזאת שגם ככה ממכרת.
שאלתי מתוך סקרנות, ממעטת להשתייך לקבוצות. אכן מדובר בחפירות על זוטות, לא מתחברת לזה.

svtar25

Well-known member
יש ליהב בכלל קבוצה?​
התשובה היא כן, אתמול ממש בטעות, הגעתי לחייב של יהב והוא קרא לאנשים להצטרף לקבוצה שלו בווטסאפ ובאינסטגרם. באותו לייב הוא לא העלה רעיון לצעוק לאמילי שעידן לא מחכה לה, זה לא יוזמה שלו באופן אישי, אלה של מעריצים שלו מהצ'אט בווטסאפ. אף אחד לא יודע האם עידן מחכה לאמילי או לא, אבל רק עידן יש לו זכות לתת לאמילי תשובות ועל יהב דחוף להרגיע את הקבוצה שלו, לא לשחק ברגשות של בחורה צעירה, שגם ככה ממש במתח.​

סטיריקון9

Well-known member
התשובה היא כן, אתמול ממש בטעות, הגעתי לחייב של יהב והוא קרא לאנשים להצטרף לקבוצה שלו בווטסאפ ובאינסטגרם. באותו לייב הוא לא העלה רעיון לצעוק לאמילי שעידן לא מחכה לה, זה לא יוזמה שלו באופן אישי, אלה של מעריצים שלו מהצ'אט בווטסאפ. אף אחד לא יודע האם עידן מחכה לאמילי או לא, אבל רק עידן יש לו זכות לתת לאמילי תשובות ועל יהב דחוף להרגיע את הקבוצה שלו, לא לשחק ברגשות של בחורה צעירה, שגם ככה ממש במתח.​
רעיון ממש רע

מיק83

Well-known member
חזרתי .. היה חדש?

הפועל קצת עשתה בלה בלה בבטן

svtar25

Well-known member
טוב, הדרמה נמשכת :תגובה של יהב לעידן
[URL unfurl="true"]https://www.instagram.com/stories/eranswis/3413633132558126922?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MW92dzh4OXBobjQzbg==[/URL]
בקיצור יהב טוען שלא שלח אנשים לצעוק לאמילי, עוקץ את עידן שאולי זה מה שהוא אמר בראיונות שלו על אמילי ומאז שעידן יצא הוא רק מדבר שטויות על אמילי . יהב גם אומר שעידן מלכלך עליו מאז שיצא בחוץ. ממתינים לתגובה של עידן ליהב.
בקיצור בחוץ הרבה יותר מעניין​

ziniozi

Well-known member
[URL unfurl="true"]https://www.instagram.com/stories/eranswis/3413633132558126922?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MW92dzh4OXBobjQzbg==[/URL]
בקיצור יהב טוען שלא שלח אנשים לצעוק לאמילי, עוקץ את עידן שאולי זה מה שהוא אמר בראיונות שלו על אמילי ומאז שעידן יצא הוא רק מדבר שטויות על אמילי . יהב גם אומר שעידן מלכלך עליו מאז שיצא בחוץ. ממתינים לתגובה של עידן ליהב.
שיביאו איתם הביתה את הביף הזה כשיכנסו

yalian

Well-known member
השתכנעתי, יאללה שייכנסו שניהם :ROFLMAO:

yalian

Well-known member
חיים הוא הדייר היחיד שכאשר אני שומעת את הקול שלו בלי שאני מסתכלת על המסך
אני מזהה אותו רק דרך אלימינציה :LOL: (זה לא יוסי, זה לא זה, זה לא ההוא, אה זה כנראה חיים)
המוח שלי לא מצליח לקשר בין הקול שלו למראה שלו בזמן סביר :ROFLMAO:

מצב
הנושא נעול.
למעלה