דווקא התחיל להיות מענייןדייר שהודח לפני שלוש שבועות מייצר יותר עניין בבית ובחוץ מהדיירים שנמצאים שם
וזה בלי לעשות כלום
רק מראה כמה העונה והדיירים האלה על הפנים
אתה מחכה לטורט?דווקא התחיל להיות מעניין
גאיה עשתה קציצות
דייר שהודח לפני שלוש שבועות מייצר יותר עניין בבית ובחוץ מהדיירים שנמצאים שם
וזה בלי לעשות כלום
רק מראה כמה העונה והדיירים האלה על הפנים
אמר לו בפניםואללה עוז לא יודע לעשות טלווזיה גם ככה הדיירים מעפנים, לא משנה איזה דייר חדש ייכנס זה יהיה מעפן, אז אם אתה כבר עושה מהלך להחזיר מודחים תחזיר 2,3
בין יהב לעידן יש גם סיפור לא פתור, עידן היה מלכך על יהב בלי סוף מאחורי הגב בתוך הבית ויהב לא ידע מזה רק שהוא יצא כנראה הוא גילה הכל.
הייתי מכניס את שתיהם ואולי גם אורית גם במחיר של לוותר על דיירים חדשים.
נותן להם חסינות ומתחיל להעיף את כל המשעממים באמת כדוגמת חיים קורלי ובן
לא זכור לי שאמר לו את זה, רק זוכר שהוא היה מרכל עליו בלי סוף עם אור אמילי ואפילו עם יוסי.אמר לו בפנים
שהוא מספר סיפורים להרשים את הבנות
שהוא עושה מניפולציות
זה נכון שעידן נתן ליהב תחושה שהם בסדר ומאחורי גבו אמר כל הזמן לדני ואור שהוא לא סובל אותו. אורית לא צריכה להכנס אחרי שנזרקה ברוב קולות על פה מלוכלך, ולו רק כדי לעלות את האגו השפוף של אור והנספחים. זה כבר לעוס וממוצה החבורה שלהם.ואללה עוז לא יודע לעשות טלווזיה גם ככה הדיירים מעפנים, לא משנה איזה דייר חדש ייכנס זה יהיה מעפן, אז אם אתה כבר עושה מהלך להחזיר מודחים תחזיר 2,3
בין יהב לעידן יש גם סיפור לא פתור, עידן היה מלכך על יהב בלי סוף מאחורי הגב בתוך הבית ויהב לא ידע מזה רק שהוא יצא כנראה הוא גילה הכל.
הייתי מכניס את שתיהם ואולי גם אורית גם במחיר של לוותר על דיירים חדשים.
נותן להם חסינות ומתחיל להעיף את כל המשעממים באמת כדוגמת חיים קורלי ובן
סוף סוף קצת נחת ..22:47 פרידני
יוסי ואור מקנאיםסוף סוף קצת נחת ..
כתבו בקבוצה שלו ללכת לצעוקלא הבנתי יהב זה שצעק?
לא הבנתי יהב זה שצעק?
בעיני קארין עליה ואור דניאלפתאום זה הכה בי וגם הפרק אתמול
מלאני הדיירת הכי יפה שהייתה באח
מה זה יתרום?אם גאיה נשארת
אני כל כך רואה את עוז מכניס את הבן זוג שלה בכניסה השניה
העונה הזו מוזרה
הכל אפשרי
להמשיך את שרשרת הנישואים שיצאו מהאחמה זה יתרום?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.