** שרשור ערב - היום ה45 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

yoni564712

Well-known member
דייר שהודח לפני שלוש שבועות מייצר יותר עניין בבית ובחוץ מהדיירים שנמצאים שם
וזה בלי לעשות כלום

רק מראה כמה העונה והדיירים האלה על הפנים
דווקא התחיל להיות מעניין

גאיה עשתה קציצות

svtar25

Well-known member
דייר שהודח לפני שלוש שבועות מייצר יותר עניין בבית ובחוץ מהדיירים שנמצאים שם
וזה בלי לעשות כלום

רק מראה כמה העונה והדיירים האלה על הפנים​
על חשבון אמילי קופר שנמצאת בתוך בית האח, כל היום יושבת בחוץ ממתינה לצעקות של עידן, שרה שיר שמילים שלו בול לעידן, שלא הכל מושלם , אבל כמה היא מחכה לו. בסוף באה קבוצה של יהב מודיעה לילדה שעידן לא מחכה לה. בעיני הפקה יודעת מצויין להשתיק את הצעקות שהם מעוניינים להשתיק, אבל צעקות המסוקים שהם מעוניינים לשדר הם משדרים בפרק. ההפקה מעוניינת לבלבל במוח לאמילי להביא אותה לקצה.​

toyav

Well-known member
ואללה עוז לא יודע לעשות טלווזיה גם ככה הדיירים מעפנים, לא משנה איזה דייר חדש ייכנס זה יהיה מעפן, אז אם אתה כבר עושה מהלך להחזיר מודחים תחזיר 2,3
בין יהב לעידן יש גם סיפור לא פתור, עידן היה מלכך על יהב בלי סוף מאחורי הגב בתוך הבית ויהב לא ידע מזה רק שהוא יצא כנראה הוא גילה הכל.
הייתי מכניס את שתיהם ואולי גם אורית גם במחיר של לוותר על דיירים חדשים.
נותן להם חסינות ומתחיל להעיף את כל המשעממים באמת כדוגמת חיים קורלי ובן

בסדר555

Well-known member
ואללה עוז לא יודע לעשות טלווזיה גם ככה הדיירים מעפנים, לא משנה איזה דייר חדש ייכנס זה יהיה מעפן, אז אם אתה כבר עושה מהלך להחזיר מודחים תחזיר 2,3
בין יהב לעידן יש גם סיפור לא פתור, עידן היה מלכך על יהב בלי סוף מאחורי הגב בתוך הבית ויהב לא ידע מזה רק שהוא יצא כנראה הוא גילה הכל.
אמר לו בפנים
שהוא מספר סיפורים להרשים את הבנות
שהוא עושה מניפולציות

toyav

Well-known member
אמר לו בפנים
שהוא מספר סיפורים להרשים את הבנות
שהוא עושה מניפולציות
לא זכור לי שאמר לו את זה, רק זוכר שהוא היה מרכל עליו בלי סוף עם אור אמילי ואפילו עם יוסי.
וגם אם אמר הקטע הזה של "אומר בפנים" ואז לא מפסיק לנסות להסיט נגדו מאחורי הגב לא כזה מגניב
בטח שלא בגלל שהוא מקנא שהבנות אוהבות להיות בחברתו והוא לא עשה לו כלום חוץ מזה

סטיריקון9

Well-known member
זה נכון שעידן נתן ליהב תחושה שהם בסדר ומאחורי גבו אמר כל הזמן לדני ואור שהוא לא סובל אותו. אורית לא צריכה להכנס אחרי שנזרקה ברוב קולות על פה מלוכלך, ולו רק כדי לעלות את האגו השפוף של אור והנספחים. זה כבר לעוס וממוצה החבורה שלהם.

svtar25

Well-known member
לא הבנתי יהב זה שצעק?​
לא!!! יהב לא צעק. סוויסה פרסם התכתבות מקבוצה של יהב שבו התומכים החליטו לצעוק לאמילי שעידן לא מחכה על מנת שהיא תצביע ליהב. אחר כך יהב הוציא סרטון ובו מגיב לסאגה הזאת. טוען שבקבוצה של עידן אנשים החליטו שיהב יודע לחזות עתיד והוא החליט לצעוק לאמילי. לאחר מכן, יהב עוקץ את ההתנהלות של עידן בכל הקשור לאמילי. ונראה מה תהיה תגובה של עידן או כפיל שלו רן דנקר​

Simba223

Well-known member
פתאום זה הכה בי וגם הפרק אתמול
מלאני הדיירת הכי יפה שהייתה באח

yoni564712

Well-known member
אם גאיה נשארת
אני כל כך רואה את עוז מכניס את הבן זוג שלה בכניסה השניה

העונה הזו מוזרה
הכל אפשרי

מצב
הנושא נעול.