היא כבר יצאה בנטפליקס?כל הכבוד להם. זה לא מובן מאליו. את חייבת לראות את הסדרה הזאת. בטוח תתחברי אם באת ממשפחה של יוצאים בשאלה.
צפה בקובץ המצורף 31624
ראיתי את כל הפרקים באתר לא בדיוק רשמי... אבל הייתה היום כתבה בחדשות 13 על זה אז כנראה שכן. זה מרתק וגם זורם וכיפי.היא כבר יצאה בנטפליקס?
אשמח מאוד שטיטי תהיה בגמר על חשבון שפיץ ומקווה שתמיר יהיה גם כי זה עלול לשבור אותואחרי הפרק של מחר טיטי בטוח תהיה בגמר. מבחינת סיפור חיים היא מנצחת בגדול. אני חושבת שתהיה הפתעה ותמיר לא יגיע לגמר אלא אם כן האח באמת נוגע בהצבעות.
תמיר יישבר ממש.אשמח מאוד שטיטי תהיה בגמר על חשבון שפיץ ומקווה שתמיר יהיה גם כי זה עלול לשבור אותו
הוא יתגבר, זו רק תכנית טלויזיה. פרופורציות.אשמח מאוד שטיטי תהיה בגמר על חשבון שפיץ ומקווה שתמיר יהיה גם כי זה עלול לשבור אותו
יצטרכו לגרד אותו עם שפכטל....הוא יתגבר, זו רק תכנית טלויזיה. פרופורציות.
גם הרעידות של עומר בהדחה האחרונה היו מגוחכות. אני מבין את הרצון לשרוד בתכנית ולהגיע כמה שיותר רחוק, אבל זה לא שהמודח נידון למוות.
אני אבוא עם שופל אם צריך.יצטרכו לגרד אותו עם שפכטל....
תמיר זה אחרת,זה מרגיש כאילו התוכנית בשבילו היא ממש קרש הצלההוא יתגבר, זו רק תכנית טלויזיה. פרופורציות.
גם הרעידות של עומר בהדחה האחרונה היו מגוחכות. אני מבין את הרצון לשרוד בתכנית ולהגיע כמה שיותר רחוק, אבל זה לא שהמודח נידון למוות.
הצלה? אולי קרש קפיצה. זה לא ישנה אם הוא יסיים מקום שישי, שלישי או ראשון. הפרס לא גדול.תמיר זה אחרת,זה מרגיש כאילו התוכנית בשבילו היא ממש קרש הצלה
מקווה שאתה צודק,אני קצת חרדה לוהצלה? אולי קרש קפיצה. זה לא ישנה אם הוא יסיים מקום שישי, שלישי או ראשון. הפרס לא גדול.
את החשיפה הוא קיבל, אחרי שנעלם לעשור. אם יש מפיק או במאי שרואה בו פוטנציאל בתחום הבידור, סביר להניח שהוא יקבל פניות.
בתור מי / מה?הצלה? אולי קרש קפיצה. זה לא ישנה אם הוא יסיים מקום שישי, שלישי או ראשון. הפרס לא גדול.
את החשיפה הוא קיבל, אחרי שנעלם לעשור. אם יש מפיק או במאי שרואה בו פוטנציאל בתחום הבידור, סביר להניח שהוא יקבל פניות.
אני לא מפיק, לא במאי ואם הייתי, האדם האחרון שהייתי לוקח זה אותו. אני לא דוגמא.בתור מי / מה?
לעומר יש איזשהו צורך להוכיח לאבא שלו שהוא מצליח בזכות עצמו אז נראה לי שבגלל זה חשוב לו כל כך הגמר והניצחון. אצל תמיר זה מגיע מקטע כלכלי והרגשת פיספוס של העונה הקודמת. אצל אור ושרית לא שמעתי בכלל דיבור על רצון חזק להגיע לגמר ולא נראה לי שיזיז להן.הוא יתגבר, זו רק תכנית טלויזיה. פרופורציות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.