שרשור ערב היום ה48 בבית עדכונים

מצב
הנושא נעול.

svtar25

Well-known member
שוב נגד עידן
שהוא שקרן
ומאז היא בסרט יותר קשה.​
תקשיבו אבל כל בן אדם בבית סגור ללא מידע מבחוץ היה מתחרפן אם אמא שלו הייתה צועקת לו משהו כזה. מבחינת המשפחה של אמילי עידן פסול, יכול להיות שכל גבר פסול בשלב זה.
על פי מה שאני מבינה הושקע המון כסף בפיתוח קול של שתי הבנות ועשיו משקעים גם באדל. אמילי מגיל קטן על במות, בערוץ 9 הרוסי, בדה וויס בוגרים ברוסיה. ואז מגיע הדיכאון, ממש שבר. אז היא מצד אחד נראת לכם רעה. מצד שני היא מאוד אבל מאוד רגישה, והתגובות האלה זה מגננה. כל ההתקפות שלה באות מחולשה, מזה שאין לה כלים להתמודד עם המצב. אין לה ממי לקחת דוגמא

willing

Well-known member
תקשיבו אבל כל בן אדם בבית סגור ללא מידע מבחוץ היה מתחרפן אם אמא שלו הייתה צועקת לו משהו כזה. מבחינת המשפחה של אמילי עידן פסול, יכול להיות שכל גבר פסול בשלב זה.
על פי מה שאני מבינה הושקע המון כסף בפיתוח קול של שתי הבנות ועשיו משקעים גם באדל. אמילי מגיל קטן על במות, בערוץ 9 הרוסי, בדה וויס בוגרים ברוסיה. ואז מגיע הדיכאון, ממש שבר. אז היא מצד אחד נראת לכם רעה. מצד שני היא מאוד אבל מאוד רגישה, והתגובות האלה זה מגננה. כל ההתקפות שלה באות מחולשה, מזה שאין לה כלים להתמודד עם המצב. אין לה ממי לקחת דוגמא
מבינה מה את אומרת.
הבעיה שזה בטלויזיה ובתוכניות אירוח. היא עצמה לא מבינה שהיא עושה נזק לבת. ואמילי פה במלכוד, כי היא תשלם את כל המחירים האפשריים
ועוד בלי שיש לה יועצת תקשורת או סוכנת לשמור עליה.
האמת שאמא שלה לא שומרת עליה, ההיפך.

אפשר להבין מאיפה אנשים פועלים, אבל זה לא מפחית את ההרס שנעשה. מקווה שאמילי תתעורר או שהאח יעזור לה להפסיק את הנזק.

בוףףברכה

Well-known member
יו ביוטיפול....
וורי וורי ביג לוב...
עופר ניסים מיי אול.. טו בי..
יסס איי..לוב...

yoni564712

Well-known member
זה שאור מקום 1 בסקרים מביא לי חלחלה
זה שפרידה 2 מביא לי חלחלה
זה שעידן 3 מביא לי חלחלה
זה שהדר מביאה בקושי 10% אחרי כל הקידום מביא לי חלחלה
זה שקרידוס הוציא שיר מביא לי חלחלה
זה שמכניסים מישהו שהיה גם עם פרידה והדר מביא לי את החלסטרה
זה שמכניסים אקס של אמילי מביא לי את החלסטרה

yalian

Well-known member
זה שאור מקום 1 בסקרים מביא לי חלחלה
זה שפרידה 2 מביא לי חלחלה
זה שעידן 3 מביא לי חלחלה
זה שהדר מביאה בקושי 10% אחרי כל הקידום מביא לי חלחלה
זה שקרידוס הוציא שיר מביא לי חלחלה
זה שמכניסים מישהו שהיה גם עם פרידה והדר מביא לי את החלסטרה
זה שמכניסים אקס של אמילי מביא לי את החלסטרה
וואי וואי כמה גיפים פספסנו בתקופת החלחלה 😱😱

Psy Bear

Well-known member
הנה הקלאסיקה של האח. המזרחי שלא יודע אנגלית. הדמעות הקבועה כל עונה.
מביך כבר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה