שרשור ערב-ליל שישי

דידי 9

New member
חחח מתוקה דיי. אין מצב חמודה! בגלל ש: :)שימי

לב אם הם יעשו את זה, ויתנו לאיתן את האפשרות להדיח את אורטל, בזמן שהם יודעם שרוב הקהל רוצה את אורטל-הם מסתכנים בהרבה! סמיסים שיגיעו בגמר לאורטל-זה חלק מאוד חשוב, כי רוב הציבור הוא אורטל, והם מודעים לזה. הם לא יפסידו כסף:) שנית, דף הפייסבוק שיפתח-נגד ההפקה, נגד התכנית, נגד ערוץ 10 ווואלה-כתביעה על רמאות, שכל העונה הצבענו לאחת שהם מודעים לה בעוצמה אצל הציבור-הם לא יעזו! ואני אהיה זו שאפתח כזה דף בפייסבוק, וזה יגיע לעיתון:) סמכי עלי! אין מצב!

respect men

New member
החברים של איתן שוב מדברים על הזוגיות שלו

יוני היחיד שמאמין בזוגיות של איתן ודניאל אורן ובן חושבים שזה מוגזם

andy181

New member
בן האחרון שיכול להביע שם דעה..

הוא נמצא עם ליהי הרבה יותר מאשר דניאל ואיתן נמצאים ביחד..

snake2000

New member
אורן מקנא כי חסרה לו אינטימיות

אם איתן ביקש מאורן לתת לו ציונים על הזוגיות הוא טיפש. הוא היה יכול לסתום להם את הפה.

goodpink

New member
כאילו שהם מבינים משהו בזוגיות שיש להן מקום

להגיד משהו. נתחיל עם בן שאין לו מושג בנשים שלא קלט משהו בסיסי ביותר כמו שהבחורה שהוא נמצא איתה נגעל וסובלת מהמגע שלו. נמצא עם בחורה שאין לו תקשורת איתה ואין להם נושאים לדיבור. בחור שנשחף אחרי הבחורה שאיתו אם היא אוהבת משהו הוא אוהב משהו וכו' אורן לקוני ביותר יש לו בעיה ענקית של תקשורת איזה בחורה שהיא אשת שיחה ויש לה קצת שכל בקודקוד תוכל לסבול את זה. יש לו גם בעיה של מגע עם נשים רואים בצורה שהוא נוגע זו צורה גסה כזו. הוא כל הזמן עסוק בחיפוש של הFUN בדברים ובורח משאלות קיומיות ומהותיות. כל הזמן מתלונן שנמאס לו מהבנות רואים שהוא צריך כל הזמן את הספייס שלו את החופש והבחורה שאיתו צריכה ללמוד כל הזמן לשרת אותו להיות חלק מהפרנקים והיילדותיות כי זה חיות במחינתו ולא להיות בסיבבתו רוב הזמן כי כל הזמן צריך ספייס. ככה שמה שאמר לדניאל נובע ממה שהוא מצפה מזוגיות ולא מה שמתאים לאיתן. למרות שהוא מכיר את איתן מה שנראה שאיתן מה שהוא צריך לפעמים זה באמת קצת חופש וספייס במיוחד שהוא רוצה להתבודד ומאוכזב מעצמו זה בעיקר חסכים שאיתן הביא איתו ונבנו עם הזמן מניחה כתוצאה מיחסיו עם אביו. אז הוא צריך את הספייס אבל רוב הדברים האחרים לא מפריעים לו הם מפםריעים לאורן אבל לא לאיתן כי הוא טיפוס אחר הוא לא דומים בנקודה הזו. איתן אוהב מאוד בחורה יוזמת הוא אוהב את המגע וכל מה שקשור לפיזיות בינו לבין איתן. בנוגע לקשר מעבר של איתן ודניאל לא נראה לי שיש הרבה נידיות מצד דניאל. היתה התעלקות של דניאל בהתחלה עד לאחר הדייט עם קרן זו הטכנטיקה של דניאל לכבוש גברים התמסרות מינית רואים גם בנשיקות שלה ומניעת יצירת קשר כלשהו עם אחת הבנות גם היצירת קשר עם הבנים החברים היה חלק מהטכטיקה הזו. זה כבר משהו מובנה בדניאל זה המודוס אופרנדי שלה היא לא צריכה לתכנן את זה כאסטרטגיה כו'. זו היתה הבעיה של הבנות האיכותיות עם דניאל איילת ענבר ענת. לא קינאה ולא שום דבר אחר הם ראו את זה מבחוץ . זה לא אומר שלא היה הדדיות בין איתן ודניאל או שלא הרגישו אחד לשני. נכון דניאל מרגישה יותר אבל עדין הם יש משהו שלוילה נראה כן. לאחר שאיתן כבר בחר דניאל שיחררה ובגדול גם יותר קל לראות אותה לפני זה היה לי קשה לראות אותה היתה משרה תחושה של התעלקות על איתן היה קשה לראות אותה...אבל מאז שהוא בחר היא שיחררה ובגדול וניהיה יותר קל לראות אותה על המסך הם יחסית מאוד זורמים אחד עם השני . הדבר היחיד שלא אהבתי בהתנהלות שלהם מאז היה שהם שכבו בחדר הבנות אחרי המועמדות להדחה שהיו בנות בחדר ממש לא במקום. זה היה מגעיל לראות את דניאל מנסה להשים מכנסים שהיא דיברה עם אתי וחן. מי שעכשיו משרה את התחושה של התעלקות ניידיות וחוסר נתינה מרחב זו קרן שממש מנסה לאמץ את הטכטיקות של דניאל ולא דניאל. לא ראיתי עוד את יוני מדבר על קרן הוא מדבר עליה רק טובות ולא מבקר דבר בהתנהלות שלה מדוע?

goodpink

New member
לא. חחחח אבל בוא נגיד שיש קצת הבנה ומה שלמדתי

לא משפיע כל כך על תפיסותי אלה תפיסותי השפיעו על מה הידע שקיבלתי מלימודיי

KEEK

Member
איך בן מעיז להעביר ביקורת על איתן ודניאל

הוא עד כדי כך אהבל? שיסתכל על הזוגיות שהוא מנהל בבית. ומפריע לי שאורן משתף איתו פעולה, ומנגד מול איתן ויוני מעביר ביקורת על בן ודניאל. אני מתחיל לחשוב שהם פשוט חברים מגעילים שלא יודעים לפרגן וזה הכל. כנראה אורן קצת מקנא ב"אובססיביות" של דניאל כי מאורטל הוא מקבל בעיקר קרח. יאללה שיתסכלו קצת על עצמם לפני שהם מעבירים ביקורת..

דידי 9

New member
קיק, אתה יכול להיות חבר של איתן, כמו יוני:) ג

גם הוא לא מעז להעביר ביקורת על איתן! אתה בהחלט יכול להתקבל על אותו תקן-אני "חבר" שלך, ולא אעביר עליך ביקורת. אתה חצי אלוהים בשבילי.

meytula

New member
ערב טוב../images/Emo24.gif

לקחת קצת חופשה מהתוכנית ומהפורום.. יש חדש תחת ה
??

שבת שלום../images/Emo13.gif

אתמול היה שיחה של חן ודניאל על גב וקרן חן על קרן וגב: "קרן וגב מאוד אסטרטגיים" דניאל וחן מסכימות ששניהם משאירים את הווילה והקהל על אש קטנה, תוך כדי שהם מותחים את היחסים ביניהם ולא מגיעים לסיטואציות אינטימיות מדי חן ודניאל על קרן: "היא כמו זיקית" הן חושבות שהיא צבועה ושהיא משחקת את המשחק ורוצה לקחת את הכסף. דניאל אומרת שאם המצב היה הפוך בינה לבין איתן והוא היה נשאר עם קרן, היה בעצמה הייתה עוזבת באותו רגע. דניאל מוסיפה ואומרת שהיא לא חושבת שקרן הייתה מאוהבת באיתן הנה קישור לשיחה של דניאל וחן מאתמול http://dor.walla.co.il/?w=//1860635/@vod היתה היום שיחה של יוני, איתן ואורן לגבי יוני היתה שיחה של אורן ואיתן לגבי דניאל יוני: "יש לי בטן על בן" הוא מספר לשאר הבנים ודניאל שבן איכזב אותו מאוד למרות שהוא אחלה של בן אדם. יוני מרגיש שהוא השקיע בחבר, והוא נטש כי הגיעה בחורה. אורן מוסיף שהוא רודף אחרי הגחמות שלו יוני ממשיך להתלונן בהמשך לשיחה של הבנים ודניאל על בן, יוני אומר שגם אם היו מכניסים את הבחורה שלו הוא מקווה שהוא לא היה מתנהג ככה. יוני מתלונן שבן עשה ישר את המהלך - לישון בחדר של גב. איתן אומר שבן יבין אם יוני יגיד לו את זה מבן וליהי לדניאל ואיתן השיחה על דביקות בזוגיות עוברת לאיתן ודניאל: דניאל דורשת לשמוע מאורן מה הוא באמת חושב עליהם. אורן חושב שמה שהוא אומר זה קצת קיצוני והוא לא מעוניין לפגוע באף אחד אבל היא מאבדת את עצמה. דניאל אומרת שבניגוד אליהם היא בלי החבר'ה שלה דניאל: "פה זה לא מציאות" אורן מבהיר לדניאל שהוא לא שופט אותה. דניאל לא רוצה שההערכה של אורן אליה כבן אדם תרד. אורן אומר שזה לא יהרוס להם בחוץ. יוני ואורן רק מבקשים שהם יהיו יותר איתם. אורן אומר שרמת הקרבה שלה לאיתן עלתה יוני: "אני לא פה בשביל להנחיל ערכים" איתן מבין את הבטן שמלאה שיש ליוני על בן. הם מסכימים שצריך לדבר איתו ולא עליו. איתן מסביר ליוני שבשיחה עם בן הוא יקבל זווית אחרת שתבהיר ביניהם את העמדות על אותו נושא אורן מנסה לפייס את דניאל הוא יוצא אליה לחצר הבנות ומנסה להסביר לה את בחירת המילים שלו, בעיקר את המילה "נידיות". אורן אומר שזה סך הכל שלב קטן בקשר שלהם ושהוא אוהב אותה והיא הבחורה שהוא הכי מעריך בווילה. הוא מבין שאיתן המפלט היחיד שלה בווילה. הוא רק מבקש שהיא תהיה יותר עצמה דניאל לאורן: "אל תשמור בבטן" אורן מבהיר שהוא רצה סך הכל לתת להם זמן לבטא את הזוגיות שלהם ולהתנסות. דניאל מצפה שלא יחזיק רגשות כאלה קשים בבטן. הם מתפייסים ויוני מסביר לו שזה לא יהיה ככה כשהם יהיו בחוץ איתן לאורן: "קצת יומרני מצידך" איתן מבהיר לאורן שההערה שלו הייתה בטיימינג נכון והוא לא צריך להרגיש משקעים ביניהם יוני: "אני לא רוצה להישמע פלצני" יוני אומר שבתחילת הדרך הם היו חברים של דניאל והם רצו לקרב אותה אליהם בעקבות הוזגיות שלה עם איתן. איתן מבקש מאורן לקחת אחריות למעשים שלו ושהוא צריך לפייס אותה יותר ברצינות אורן אמר לדניאל שהיא נידיות, שהיא אובבסיבית לאיתן ושהיא מבטלת את עצמה אחרי זה אורן התנצל בפני דניאל שיחה של יוני על בן http://dor.walla.co.il/?w=//1860915/@vod שיחה של דניאל ואורן http://dor.walla.co.il/?w=//1860917/@vod את יכולה גם לקרוא בשרשור על השיחות שהיו היום http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2264&MessageId=155755047

meytula

New member
וואו מיצי איזה מלכה../images/Emo47.gif

תודה רבה רבה רבה
על העידכונים. לא יאומן שדניאל מתחילה לפתוח עיניים ולהבין שכולם משקרים אותה,לא האמנתי שזה יקרה ואני שמחה שפתחה את זה עם חן כי אתי לא אחת שאפשר לסמוך עליה וגם ליהי די רכלנית ץ מה ניסגר עם אורן??מה אכפת לו בכלל ,מי הוא שיתערב ,מאז שהוא התחבר לגב הוא לא רואה אף אחד ממטר,מאוד איכזב אותי

למעלה