שרשור ערב-ליל שישי

meytula

New member
מדהימההההה../images/Emo99.gif

תודה על התמונות צלילוש,הם ממש חמודים יחד אני מקווה שתהייה להם זוגיות מוצלחת בחוץ

goodpink

New member
מישהו יודע את הרייטנג? היה גבוה למסטר שפ אבל

לא כתבו מה היה לתוכנית של אתמול. מישהו יודע? עד כמה את ירדו?

pink panther7

New member
שוב העורכים הגרועים של התוכנית

היתה כנראה שיחה מעניינת של גב על היציאה מהסמים, כרגיל העורכים לא הראו אותה. יופי תמשיכו להרוס את התוכנית ההרוסה ממילא

goodpink

New member
הפעם זה במקום הוא דיבר על ההשפעה של אחד הסמים

שהוא לקח ומה התופעות ומה הם גורמים להרגיש לא במקום להראות את זה גם באח הגדול היו מצנזרים משהו כזה. מה שכן ראיתי כמה קטעים מהשרדות הוא ממש היה בסמים קשים עם הגיע למצב של הזרקה זה לא רק הסנפה של סם זה שלב גבוה יותר של הזרקה.

goodpink

New member
באופן כללי גם אני אבל יש דברים שכן בעד

שצופים ילדים ולא מעניין אותי ההגבלה לכאורה של הגיל על המסך זה לא במקום הוא דיבר על ההשפעות של הסם לא על ההחלמה או התמודדות או הקושי אלא על הסם מה זה גורם לו להרגיש מה התופעות שהוא הרגיש וכו' אישית לא מידע נחוץ לאף אחד ולא מעניין גם באח ציזרו כל שיחה על סמים כמעט שלא לדבר עכשיו על עניינים אחרים חשובים שבעד צנזורה לעיתים

adiyon2

New member
ערב טוב לשורדי התוכנית

בנוגע לשיחה על הסמים, זו היתה שיחה טובה, שיחה שהסבירה כמה רע לקחת סמים. ממש לא היה צורך להסתיר אותה. הוא דיבר על זה שמאבדים תחושות, אין רגישות, ואז הם סגרו את הקול.

goodpink

New member
אורן לא להאמין היא הוא אומר לגב מה חבריו

דיברו ומלקק לגב לא להאמין זה אמור להיות חבר ילדתות של איתן? מה הוא מספר לו את הדברים האלה ומלקק לגב ומקטין את חבריו ולמעשה חושף בעיות עם הבנים בפני גב. ועוד עושה את זה אחרי הביקורת הלא מוצדקת לאיתן ולדניאל. מה הוא אומר לו שדיברו על גב איזה שטות להגיד לו את הדברים האלה כדי להוציא את עצמו נקי. מסכן איתן.

snake2000

New member
אני חושב שהוא מתמודד על המיליון

אורטל מתחרה על המיליון. אורטל היא החברה שלו.

pink panther7

New member
הוא לא חבר ילדות של איתן

הוא סתם מכיר אותו מהצבא, לדעתי כל הפמליה של איתן בכלל לא חברים. סתם פיקציה ורואים את זה.

snake2000

New member
אני צריך את אורטל בגמר

אני מקווה שהאידיוטים של ההפקה לא מכינים לנו הפתעה. כל ההימור שלנו מבוסס על שני המובילים. אני חושב שאורן רוצה להבטיח שגב ישמור על אורטל אבל הוא טמבל. אם תהיה אפשרות בסוף לאיתן לא יהיה נעים להדיח את אורטל וגב ידיח אותה בלי בעיות כי הוא משחק רק אסטרטגית אני חושב שההפקה לא תתן להדיח את המתחרה החזקה שלהם.

niva99

New member
אולי הוא קלט בחושיו שאיתן מנסה להפיל אותו

ואת אורטל - אז הוא עושה קואליציה עם גב.

snake2000

New member
הוא אידיוט. גב ידיח את אורטל אם יתנו לו

ואיתן לא ידיח אותה בסוף.

goodpink

New member
איתן ואורן מכירים מגיל 15 אורן לא יכול לזכות

גועל מצידו לעשות דבר כזה לאיתן. למעשה מי שלא היה יודע והיה מתחיל לצפות בתוכנית מאז שגב נכנס היה חושב שאורן החבר הטוב של גב הוא הפך להיות לאנתחנא קומית של גב ואיש השיחה של גב. והוא מתלונן על איתן החוצפה שיש לו. ואת החסכים שיש לו בנוגע לזוגיות מנסה להפיל על דניאל. חוצפן מה הוא מספר לגב את הדברים האלה מה הוא מספר בכלל לגב שדיברו עליו שלא היה העיקר שהוא יצא נקי מזה גועל. אורן לא יכול לזכות במיליון הוא בווילה כדי לעזור לאיתן למצוא זוגיות הוא שם כדי לדאוג לחבר שלו אפילו זוגיות לא חלק מהעניין זה תוצא לווי אבל צריך לתת לה את המקום שצריך לתת לה קודם כל החברות עם איתן וזה שהם שם לעזור לו לזכות במיליון בין היתר. גועל מה שהוא עשה עכשיו.

זה רק מוכיח שכל מה שאמר לדניאל נאמר

מתוך קינאה בקשר שלהם ותסכול שבינו לבין אורטל כלום לא מתקדם.

andy181

New member
אורן פועל בטיפשות שהוא מספר הכל לגב, גב

בטח חושב שכולם שם דבילים..הוא אפילו לא צריך להתאמץ במשחק הזה. החצי מיליון הכי קל שאי פעם מישהו עשה בחיים שלו. כל המידע על החוזק של המתמודדות ידוע היה לו מראש, עם דניאל חברו נפגש 3 פעמים בפרק זמן של חודש (סביר להניח שהוא גם מסר מידע מהבחוץ), וגם לא טרח לעשות שום דבר בבית ואפילו ניצל את רוב הזמן לישון או להיות בדאון.

goodpink

New member
מעניין מה איתן יגיד שהוא יבין שהם יצאו אורן

מה הוא עשה לא בשלב כל כך קרוב לסוף. הליכלוך על איתן ודניאל ושימוש במילים קשות עם דניאל במצב כזה רגיש. וחשיפה מידע לגב שלכלו עליהם חשיפת מידע לגב בכלל. גועל לא להאמין שאלו החברים של איתן. נכון זה לא החברים הכי קרובים שלו אבל מבין השלושה אורן הוא הכי קרוב אליו והוא התגלה עכשיו.

andy181

New member
אגב הוא ביקר היום אצל איריס, לאחר שחזר

התחיל כל הקטע עם הבעיה שלו עם הזוגויות שיש בבית. חח איריס מריצה פה עלילה...

למעלה