שהוא לקח ומה התופעות ומה הם גורמים להרגיש לא במקום להראות את זה גם באח הגדול היו מצנזרים משהו כזה. מה שכן ראיתי כמה קטעים מהשרדות הוא ממש היה בסמים קשים עם הגיע למצב של הזרקה זה לא רק הסנפה של סם זה שלב גבוה יותר של הזרקה.
שצופים ילדים ולא מעניין אותי ההגבלה לכאורה של הגיל על המסך זה לא במקום הוא דיבר על ההשפעות של הסם לא על ההחלמה או התמודדות או הקושי אלא על הסם מה זה גורם לו להרגיש מה התופעות שהוא הרגיש וכו' אישית לא מידע נחוץ לאף אחד ולא מעניין גם באח ציזרו כל שיחה על סמים כמעט שלא לדבר עכשיו על עניינים אחרים חשובים שבעד צנזורה לעיתים
בנוגע לשיחה על הסמים, זו היתה שיחה טובה, שיחה שהסבירה כמה רע לקחת סמים. ממש לא היה צורך להסתיר אותה. הוא דיבר על זה שמאבדים תחושות, אין רגישות, ואז הם סגרו את הקול.
דיברו ומלקק לגב לא להאמין זה אמור להיות חבר ילדתות של איתן? מה הוא מספר לו את הדברים האלה ומלקק לגב ומקטין את חבריו ולמעשה חושף בעיות עם הבנים בפני גב. ועוד עושה את זה אחרי הביקורת הלא מוצדקת לאיתן ולדניאל. מה הוא אומר לו שדיברו על גב איזה שטות להגיד לו את הדברים האלה כדי להוציא את עצמו נקי. מסכן איתן.
אני מקווה שהאידיוטים של ההפקה לא מכינים לנו הפתעה. כל ההימור שלנו מבוסס על שני המובילים. אני חושב שאורן רוצה להבטיח שגב ישמור על אורטל אבל הוא טמבל. אם תהיה אפשרות בסוף לאיתן לא יהיה נעים להדיח את אורטל וגב ידיח אותה בלי בעיות כי הוא משחק רק אסטרטגית אני חושב שההפקה לא תתן להדיח את המתחרה החזקה שלהם.
גועל מצידו לעשות דבר כזה לאיתן. למעשה מי שלא היה יודע והיה מתחיל לצפות בתוכנית מאז שגב נכנס היה חושב שאורן החבר הטוב של גב הוא הפך להיות לאנתחנא קומית של גב ואיש השיחה של גב. והוא מתלונן על איתן החוצפה שיש לו. ואת החסכים שיש לו בנוגע לזוגיות מנסה להפיל על דניאל. חוצפן מה הוא מספר לגב את הדברים האלה מה הוא מספר בכלל לגב שדיברו עליו שלא היה העיקר שהוא יצא נקי מזה גועל. אורן לא יכול לזכות במיליון הוא בווילה כדי לעזור לאיתן למצוא זוגיות הוא שם כדי לדאוג לחבר שלו אפילו זוגיות לא חלק מהעניין זה תוצא לווי אבל צריך לתת לה את המקום שצריך לתת לה קודם כל החברות עם איתן וזה שהם שם לעזור לו לזכות במיליון בין היתר. גועל מה שהוא עשה עכשיו.
בטח חושב שכולם שם דבילים..הוא אפילו לא צריך להתאמץ במשחק הזה. החצי מיליון הכי קל שאי פעם מישהו עשה בחיים שלו. כל המידע על החוזק של המתמודדות ידוע היה לו מראש, עם דניאל חברו נפגש 3 פעמים בפרק זמן של חודש (סביר להניח שהוא גם מסר מידע מהבחוץ), וגם לא טרח לעשות שום דבר בבית ואפילו ניצל את רוב הזמן לישון או להיות בדאון.
מה הוא עשה לא בשלב כל כך קרוב לסוף. הליכלוך על איתן ודניאל ושימוש במילים קשות עם דניאל במצב כזה רגיש. וחשיפה מידע לגב שלכלו עליהם חשיפת מידע לגב בכלל. גועל לא להאמין שאלו החברים של איתן. נכון זה לא החברים הכי קרובים שלו אבל מבין השלושה אורן הוא הכי קרוב אליו והוא התגלה עכשיו.