שרשור ערב מוקדם בסימן כרובית

andy181

New member
../images/Emo240.gif אפשר להצביע לזוגות עכשיו בוואלה

כרגע במקום הראשון גב וקרן עם 50% ..

niva99

New member
וואי כמה שצחקתי מהמשימה ל היום ../images/Emo6.gif

כמעט ונפלו לי הסתימות. ליהי עם בן נזכרים בעבר, איך נפגשו פעם...איך העור שלה מתוח והציצקלעך כלשונו. הביקור השבועי במרפאה - והרופא שמבקש ממנו שירגיע עם הויאגרה לפעם בשבוע...אך הוא לא יכול להוריד ממנה את הידיים למרות שהחברה שלה הילה אמרה שהם נמרחים יותר מידי אחד על השני. הוא מזל אריה והיא מזל דלי (אתה יודע שאי אפשר למלא דלי?) היא טוענת לזוגיות למרות חוסר ההתאמה האסטרולוגי. אח"כ דיבור על הפיסבוק שפתחה לה נוי, נכדתה של סימה...

../images/Emo239.gifהודעה חכמה ונכונה שמצאתי בשרשור

קרן ידעה לשרוד את המשחק, בושה שהיא עוד בוילה וכולם יודעים שמי שמסמס לקרן אלו אוהדים של גב כי הרבה לפניי שהוא בא היא הייתה מועמדת להדחה מספר פעמים.
כשגב נכנס לוילה לא נשכח שליהי נדלקה עליו וקרן החברה"המתוקה" שכנעה אותה לחזור לבן. קרן הנחש הבינה שרק בשביל להתקדם במשחק ולזכות במיליון חובה עלייה להיצמד לגב בכל מחיר וכך עשתה. אנשים חושבים שהיא חזקה ואוהבים אותה ומצביעים לה , אנשים טועים מצביעים לה רק בגלל גב ולא בזכות עצמה ולאורטל מצביעים כי אותה באמת אוהבים. אם אורטל לא תזכה זה יהיה פשוט עלוב , לא ישר ומבאס רצח.

izmeral1

New member
רק עכשיו אני רואה. באמת יפה ../images/Emo201.gif

הורגת אותי אתי ויוני עכשיו השאר לא ראיתי. שמרו על הלוק של אתי. כמו המרוקאית האותנתית. אני אביא לכם תונה של קרובה שלי מאלג'ר. איך מכינה קוסקוס . ואיך עד היום מוותרת על. המודרניזציה. ממש רק הנקיום שם מגיע לה פרס על הרציפה והופ הקוסקוס עושה את החגיגות להמון. אמירה על הקוסקוס. כאשר מכנים אותו על חום הגז עוד לא מוכן. השענים מודעים. ומה היא האמירה הקוסקוס. -קורא להמון. זה הגרגיריייייייייייייייייייייייי משו. אחותי אלופה ענקית בזה והיא מכינה אותו. גם בהגשה הכי גורמה. אבל אין על האוטנתיות. בהצלחה לאיתן ןלדניאל ולאתי במשימה. ערב טוב מתחיל כאן.

adiyon2

New member
אנשים מצביעים לה גם בגלל

שההפקה בונה את כל השידור המרכזי סביבה. היא מסכנה ובחוץ מרחמים עליה.

24שעות1

New member
adiyon2 אנשים מצביעים לקרן כי צופים בה 24ש'

רואים ומבינים כמה היא מקסימה בוגרת אהובה אף אחד לא חף מריכולים שם , רק בניגוד לשאר את קרן כבר כמעט חודשיים לא מעניין להמשיך להרע ולרכל

adiyon2

New member
מעניין את ואני צופות באותה תוכנית?

כי אני כן ראיתי השבוע את קרן מרכלת על אתי. כן ראיתי באיזה נועם היא מקבלת את החדשות בבית כי אני כן ראיתי איך היא רודפת אחרי גב, נכנסת לו לחדר בלילה כשהוא עושה את עצמו ישן, כי אני כן ראיתי איך היא מסרסרת להחזיר את ליהיא לבן רק כדי לפנות לה את הדרך לגב. כל זה רק מהחודש האחרון. הא, כן, הריכולים עם ענבר על ליהיא, איך היא אעלק מאוהבת בבן. מצטערת, לא אוהבת אותה. אלה העובדות.

24שעות1

New member
אותה שאלה עלתה בדעתי גם

רק שאת לא מוכנה לראות מעבר שתתעוררי ותרצי לראות אובייקטיבית וללא שנאה תראי בקרן דברים מקסימים וכמה היא מעניינת בבית.

adiyon2

New member
לא נראה לי שזה יקרה

אני לא צריכה לראות מעבר, אני שופטת את קרן רק לפי מה שאני רואה על המסך 24/7 (ותאמיני לי אני פה כמעט 24/7 - מובטלת משועממת
), היא ממש לא מעניינת אותי מעבר כך גם לגבי אף אחת מהדמויות בתוכנית הזאת. אני גם לא פסיכולוגית, שופטת רק מה שרואים. לא צריכה להתעורר, ערה מספיק ורואה מספיק. אני גם רואה איך מריצים אותה מההפקה בשידור המרכזי. אבל עוד כמה ימים זה נגמר, וקרן תחזור לאלמוניות שלה, ואני אמשיך לריאליטי הבא.

דינה122

New member
קרן עושה הצגות, וזה זמני! את הרוע אי אפשר...

לבטל! אפשר לעשות הצגות ולהסתיר באופן זמני!אבל העניים, העיניים הם הראי של הבנאדם, ושל קרן , מביעות כלכך הרבה רוע! טונות של רוע!!!

anonimit75

New member
תפסיקו להתבכיין כבר. נמאס...

לקרן יש המון מעריצים. תפנימו!!! לא סתם מספר המעריצים שלה בפייס בוק הוא הגבוה ביותר. זה גם סוג של מדד... היא בחורה מיוחדת ומקסימה...די כבר, תעודדו את מועמד שלכם בלי לחפש תרוצים עלובים ופתטיים

מיוחד בקרן? חחחח , כן בחורה משפילה

את עצמה ללא הפסקה, פוגעת ומעליבה. אמרה לליהי לחזור לגב רק בגלל שהיא רצתה להיצמד אליו. וואלה אחלה בחורה וחברית פחחחחחחחחחחח

anonimit75

New member
את ממש "אובייקטיבית" - השנאה מעוורת ...

אף אחד לא מושל וגם קרן לא .כמו לכולם ,גם לה יש לה נקודות תורפה וחולשות. עם זאת, צריך להיות עיוור כדי לא להבחין בקסםהרב שלה .זה מתבטא באינטילגנציה הרגשית , ברגישות, בעדינות , בהומור, באינסטינקטים החדים, בסובלנות ובסבלנות.. היא מקסימה... אפילו בוילה הכתירו אותה כאישה האידאלית. כולם רואים את הקסם שלה.. גם הקהל

למעלה