שרשור ערב מוקדם בסימן כרובית

דינה122

New member
אתי עושה המון רע אבל:::

היא עושה הכל מטימטום! אבל קרן חכמה , אך החוכמה שלה לא לימדה אותה שלא מתנהגים כמו שהיא מתנהגת!!! לעולם לא יהיה לה טוב! כי הרוע הוא בומרנג והכל מקבלים בחזרה וכך יהיה לה!!!!

חבל שאתם לא קולטים שאין לה

ביטחון עם גברים אז היא נותנת המון תשומת לב לגבר שלה .....ואתם לוקחים את זה לכיוון השלילי....יש עוד המון בחורות כאלה שאני מכירה אז מה......

24שעות1

New member
אנונימית - חבל להתאמץ ולהסביר כל כך הרבה

כל אלו שנגד קרן ,כך היא דעתם מתחילת התוכנית, , מקובעת מלאת שנאה , ולא פותחים את עינהם וראשם לראות קצת מעבר תופסם טרמפ על נושא ליז , כאלו קרן או ליהי היחידות שלא דיברו איתה. הם רק שכחו שקרן וליהי היחידות שעשו איתה שיחה כנה עם תובנות וקבלת הסליחה.

24 שעות כולם רואים בדיוק כמוך, איכס הדיבור

שלך כמו קרן ולכן ואת מתחברת לרוע שלה ולא תופסים טרמפ על מקרה ליז גם על מקרה ליהי חברתה כך קרן אומרת.

24שעות1

New member
רוני האחת - על איזה איכס את מדברת

האם השתמשתי בשפה זולה , לא מכובדת האם קללתי

הבא7

New member
בגלל ליז או לקחה לתשומת ליבה את ההדחה?

גם את ליהי היא לא סופרת ,היא משתמשת בה כעוגן לשעת הצורך.

sunflower11

New member
היא לא הצטערה, היא דיברה למצלמות. והיא התרחקה

מאתי אחרי שראתה שהיא לא הפייבוריטית כפי שחשבה (כשהועמדה להדחה) ואחרי שגם איתן אמר לה להתרחק ממנה. קרן הבינה שהצופים לא אוהבים את הרעים ומאז המועמדות שלה החלה לשחק אותה כאילו טובה ונחמדה. טיפש/תמים מי שקונה את זה.

אני חלילה לא שונאת ואהבתי אותה מאוד

ותמכתי בה בהתחלה. כאב לי וצרם לי מאוד מה שעתה לליז ולאורטל בוילה. קרן אולי חכמה אבל היא לא יודעת לכבד חבר כמו במקרה ליהי שהיא הדביקה אותה לחזור לבן כדיי שחלילה לא תתפוס לה את גב. כך לא מתנהגת חברה. אישה האידיאלית בוילה אז הבנים לא יודעים איך היא ריכלה והתנהגה מגעיל לאחרות כשיבואו הבייתה ייראו . לפני שבוע וחצי בערך אורן אמר לאיתן בדיוק כך:" איתן אני לא מבין איך קרן קופצת מגבר לגבר היא כל כך רצתה אותך ואיך שגב נכנס היא פתאום רוצה אותו." גב עם קרן רק בגלל המשחק וזה ידוע והקהל לא מתחבר אלייה ממש כי עובדה עמדה מספר פעמים להדחה ואיתן השאיר אותה. פשוט התיאורייה היא כזו וזה רץ וידוע לכולם אז עם עובדות לא להתווכח בבקשה. גב בחר להיות עם קרן והיא איתו צמודה צמודה , גב יודע שרק עם יהיה עם מישהי אז יזכה ובחר בקרן והקהל של גב מסמס לה ולכן לא מועמדת בגלל " הזוגיות המזוייפת". צופההההה המון ורואה טוב איך קרן ואיך שאר הבנות מתנהגות.

anonimit75

New member
אני לא מסכימה כלל. את מעוותת את הדברים, לדעתי

כל אחד רואה ומפרש את הדברים איך שנוח לו. קרן, בחורה חברותית, היא יצרה חברויות בוילה והתחברה לבנות. יש לזה חיסרון , כי חברה משפיעה לפעמים גם לרעה ... בכל אופן, אורטל ודניאל, עשו פחות טעויות חברתיות בבית כי הן בחרו להשאר לבד ולא הסתדרו בקרב הבנות. בקשר לאישה האידאלית, הגברים יודעים הכי טוב מה קורה בוילה , תאמיני לי, הם הכי אובייקטיביים. וקרן נבחרב "האישה האידאלית" בקרב הגברים והנשים יחד...

anonimit75

New member
שטויות. זה מה שנקרא לעשות מזבוב פיל !!!

לקחת טעות אחת אנושית וחברתית (אף אחד לא מושלם ) ולעשות מזה מטעמים במשך עונה שלימה..להפוך את זה למהות של הבן אדם (למרות שהוא עולם ומלואו) פרט לטעות ההיא, קרן לא עשתה הרבה טעויות בוילה . היא היתה חברותית, לבבית, נחמדה ונעימה לכולם.

adiyon2

New member
בפנים כן, אבל מה מאחורי הגב

שיחות עם ענבר על חברתה הטובה ליהיא שהיא עם בן רק להישאר בתוכנית, השימוש הציני בליז בכל פעם שנראה לה שהיא צריכה הלצדיק את עצמה, הרכילויות הבלתי נפסקות, הפאתטיות ביחסים עם גב.

למעלה