שרשור ערב מוקדם בסימן כרובית

adiyon2

New member
את יודעת, זה יותר חמור

נכנסתי עוד לפני שהקריאו את המשימה, והיה לגב וקרן 49% מהקולות. מס' המצביעים עמד על כמעט 2500. עכשיו הם ירדו ל-44% וראו זה פלא, נעלמה הקטגוריה של מס' המצביעים. אני בטוחה שאת מבינה מה זה אומר

meytula

New member
והם חושבים שאנחנו טיפשים

הם שקופים באהבה שלהם לקרן שזה כבר מגעיל,לא חדש לי בכלל ואני לא מופתעת בכלל !!

Rach31

New member
אני הצבעתי לקרן וגב ואני מאמינה שעוד רבים אח

רים. אני רוצה שאורטל תיקח את הגמר ואת המיליון אבל בא לי לראות את קרן וגב מתמודדים עם טיול זוגי והכי בא לי לראות את הפרצוף של איתן כשיבין שגניאלי שלו היא לא הפייבוריטית בחוץ. האמת שצפויים לנו כמה ימים מעניינים. 1. איתן השחצן והנפוח יחשוב שהמתחרה האמיתית שלו ושל דניאל היא קרן וזה יוציא ממנו צד מעניין (סוף סוף..) 2. קרן תחשוב שהיא הפייבוריטית לזכייה (על אף שזה לא נכון, אורטל היא הפייבוריטית) ונראה מה זה יוציא ממנה ומגב 3. אורטל תחשוב שהיא לא הפייבוריטית לזכייה, ומעניין איך היא תגיב 4. דניאל תיכנס לסרטים שלא בחרו בה ובאיתן ומעניין לראות איך היא תגיב... בקיצור הולך להיות מעניין לראשונה מאז תחילת התוכנית. לא צפיתי במשדרים מזה חודש אבל אני מאמינה שאחרי שיכריזו שקרן וגב ניצחו אני אצמד למסך! שוב, הפייבוריטית שלי לזכייה במליון היא אורטל ואורטל בלבד - רק לה מגיע, רק היא ראויה שם מכולן ושיהיה לה המון בהצלחה.

andy181

New member
אם איתן ודני יכתבו יפה הם יוכלו לשבות הרבה

לבבות כי בסה"כ הם עברו שם הכי הרבה מכל הזוגות..אני מקווה שהם יקחו את זה ברצינות ולא בצחוק כמו שהם בדר"כ לוקחים דברים.

meytula

New member
זה עדיין לא יעזור

1.ההפקה ממש להוטה על קרן וגב כזוג חזק לגמר ומה יעזור יותר מדייט רומנטי לקירוב לבבות ולפתיחת סוגריים של גברת קרן למליון 2.לגב יש מלא אוהדים של הישרדות ,הרב התאכזבו שלא זכה במליון ויותר מזה הם לא צופים בדור הבא הם סתם מצביעים לו בצורה עיוורת 3.ההורים של גב והחברים עושים לו יחצון לעומת שאר המתמודדים שאף אחד לא ממש לקח על עצמו את התפקיד 4.לקרן וגב יש את הסיכויים הכי גדולים לקחת את המלייון,אם אורטל או דניאל יקחו זה יהיה ממש כנגד כל הסיכויים

andy181

New member
אם ההצבעה תהיה כמו באח הגדול והקווים ישארו

בגמר פתוחים ונגיד קרן תגיע עם עוד מישהי נוספת ל-2 האחרונות אני מאמינה שכולם יתאחדו נגד קרן ויצביעו למועמדת הנוספת השניה, אז אולי יש סיכוי שקרן לא תקח. ואולי אני סתם אופטימית :)

meytula

New member
צר לי אבל את אופטימית מידי חחחחחח

ההפקה תעשה הכל כדי שקרן תזכה

meytula

New member
../images/Emo201.gif

מישהו היה צריך לעשות זאת כדי שלא תתאכזבי בעתיד

Rach31

New member
אם כבר ביחצנות ואסמסים עסקינן

אז לדניאל יש סיכוי גדול בהרבה לקחת את הגמר. זה לא סוד שהיא באה ממשפחה ברוכת אמצעים ואני מאמינה שאם אבא שלה יעשה רק כמה טלפונים הוא יכול לסדר לה את הזכייה. תחשבי רגע כמה מליונר יכול לזרוק כסף שאת או אדם אחר מן היישוב לא יכולים... אני חושבת שיכולים להמציא הרבה תיאוריות קונספירציה לכאן ולכאן, האמת היא שרק אם ההצבעות בגמר יהיו מבוקרות ניתן יהיה להבטיח שהמתמודד הראוי יזכה (קרי, אורטל) אבל לצערנו אנחנו מכירים את ההיסטוריה של ערוץ 10 וצפי לפאשלה רצינית. ככל הנראה, לצערי, דניאל תיקח את הגמר בהליכה רק כי היא בעלת אמצעים גדולים יותר מכל אחד מהמתמודדים האחרים, תוסיפי לכך את העובדהש גם איתן בא ממשפחה בעלת אמצעים ותסיקי מסקנות לבד. לצערנו שוב המתמודד שבאמת ראוי לניצחון לא ינצח (ראי מקרה הישרדות). חבל, כי באמת לאורטל הכי מגיע. דניאל ילדה מתוקה אבל לא מגיע לה לנצח את המשחק הזה ובהחלט שלאיתן לא מגיע!

meytula

New member
ההורים של קרן וגב יותר אמידים יחד מאבא אחד

ואם כבר מדברים על זה אבא של גב מיחצן את גב ולא רק האבא גם החברים של גב.את דניאל אף אחד לא מייחצן.

קשקשה9

New member
ערב טוב../images/Emo140.gif חברה סיפרה לי

שאבא של גב בעלה סטטוס וקיבל מעל 600 תגובות ועוד היד נטויה בקיצור כמו שזה נראה מריצים קמפיין שלם למענו....

זה ידוע! מישהו הביא לינק לפייס שלו

לפני כמה זמן- הם פתחו חמ"ל רציני לקרן (וגב כמובן) לא סתם היא כנראה עלתה בהצבעות מאז כניסת גב בצורה משמעותית....לפי הסקרים דני תמיד היתה מעליה....

למעלה