yoni564712
Well-known member
אלה הבנות שעוז אוהב
כמעט כמו הרביעייה שכרגע על המסך ב26סליחה שאני נדחפת בין אור למיכל, אבל בינתיים סרינה ויליאמס, קארל לואיס, נדיה קומנצ'י ורפאל נדאל שטו ביחד על הסיין עם הלפיד האולימפי אין רגעים אייקונים כאלה
צפה בקובץ המצורף 110958
אור היה מדליק לפיד יותר יפה בצורת הבולבול של הבן שלוסליחה שאני נדחפת בין אור למיכל, אבל בינתיים סרינה ויליאמס, קארל לואיס, נדיה קומנצ'י ורפאל נדאל שטו ביחד על הסיין עם הלפיד האולימפי אין רגעים אייקונים כאלה
צפה בקובץ המצורף 110958
סיום מרגש עם הלפיד בדרך לכדור ההליום וסלין דיון ששרה את אדית פיאףסליחה שאני נדחפת בין אור למיכל, אבל בינתיים סרינה ויליאמס, קארל לואיס, נדיה קומנצ'י ורפאל נדאל שטו ביחד על הסיין עם הלפיד האולימפי אין רגעים אייקונים כאלה
צפה בקובץ המצורף 110958
וואו זה היה.... מדהים.... 🥹סיום מרגש עם הלפיד בדרך לכדור ההליום וסלין דיון ששרה את אדית פיאף
תמונה יפה...סליחה שאני נדחפת בין אור למיכל, אבל בינתיים סרינה ויליאמס, קארל לואיס, נדיה קומנצ'י ורפאל נדאל שטו ביחד על הסיין עם הלפיד האולימפי אין רגעים אייקונים כאלה
צפה בקובץ המצורף 110958
נדאל הוא מלך הרולאן גרוסתמונה יפה...
איפה רוג'ר?...במקום נדאל
את מה זה יערר בדיוק בסך הכול חייל אחד של אור ילך אז שאר החיילים יקבלו קידום לדרגה יותר גבוהה בשרשרת החיול של אורמה הסיכוי שעוז יעיף את דני מחר?
זה ההדחה היחידה שבאמת תערער משהו בבית
מה שמעצבן שנועם התנדב במקומוגם מה שממש מעצבן בחיים שהוא שוכב שם ומתבכיין שעה שהוא לא מועמד להדחה ופרידה כן
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.