יש הרבה ספסלים פנויים ברחוב, פשוט תזרוק. תטען להגנתך שקיבלת השראה ממלאניאם אני אראה את נועם ברחוב יום אחד אני ארביץ לו
יש הרבה ספסלים פנויים ברחוב, פשוט תזרוק. תטען להגנתך שקיבלת השראה ממלאניאם אני אראה את נועם ברחוב יום אחד אני ארביץ לו
מעולההם חושבים שעידן יודח
כמו שאמרתי לכם
עידן וחיים ישארו אחרונים
זה לא קשור רק לשילה. גם נועם בקבוצה שלו בלבד. פשוט עידן ואמילי גילו אחד את השני בזמן האחרון ונוח להם להיות ביחד. הם גם עם אחרים אבל יותר ביחדברור. זה מה ששילה מטפטף להם,
לא חושבת שעידן יודח, זה בין חיים למיכל, לאמילי אני דואגת באופן אישי ועוד רבים דואגים לה אז סביר להניח שהיא תישאר. נעשת עבורה עבודה באמת מטה בחירות גיוס הצבעות מאנשים שכלל לא צופים בתוכנית נותנים טלפונים. את זה לא תראו בסקרים.זה לא קשור רק לשילה. גם נועם בקבוצה שלו בלבד. פשוט עידן ואמילי גילו אחד את השני בזמן האחרון ונוח להם להיות ביחד. הם גם עם אחרים אבל יותר ביחד
הקבוצה של פרידה ומלאני מצביעה ליוסי. אין סיכוי שהוא יעוף. מעבר לסקרים הם גם ממש מצביעים לויוסי יכול לעוף גם
זה יכולה להיות הפתעה
מהמרת על יוסי/חיים/מיכל אולי..
יש לי תחושה שכןהקבוצה של פרידה ומלאני מצביעה ליוסי. אין סיכוי שהוא יעוף. מעבר לסקרים הם גם ממש מצביעים לו
זה או מיכל או עידן. לא נראה לי חיים. בטח לא יוסי או נועם. השאר בטוחיםיש לי תחושה שכן
בוא נראה
בכל מקרה ההימור שלי
יוסי/חיים/מיכל
יוסי יכול לעוף גם
זה יכולה להיות הפתעה
התחושה שלי שעידן הולך. אחרי שהאח כתש אותו במשחקי העץ הוא גם יעיף אותו כי אין לאן להוריד אותו יותריוסי יכול לעוף גם
זה יכולה להיות הפתעה
לא יקרה בחיים.התחושה שלי שעידן הולך. אחרי שהאח כתש אותו במשחקי העץ הוא גם יעיף אותו כי אין לאן להוריד אותו יותר
הם ראו שבמשחקי האח של המשפחות עידן קיבל את כל הדברים השליליים. מילא פחות גברי אבל הכי לא אמין זה משהו שהם בטוחים שמשליך לבחוץלא יקרה בחיים.
הם אומרים את זה נטו בגלל שהודח בעבר
אין להם על מה להתבסס
הם לא מבריקים
חיים עף
המשפחות הן לא אובייקטיביות וממש לא פרמטר לכלום..הם ראו שבמשחקי האח של המשפחות עידן קיבל את כל הדברים השליליים. מילא פחות גברי אבל הכי לא אמין זה משהו שהם בטוחים שמשליך לבחוץ
קוף של הבחוץ. ברור שלא אובייקטיביות אבל עדיין אם מצביעים על מישהו כמשהו שלילי זה כאילו ככה תופסים את הבנאדםהמשפחות הן לא אובייקטיביות וממש לא פרמטר לכלום..
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.