** שרשור ערב שבת - היום ה-76 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

KAPSULA1

Well-known member
נועם גם מתעלק עליה עם החיבוקים
נועם מתעלק על כולם בחיבוקים. נשכב עליהם חופשי. היום אמר למלאני משהו על התחתונים שלה. היא התעצבנה ועידן אמר לו שזה לא תקין גם אם לא היה לה בנזוג. אם כל דייר אחר בבית היה אומר משהו כשה כבר היו מועלים פוסטים על הטרדה, אבל נועם נתפס כילד בעיני כולם ולא מפותח אז כל שטות שלו מוחלקת

KAPSULA1

Well-known member
מכינה את עצמי להדחה של עידן מחר, למרות שזה צפוי ואני מעדיפה בשבילו שייצא שהאח לא יסחט אותו יותר עדיין כואב לי בשבילו כי הוא כבר גיבש מה הוא רוצה ואיפה טוב לו. עכשיו זה ירח הדבש אבל הימים והמדימות אולי היו נותנים לו להוציא עוד מעצמו ולהיפתח יותר. זה כבר לא יקרה לו שם.

SNIPES

Well-known member
מכינה את עצמי להדחה של עידן מחר, למרות שזה צפוי ואני מעדיפה בשבילו שייצא שהאח לא יסחט אותו יותר עדיין כואב לי בשבילו כי הוא כבר גיבש מה הוא רוצה ואיפה טוב לו. עכשיו זה ירח הדבש אבל הימים והמדימות אולי היו נותנים לו להוציא עוד מעצמו ולהיפתח יותר. זה כבר לא יקרה לו שם.
עידן לא מודח מחר
אין סיכוי אפילו לא קטן.

KAPSULA1

Well-known member
עידן לא מודח מחר
אין סיכוי אפילו לא קטן.
דווקא אני חושבת שאם באמת עידן מודח מחר אז הוא ישאיר אותו מול יוסי בסוף, לא מול מיכל ולא מול חיים. הוא יעשה שידור חוזר של ההדחה הקודמת ביניהם.
קצת יגרום ליוסי להזיע למרות שכולם יודעים שבין שניהם עידן מודח.
בכל אופן אם עידן בשניים האחרונים הוא המודח. רק אם יקריא אותו בהתחלה נדע שהוא לא מודח

בסדר555

Well-known member
לדעתי עידן היחיד מבין "החברים" של הדר שלא לכלך עליה מאחורי הגב לפחות מהרגע שחזר לבית והפך לחבר שלה
גם אור משתדל לא לדבר איתו על הדר אחרי שעידן אמר לו שהוא טועה לגביה כמה פעמים
כשהייתה לו ביקורת אמר לה
כשהיא בוכה לרוב הוא הראשון שם

שאר "החברים" שלה פותחים עליה חופשי
שילה בעיניי לא כזה חבר שלה אין ביניהם איזה תקשורת חוץ מריכולים על אור ועידן אז לא מחשיב אותו בחברים שלה

נערך לאחרונה ב:

KAPSULA1

Well-known member
לדעתי עידן היחיד מבין "החברים" של הדר שלא לכלך עליה מאחורי הגב לפחות מהרגע שחזר לבית והפך לחבר שלה
גם אור משתדל לא לדבר איתו על הדר אחרי שעידן אמר לו שהוא טועה לגביה כמה פעמים
כשהייתה לו ביקורת אמר לה
כשהיא בוכה לרוב הוא הראשון שם

שאר "החברים" שלה פותחים עליה חופשי
שילה בעיניי לא כזה חבר שלה אין ביניהם איזה תקשורת חוץ מריכולים על אור ועידן אז לא מחשיב אותו בחברים שלה
בגלל שהוא רואה אותה כחברה.
הם בקשר טוב, חברי, שיחות מדי פעם, פירגון ותקשורת. מה גם שהיא חברה של אמילי שהוא מסמפט אז בכלל. בכללי הוא חושב שהיא אחלה, אינטליגנטית, בוגרת וחזקה.
גם אוהבת את עידן ואת האופי שלו מה שלא יפריע לה לדבר עליו שלא בפניו, אבל עדיין הוא אחד האהובים עליה שם

מצב
הנושא נעול.
למעלה