** שרשור ערב שבת - היום ה-76 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

גליה 1211

Well-known member
פרידה ומלאני באמת חברות, ואם יתאים אז הן ידברו על זה ביניהן, למה שמלאני תפתח מול יוסי (שמלאני יודעת כמה הוא יכנע) דברים שהיא עדיין לא דיברה עליהם עם פרידה, ושפרידה לא שאלה אותה לגביהם?
זה נכון אבל כבר שמעתי את מלאני אומרת שהקשר דפוק או משהו בסגנון (לא באוזניי פרידה)

yalian

Well-known member
זה נכון אבל כבר שמעתי את מלאני אומרת שהקשר דפוק או משהו בסגנון (לא באוזניי פרידה)
צחקה עליהם קצת עם יוסי בשישי שעבר, אבל לא בקטע מגעיל
נראה שפרידה היא גבול כי היא באמת חברה שלה

yalian

Well-known member
כמראה שאת צודקת... אני פחות צופה בלייבים ולא ממש יודעת מה הדינמיקה שלה עם יוסי.
מלאני ויוסי כאילו גילו אחד את השניה בשישי שעבר
התחילו סשנים של ריכולים וצחוקים על דיירים כאילו אין מחר,
אני אהבתי את השילוב,
מצאו איש את רעהו :LOL:

SNIPES

Well-known member
יוסי מנסה לפתוח לפרידה את העיניים
הבעיה שלה זה שבכל מה שקשור לדיג׳יי היא לא קולטת כלום.

KAPSULA1

Well-known member
עידן בפאזה הזו עם אמילי- ירד לי ממנו סופית.
לא מבינה לנה. הבחור התאהב, בית האח מקום מאוד מבלבל וצריך חום ומישהו קרוב. עידן גם מאוד אוהב להעניק, סיפר שבקשר הקודם הוא זה שיותר השקיע ויותר נתן ובסוף שזה נגמר קיבל את לא טוב. לא פשע להתאהב. בחוץ זה לא יחזיק שבוע, שם צריך כתף, משענת וחבר קרוב. מה גם שאמילי כביכול נלחמה עליו כשלה היתה אופציה נוספת לזוגיות או קשר שם ובחרה בו.

גליה 1211

Well-known member
לא מבינה לנה. הבחור התאהב, בית האח מקום מאוד מבלבל וצריך חום ומישהו קרוב. עידן גם מאוד אוהב להעניק, סיפר שבקשר הקודם הוא זה שיותר השקיע ויותר נתן ובסוף שזה נגמר קיבל את לא טוב. לא פשע להתאהב. בחוץ זה לא יחזיק שבוע, שם צריך כתף, משענת וחבר קרוב. מה גם שאמילי כביכול נלחמה עליו כשלה היתה אופציה נוספת לזוגיות או קשר שם ובחרה בו.
מאפס למאה ואז שוב אפס..( כשהם יצאו מהבית לפי מה שאת אומרת)
לא מתחברת לזה...

KAPSULA1

Well-known member
מאפס למאה ואז שוב אפס..( כשהם יצאו מהבית לפי מה שאת אומרת)
לא מתחברת לזה...
אני אומרת שהוא החליט או הלב החליט ועכשיו הוא כולו בזה וככה צריך. לפחות הוא לא מתנדנד יותר, ולדעתי יגמר בחוץ בגלל אמילי כי הצד שלה יתנגד וינווטו אותה לדחוף לקריירה, להצליח, השקות וכו וזה לא בקו מקביל עם העולם של עידן. לא בגלל שזאת הצגה. אמילי מחפשת יותר את המגע בבית, את הנשיקות והחיבורים. בחוץ ידחפו אותה להשיג קריירה וזוהר

גליה 1211

Well-known member
אני אומרת שהוא החליט או הלב החליט ועכשיו הוא כולו בזה וככה צריך. לפחות הוא לא מתנדנד יותר, ולדעתי יגמר בחוץ בגלל אמילי כי הצד שלה יתנגד וינווטו אותה לדחוף לקריירה, להצליח, השקות וכו וזה לא בקו מקביל עם העולם של עידן. לא בגלל שזאת הצגה. אמילי מחפשת יותר את המגע בבית, את הנשיקות והחיבורים. בחוץ ידחפו אותה להשיג קריירה וזוהר
יש מצב שהוא נורא חסר בטחון בקשר ורק שהיה בטוח שהיא ממש בעניין שלו החליט להתמסר.

בסדר555

Well-known member
19:25
עידן שואל את הדר אם רוצה להחליף איתו מיטה
שהוא ישן עם אמילי בזוגית

שבת היום
אין התחשבות בצופים
כאילו לא סבלנו מספיק

tarimulu

Well-known member
OMG
גם לדמות של אמילי בפריז קוראים אמילי קופר:oops:
וואט
דה אקשואל
פאק
??
גם צפיתי בכל העונות של זה (חוץ מהחדשה שיצאה הרגע)

גם העליתי אתמול משהו על אמילי בפריז (הסדרה) לעומת אמילי בפריז (במשימה באח)

ועד עכשיו לא קלטתי שיש להן את אותו שם
המוח רצה להדחיק

מצב
הנושא נעול.
למעלה