כי היא פחדנית. על הספסל לפני יום או יומיים לא בכתה בגלל כל הביתמעתוק אמרה כל הבית הזה איבד צלם אנוש
כי היא פחדנית. על הספסל לפני יום או יומיים לא בכתה בגלל כל הביתמעתוק אמרה כל הבית הזה איבד צלם אנוש
אחרי שעדן תודח
אברם יחזור לליאל וסתיו
יהיו שליש
לא בטוח שיבינו הם אוהבים את הזוגיותשמחה שכל הגועל יצא משי היום.
איך אמרה מעתוק? איבדה צלם אנוש.
שיראו ויראו כל ילדות הטיקטוק את פניה האמיתיים של מושא הערצתן.
בימים האחרונים?לא האמנתי שאני עושה את זה, אבל הצבעתי סתיו, מה שעושים לה בימים האחרונים זו אלימות של ממש! חבל חבל שנגר פרש, מבחינתי הוא יכול היה להיות הזוכה!!!
האקט הזה של הצבעה בשבילי זה כמו ללכת החוצה ולנסות להזיז את השמש.תצביעי, למה שרק אני אפול לסם,
עבור מיקוש, עבור מריאני.
גם את, מאמי. על פי העדפותייך.
אגב, את משטרוי מקצועית ובליסטית, ומהפנטיסטית.![]()
אני כבר הדרדרתי לזה. תדרדרי גם את, מה איכפת לך, תמיד אפשר להאשים את אופה.אני שוקלת להתחיל להצביע באופן אקטיבי בעצמי עכשיו כשהסוף מתקרב.. אני לא מהמצביעים אבל ממש מתחשק לי.
חחח ממושטוויגוש, שרופה עלייך,
ברוכה השבה.
הפעם אשמור עלייך בשבע עיניים,
ועוד אחת עצלה.
שקלת להיות אנטי סתיו לשבוע בשביל האקשן והצחוקיםאני שוקלת להתחיל להצביע באופן אקטיבי בעצמי עכשיו כשהסוף מתקרב.. אני לא מהמצביעים אבל ממש מתחשק לי.
אין מצב, אבל אני מוכנה לפתוח מכון גרירה על שמה ולתת לה את המפתחותשקלת להיות אנטי סתיו לשבוע בשביל האקשן והצחוקים
אז אם את מתחילה להצביע, תני בשביל הפופקורן את כל הקולות לעדן
כנ"ל... זה כבר נהיה בלתי אפשרי לצפייה וירתיח אותי אם היא לא תזכה אחרי כל מה שהיא עוברתאני שוקלת להתחיל להצביע באופן אקטיבי בעצמי עכשיו כשהסוף מתקרב.. אני לא מהמצביעים אבל ממש מתחשק לי.
בעע חלילה שתזכהכנ"ל... זה כבר נהיה בלתי אפשרי לצפייה וירתיח אותי אם היא לא תזכה אחרי כל מה שהיא עוברת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.