אופה קטנטנה
Well-known member
חחח ממוש
![]()
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/2764.png)
חחח ממוש
![]()
לכי על זה כבר אין לנו מה להפסידחברות שלי מנסות לשכנע אותי להצביע לליאל. הן כבר עשו את זה. אני עדיין בהתלבטות. יש לי עוד 20
מצד אחד אני רוצה להצביע לו אבל מצד שני חוששת
אחליט מחר
חחחח מצביעי סתיו - מצביעים לליאללכי על זה כבר אין לנו מה להפסיד
אברהם היה גאה בנו שחזינו את זה ראשוניםחחחח מצביעי סתיו - מצביעים לליאל
מודה שטימטמו אותיחחחח מצביעי סתיו - מצביעים לליאל
חברות שלי מנסות לשכנע אותי להצביע לליאל. הן כבר עשו את זה. אני עדיין בהתלבטות. יש לי עוד 20
אחליט מחר
ולכן אני מצביע רק לסתיו.באופן אישי לדעתי
ומניסיון בעונה הזאת כל מי שהצביעו לו העונה התומכים של סתיו אכזב אותם אחרי יומיים
חוץ מאורי
קרה עם אברהם יובל עדן ועוד
אני עדיין לא עשיתי את זה. תמיד הצבעתי מהלב. לא הצבעתי לעדן שכולם הצביעו לה. לא מתחברת להצבעות נגדומניסיון בעונה הזאת כל מי שהצביעו לו העונה התומכים של סתיו אכזב אותם אחרי יומיים
חוץ מאורי
באופן אישי מצביע רק לה בטח כל כך קרוב לגמר מעדיף לחזק אותה בעוד קולות שלא יהיה שום סיכוי להפתעה
בולמניסיון בעונה הזאת כל מי שהצביעו לו העונה התומכים של סתיו אכזב אותם אחרי יומיים
חוץ מאורי
באופן אישי מצביע רק לה בטח כל כך קרוב לגמר מעדיף לחזק אותה בעוד קולות שלא יהיה שום סיכוי להפתעה
רק סתיו חשובהחברות שלי מנסות לשכנע אותי להצביע לליאל. הן כבר עשו את זה. אני עדיין בהתלבטות. יש לי עוד 20
אחליט מחר
גם בלי קשררק סתיו חשובה
במיוחד בשלב הקריטי הזה לקראת הגמר
אין לה אף חבר אמיתי שם
מחר הוא יכול להתהפך עליה בשניה
אל תשכחי את זה
לגמריגם בלי קשר
אם כל אחד יחלק את ההצבעות עוד תהיה הפתעה
ובתור מצביעים שלה מה יעזור לנו שליאל ישאר ופתאום תהיה הפתעה והיא תודח
זאת דעתי לפחות
כמובן שכל אחד יצביע מה שבא לו
הרבה אויר בין האזנייםמה יש לעדן
רגע גאוני שלה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.