** שרשור ערב שבת - היום ה103 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

גליה 1211

Well-known member
נ

נזכרת בערגה בשיחות ובדיונים באח הגדול בקשת… השיא היה במשימה שנמשכה עד לפנות בוקר שבא הביאו את רונאל פישר וקיימו בית משפט עם טיעונים ועדים.. אי אפשר היה להוריד את העיניים מהמסך.
ועצוב לי להגיד שהאח הגדול בעונות של רשת הלך וקנה לו את "הזכות" להיקרא "הפח הגדול".. משימות ברמת גן ברכה ושום שיח מעבר למה אוכלים, מה לובשים, איפה קונים.. והכל טוב..ולא נותנים במה…​
אנשים מה זה רדודים.
חוץ משופוני אין שם כלום.

טוויגיי

Well-known member
דמיינו שנוסע בזמן היה בא לפה לפני חודשיים ואומר שמיכל עפה שנתיים אחרי חיים, דיּג׳יי חזק ממלאני, אמילי עפה שנתיים לפני שילה ומיכל, עינב יותר חלשה מכל השמות שציינתי עד כה וכו'

וכמובן, עידן עף, פעמיים, לפני כל אלה
הייתי סוגרת אותו בבקבוק ונותנת לעוז לשתות הג'יני

סטיריקון9

Well-known member
להופעה של נועה קירל אור אומר: אני חייב לבוא מכף רגל עד ראש טבעות וצמידים דני לוקח על עצמו לעשות לו טבעות, סחורה טובה כסף ברמה גבוהה. מודד טבעות של דני ואומר שהכסף נוצץ חתיך של החיים. לידידה שלו יש חברת תכשיטים עשתה לו כמה דברים אמאל'ה ואבאל'ה. "הסוגר חתיכת סוגר ממש ברמה" "הצמיד חתיכי של החיים" בלב בלה שוב אמאל'ה ואבאל'ה...עובר לנעליים נעל נדירה ששני חברים קנו בחו"ל 400$ אומר לדני אם נתקל שישיג לו דני: נשמע מחיר של אאוטלט וממשיכים... 🤔 אור: יש לי פטיש לנעליים גבוהות חולה חולה על נעליים גבוהות, תרמתי 100 נעליים שלי😮 לגרונייה איך קוראים לו איתי לוקח את כל הבגדים ממנו, בגדים מטורפים אמאל'ה...

yalian

Well-known member
20:32 הדר מתארת את הטעם שלה בגברים לפני האקס האחרון שלה (שהיה סגנון אחר),
וזה נשמע חלקית כמו אור כמובן :LOL:

yalian

Well-known member
שיחות עם נועם
אפילו בנושאים רומנטיים / רגישים
נשמעות כמו שיחה עם סוכן ביטוח+רואה חשבון

Lotarica

Well-known member
כייף לשמוע את הדר...לפחות עכשיו אף אחד לא מפריע לה....היא הכי חזקה בבית....

מצב
הנושא נעול.
למעלה