חבל שאור לא מקדשלא מאמינה שצפיתי חודשיים בשקרן שחקן הזה נועם
דפק את התפילה בספרינט ואת המוות עשה לשילה
לא מאמינה שצפיתי חודשיים בשקרן שחקן הזה נועם
דפק את התפילה בספרינט ואת המוות עשה לשילה
נועם עשה את הקידוש ..... פגזזזזחבל שאור לא מקדש
נועם הרס עם המהירות ובליעת המילים
פשוט קורא גרוע
והוא בלתי נסבל עם ובלי קשר
תודה ווילי יקרה שהצחקת אותיתיקנתי את הכתוביות בפס הרץ. הורדתי את מילות השלילה "לא", וזה מה שיצא
אור לנועם: אתה יודע לשחרר
הדר:אני מחפשת עכשיו אינטריגות
אור:מכרתי את החברים שלי פה
דיג'יי: אני באתי עם תוכנית לפה
יוסי:ידעתי שיש לי דמעות, ופה אני מכיר את העיניים שלי בלי דמעות.
חיבוק יקרהתודה ווילי יקרה שהצחקת אותי
לאחרונה אני ממש בדיכי
לגמריחיבוק יקרה
בלי הומור נשתגע
ועכשיו גיטרה ומנגינת חליל והיידה קיסריהתיקנתי את הכתוביות בפס הרץ. הורדתי את מילות השלילה "לא", וזה מה שיצא
כפרעלייך איזה צחוק הרבצתי כאן וואיי וואייייתיקנתי את הכתוביות בפס הרץ. הורדתי את מילות השלילה "לא", וזה מה שיצא
ברור, הסבירו לאורך העונה המון פעמים את הפירושים. בלי מיוט אפשר לדעת.נראה לכם שהם בכלל מבינים מה הם קןראים....
בגלל שהדר מכבדת את דעת ראשי ישיבות סורא ופומבדיתא שבבבל ושל ישיבת ארץ ישראל, ומכירה בפירוש התלמוד כפי שקיבלו אותו מהסבוראים וקודמיהם האמוראים, ומקיימת את מצוות קידוש השבת בדברים לפי ההנחיות המקובלות שקודם גברים לפי גיל ואז נשים.שיט שיט... למה נותנים לגברים קודם לשתות מהיין...שובניסטים
צריך מיליון לקרוא את התגובה שלךברור, הסבירו לאורך העונה המון פעמים את הפירושים. בלי מיוט אפשר לדעת.
בגלל שהדר מכבדת את דעת ראשי ישיבות סורא ופומבדיתא שבבבל ושל ישיבת ארץ ישראל, ומכירה בפירוש התלמוד כפי שקיבלו אותו מהסבוראים וקודמיהם האמוראים, ומקיימת את מצוות קידוש השבת בדברים לפי ההנחיות המקובלות שקודם גברים לפי גיל ואז נשים.
זה נכון, אבל זה לא אומר שזה לא מרגיז.ברור, הסבירו לאורך העונה המון פעמים את הפירושים. בלי מיוט אפשר לדעת.
בגלל שהדר מכבדת את דעת ראשי ישיבות סורא ופומבדיתא שבבבל ושל ישיבת ארץ ישראל, ומכירה בפירוש התלמוד כפי שקיבלו אותו מהסבוראים וקודמיהם האמוראים, ומקיימת את מצוות קידוש השבת בדברים לפי ההנחיות המקובלות שקודם גברים לפי גיל ואז נשים.
איחור אופנתי של מנצח21:08 יוסי נזכר בעצבים הראשונים שלו על עינב
העלאת גרה נוסטלגיתאיחור אופנתי של מנצח
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.