** שרשור ערב שבת - היום ה103 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

רותרות7

Well-known member
והכי נכון - פרידה עדיפה על כולם. קצת משוגעת אבל זה החן שלה והמיוחדות שלה...אז יש לה תוסיק גדול, ושפתיים גדולות אבל גם נשמה גדולה. שונה מכל השטאנץ שם וזה היתרון שלה על כולם.

רותרות7

Well-known member
או שאור עלה על הצגת ה"אני מאותגר מבחינת כישורים חברתיים" של נועם ;)
הבחור באמת מאותגר מבחינה חברתית. לא הצגה ולא בטיח...אור הגאון בטוח שהוא 'עולה' על כולם עם הפאראנויה שלו. אני מעדיפה 10 נועם, עם החפירות שלו, על פני אור כזה...זה אור זה? זה חושך!

המלאך האדום10

Well-known member
באופי שלו (נועם) אף פעם לא יהיו לו חברים.
אנשים עובדים לומדים וכו…
כשנפגשים עם חברים רוצים להנות ואיתו אי אפשר להנות

רותרות7

Well-known member
באופי שלו (נועם) אף פעם לא יהיו לו חברים.
אנשים עובדים לומדים וכו…
כשנפגשים עם חברים רוצים להנות ואיתו אי אפשר להנות
בדיוק. זה גם מה שהוא עצמו אומר שיש לו בעיות חברתיות. אז איפה ההצגה כאן? אם זה אופי זה לא יכול להיות הצגה. הוא בסך הכל בחור טוב שחי בסבל.

פאף פה

Well-known member
עכשיו אני מבינה למה יש לו רק את ברק
הוא לא מוכן להפנים שיפה שתיקה לחכמים, קל וחומר לטיפשים

בסדר555

Well-known member
אני לא מאמין שנועם כזה גם בחוץ
הוא בעצמו אומר את זה לדיירים שבחוץ הוא אחרת

yalian

Well-known member
00:07 הדר-פרידה-יוסי בסאנסט מדברים על
למה נועם מתעקש שאור יבין אותו

toyav

Well-known member
מאותה סיבה שהיא תלך ליומולדת של אור ולמסיבה של עופרה איתו, גם אני לא מבין או שאני כן מבין.

נועם לא יוותר.. הוא יחפור לאור שעות וימים עד שיגיד לו די כבר אין לי סבלנות אליך. בחור מתוסבך. יש לו בעיה

mikimichaelmil11

Well-known member
נועם לא יוותר.. הוא יחפור לאור שעות וימים עד שיגיד לו די כבר אין לי סבלנות אליך. בחור מתוסבך. יש לו בעיה
כי הוא מנסה בכוונה לגרור אותו לזה ולעצבן אותו כדי שזה יצטלם כסצנה כאילו "אור על נועם"..
וזה לא המצב.. הוא פשוט מחרפן אותו.. אני מבין את אור

גליתשפירא

Active member
הם לא חייבים לנהל את השיחה הזאת עם נעם. מי שלא מתאים לו יכול להגיד תקשיב אין לי כוח, לא בא לי וביי. אי אפשר להגיד שאתה רוצה להיות חבר של מישהו ואז כשהוא רוצה לדבר ואתה אומר שאתה רוצה ומוכן לדבר על הדברים ואז כשנותנים לך ביקורת ואתה מוריד ומעלים את הרגשות של האדם השני אז זו כבר בעיה שלך.
הם לא חייבים להיות חברים שלו! אבל אם הם אומרים שהם כן רוצים, לפחות מול המצלמות, אז שיתמודדו עם החפירות שלו

מצב
הנושא נעול.
למעלה