** שרשור ערב שבת - היום ה103 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

yalian

Well-known member
הם לא חייבים לנהל את השיחה הזאת עם נעם. מי שלא מתאים לו יכול להגיד תקשיב אין לי כוח, לא בא לי וביי. אי אפשר להגיד שאתה רוצה להיות חבר של מישהו ואז כשהוא רוצה לדבר ואתה אומר שאתה רוצה ומוכן לדבר על הדברים ואז כשנותנים לך ביקורת ואתה מוריד ומעלים את הרגשות של האדם השני אז זו כבר בעיה שלך.
הם לא חייבים להיות חברים שלו! אבל אם הם אומרים שהם כן רוצים, לפחות מול המצלמות, אז שיתמודדו עם החפירות שלו
אפשר גם להיות חברים וגם לשים גבולות
גם כי תכלס נועם מוגזם ומגזים

פאף פה

Well-known member
יושבים כמו הזקנים מהחבובות ביציע וקוטלים את מה שקורה למטה

Lotarica

Well-known member
מאז שיוסי זכה במקום בגמר,הוא נעלם....מנסה לא לעשות טעויות..הוא בסדר עם כולם...הוא לא יזכה במליון...לדעתי זה יהיה בין הדר ואור...בסקרים הדר מובילה בקצת על אור...אבל הסקרים היו מתעתעים העונה.. הלוואי שהדר תזכה... אחרי כל מה שעברה...כמו שטליה זכתה.

לאה133

Well-known member
בסקר של בטטה כורסה פרידה ראשונה, זה מאד מפליא, בסקר של שמועה פרידה שלישית בהפרש ענק מהדר ואור, איזה סקר יותר אמין, מישהו יודע על מי אפשר לסמוך???? אותי זה מעודד שפרידה מקום ראשון בכורסה, היא תגיע לגמר ושם יש סיכוי שהמודחים יצביעו לה והיא תיזכה במקום הראשון

EREZG07

Well-known member
בסקר של בטטה כורסה פרידה ראשונה, זה מאד מפליא, בסקר של שמועה פרידה שלישית בהפרש ענק מהדר ואור, איזה סקר יותר אמין, מישהו יודע על מי אפשר לסמוך???? אותי זה מעודד שפרידה מקום ראשון בכורסה, היא תגיע לגמר ושם יש סיכוי שהמודחים יצביעו לה והיא תיזכה במקום הראשון
על שום סקר. פשוט תניחו לזה וגם אל תצביעו בסקרים.

SNIPES

Well-known member
בסקר של בטטה יש הרבה יותר הצבעות
של שמועה יותר נידח
בשניהם אפשר לזייף ושניהם לא הוכיחו את עצמם כאמינים במיוחד.

יש גם סקר בפייסבוק וגם שם הדר ואור מובילים בהבדל ענק מפרידה..

מצב
הנושא נעול.
למעלה