willing
Well-known member
ברור, מחכים לה אוזניות ממסכות רעש בחדר שירות. פשוט מתעצלת לקום זאתימה הדרמה היא לא יכולה לשים אטמי אוזניים או משו
ברור, מחכים לה אוזניות ממסכות רעש בחדר שירות. פשוט מתעצלת לקום זאתימה הדרמה היא לא יכולה לשים אטמי אוזניים או משו
....שכחתי למי היא אמרה את זה...
כן.....שכחתי למי היא אמרה את זה...
לליאל?..
נכון ואברהם... נקרע בקול.מתאמץ....כן.
והצחוק המבחיל של אברהם ברקע
בחור דביל עם הדחה מוצדקת וחזרה לא מוצדקתשכחו מה שאמרתי
לא מסכן
פשוט אהבל
חסר שיזמין לה ספרי ילדים בתקציב להקריא לה לפני השינה
נכוןלמי שחשב שעידן סובל עם אמילי, ועינב סובלת מיוסי.
ובכן, הדר צריכה לסבול מלהיות שלישיה כל לילה עם אמילי ועידן מתלחששים וצוחקים כמעט במיטה שלה.
מגיע לה פיצוי
הוא רצה לחזור אליהאמילי "מעצבן"
עידן "נו אל תכעסי"
אמילי "ביי"
עידן "נו אל תכעסי אולי מחר אני אעבור"
אמילי "ביי"
איך הוא נותן לה לסמרטט אותו ככה?
זאת בדיוק הנקודה, עידן בחר לחזור אליה, בחירה שלו מתוך רכושנות. בגלל שהוא לא רוצה אותה בתור אישה, הוא יותר מעוניין בנועם מאשר באמילי. עידן הפך לביביסטר של אמילי 'תתכסיי טוב בלילה שלא תתקררי". עכשיו גם להיפרד ממנה הוא לא יכול, פלונטר שהוא הכניס את עצמו אליו. יכול ללכת לשילה להגיד לו "תציל אותי, טעיתי , קח אותה "הוא רצה לחזור אליה
שיתמודד
הוא גבר טיפוסיזאת בדיוק הנקודה, עידן בחר לחזור אליה, בחירה שלו מתוך רכושנות. בגלל שהוא לא רוצה אותה בתור אישה, הוא יותר מעוניין בנועם מאשר באמילי. עידן הפך לביביסטר של אמילי 'תתכסיי טוב בלילה שלא תתקררי". עכשיו גם להיפרד ממנה הוא לא יכול, פלונטר שהוא הכניס את עצמו אליו. יכול ללכת לשילה להגיד לו "תציל אותי, טעיתי , קח אותה "
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.