התשובה בגוף השאלה.בוקר טוב, מה הסימן שאני יותר מידי מעורבת בכל מה שקורה באח הגדול? חלמתי שאני באח הגדול וגרמתי לשריפה בבית שם, השארתי מחבט על האש ושכחתי לכבות. ואני זה לא אני בכלל. ואז התעוררתי ואמרתי לעצמי "זהו, אלו השלכות של התמכרות"
התשובה בגוף השאלה.בוקר טוב, מה הסימן שאני יותר מידי מעורבת בכל מה שקורה באח הגדול? חלמתי שאני באח הגדול וגרמתי לשריפה בבית שם, השארתי מחבט על האש ושכחתי לכבות. ואני זה לא אני בכלל. ואז התעוררתי ואמרתי לעצמי "זהו, אלו השלכות של התמכרות"
זה בטוח! פרויד כבר היה נותן לזה עוד הסברים.התשובה בגוף השאלה.
עכשיו בסאנסט אור ודני מדברים עליו,הטיפש הזה אור אומר לחיים: רוצה לכנס את הקבינט הביטחוני מדיני בעקבות מאורעות הלילה, עשה התייעצות עם היועץ שלו שזה הוא עצמו, חיים שואל אם קשור אליו
ממש מצחיק בימים אלה, יש לו ממי ללמוד
אנחנו יודעים מה קרה או שיש רק ניחוש?עכשיו בסאנסט אור ודני מדברים עליו,
שהוא אוכל אפחות
דני: כל פעם שהוא נעלב ממנה הוא מוציא את זה עליך
ואז העבירו
מלאניייייייי
קראתי כאן שבלילה אור אמר לחיים שיש לו מישהי לשדך לו בחוץ, חיים נעלב עשה סצינות, השלישייה עלו לנסט לדבר (לא שודר).אנחנו יודעים מה קרה או שיש רק ניחוש?
טמבור טמבור טמ טמ בור בור..אדם כמו יוסי. אתמול ישב עם מלאני וקטל את עידן. איך הוא יכול לשבת עם עידן, להסתכל לו בעיניים, ולדבר איתו כאילו הם החברים שעידן חושב..
תחמן וצבועאדם כמו יוסי. אתמול ישב עם מלאני וקטל את עידן. איך הוא יכול לשבת עם עידן, להסתכל לו בעיניים, ולדבר איתו כאילו הם החברים שעידן חושב..
אצלו הכל נאמר בשושו מתחת לראדר.תחמן וצבוע
אף אחד עדיין לא עלה עליו.
עושה להם בלגן הורס להם את "האחדות" "הצעצוע" שלהם שאוהבים יצא מכלל שליטהעכשיו בסאנסט אור ודני מדברים עליו,
שהוא אוכל אפחות
דני: כל פעם שהוא נעלב ממנה הוא מוציא את זה עליך
ואז העבירו
מלאניייייייי
היית צריכה להוסיף מרכאות גם ב"אוהבים"עושה להם בלגן הורס להם את "האחדות" "הצעצוע" שלהם שאוהבים יצא מכלל שליטה
אוהבים אותו כצעצוע ברגע שלא פועל לפי הוראות ההפעלה הם מתחרפניםהיית צריכה להוסיף מרכאות גם ב"אוהבים"
המילה "אחדות" תמיד מזכירה לי את 1984 (הספר, לא השנה).עושה להם בלגן הורס להם את "האחדות" "הצעצוע" שלהם שאוהבים יצא מכלל שליטה
ברור גם אחידותהמילה "אחדות" תמיד מזכירה לי את 1984 (הספר, לא השנה).
בתשמד אנחנו מתותבשנת 1984 כשזבולון המר היה שר החינוך,
הוא לא אהב את התחליף העברי לשנה תשמ"ד,
והחליט לכנותה תשד"מ.
אני לא מבינה למה תש-דם יותר טוב מתשמ"ד.
למרות שהיה איש נעים הליכות, אם היה היום בחיים, היה במפלגת סטרוק-סמוטיץ'בתשמד אנחנו מתות
בתשדמ יש רק הקזות דם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.