כמובן גם דעה שלי ולא צריך להסכיםאני רשמתי רק את דעתי לא כולם חייבים להסכים איתה מעדיף את רמי על תום זהבה אורן וקארין
כמובן גם דעה שלי ולא צריך להסכיםאני רשמתי רק את דעתי לא כולם חייבים להסכים איתה מעדיף את רמי על תום זהבה אורן וקארין
חנקה אותו זותי מגלגלת החנונותאיפה יהודה? הוא בעונש?
לה קרם דה לה קרפ
השליכוהו בלי קשר יאללה שית'חפףהשליכהו לגרדום!
זהו, עלה לותום אכל מהקרפ של ג'וזי והחמיא לו
השליכהו לגרדום!
איכס#ברומאנס חי קיים
"לא ברמה של לנשום"איכס
רכיכה עונה שלמה מתבוסס בשלולית של עצמו עם מיחושים בתחת של אבא רמוש שלו
התולעת ובנו
לא ברמה בכלל לנשום ליד ג'וזי
אני זוכרת שבאמצע העונה, כשכל הבית כמעט היה נגדו והוא אמר לגל , לא זוכרת ציטוט מדוייק, אבל משהו שהוא כל כך רוצה לאהוב מישהו ואין לו את מי, שלא מקבלים את האהבה שלו.נראה לי שלרומם את רוחה של קארין ולהכין קראפים ממש רוממו את רוחו של ג'וזי
הוא מרגיש רצוי, אהוב וחיוני
צריך להגיע לגבעת הצעקות ולבקשג’וז מנסה לדחוף לכולם קרפ
איפה התור?
ממש לא בטח תום מאושר מזה שגל הייתה בבית מחר כבר יחזור לריכולים עליותום וג'וזי בסמול טוק הייתה סולחה?
אנחנו יש לנו נטיעה להגזים לשני הצדדים.ממש לא בטח תום מאושר מזה שגל הייתה בבית מחר כבר יחזור לריכולים עליו
לא אמרתי כלום עליה טענתי שתום כרגע מאושר מזה שהכניסו לו אותה ובגלל זה הוא בסדר עם גוזי בנתיים ומחר יחזור לרכל עליו כי הוא לא אוהב אותואנחנו יש לנו נטיעה להגזים לשני הצדדים.
ג'וזי וגל יכולים להיות כרגע לא בטוב, גל אמרה שהקטע עם הגרעינים שחורים מטומטם , כן זה באמת קטע מטומטם.
אמרה על זה שג'וזי מגזים עם זה שאומר שתום מסתכל על תמונות מתוך אסטרטגיה.
דרך אגב, ג'וזי אמר שבהישרדות שמר על קשר עם על האויבים שלו דווקא. אז לא להספיד את הידידות של גל וג'וזי...לא משנה מהי תגיד עכשיו
לא מדוייק.לא אמרתי כלום עליה טענתי שתום כרגע מאושר מזה שהכניסו לו אותה ובגלל זה הוא בסדר עם גוזי בנתיים ומחר יחזור לרכל עליו כי הוא לא אוהב אותו
שום קשר לגל בסיפור בניהם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.