yoni564712
Well-known member
אני שם לב שנעלמו עקבותיו של יהודה...
בטח אלמוג העלימה אותואני שם לב שנעלמו עקבותיו של יהודה...
אולי תחבה אותו לאף.בטח אלמוג העלימה אותו
יהודה עסוק בלהפליץ ולחטט באף של גולדה או איך שקוראים להאני שם לב שנעלמו עקבותיו של יהודה...
מאז שבכתה לא הראו אותו בלייבאני שם לב שנעלמו עקבותיו של יהודה...
כל היום בתחת שלו לפחות שתגיד משהו אמיןאלמוג: " אני לא רוצה שקארין תפגע אם אני אתקרב ליהודה"
* מה שרץ בכתוביות יותר מעניין מהלייב
מצחיק עכשיו,אלמוג: " אני לא רוצה שקארין תפגע אם אני אתקרב ליהודה"
* מה שרץ בכתוביות יותר מעניין מהלייב
אחרי פרק "ריב הבריכה" אין לי ציפיות..מצחיק עכשיו,
כשיהיה על זה פרק שלם לא יהיה מצחיק
זה יהיה מבדר.מצחיק עכשיו,
כשיהיה על זה פרק שלם לא יהיה מצחיק
לא יודעת, למה הוא זקוק לגמר? זה מיותר.דעה שלי לרמי מגיע יותר מלתום קארין אורן וזהבה להיות בגמר לפחות יצר עניין בבית לטוב ולרע
אבל אם רמי הגיע עד כאן ונשאר עוד 3 שבועות והוא באמת יצר יותר עניין בטח יותר מתום מגיע לו גמרלא יודעת, למה הוא זקוק לגמר? זה מיותר.
מעדיפה שתום יהיה או זהבה, גם לאנשים שלא רבו יש מקום בגמר.
באשר לזכיה של זהבה, מעדיפה אותה על פני יהודה,
אבל בכל היתר, ג׳וסף מגיע לו.
לא בעיניי, אריאלי. אולי כי לטעמי הוא מבוגר לזה וזה לא יתרום לו מאום,אבל אם רמי הגיע עד כאן ונשאר עוד 3 שבועות והוא באמת יצר יותר עניין בטח יותר מתום מגיע לו גמר
לי זה לא באמת משנה, מבחינת עלילה הוא תרם הרבה יותרלא בעיניי, אריאלי. אולי כי לטעמי הוא מבוגר לזה וזה לא יתרום לו מאום,
כלומר, המשפחה שלו תעדיף שיהיה כבר בבית במקום הקשקוש של הגמר.
רמי נשאר עד כה לא מהצבעות קהל,אבל אם רמי הגיע עד כאן ונשאר עוד 3 שבועות והוא באמת יצר יותר עניין בטח יותר מתום מגיע לו גמר
לא הוא לא זקוק לגמר אבל כן מגיע לו לפחות סיפק עניין בעונה הזאת בניגוד לכמה אחרים שלא עשו כלום חוץ מלשיר ולבכותלא יודעת, למה הוא זקוק לגמר? זה מיותר.
מעדיפה שתום יהיה או זהבה, גם לאנשים שלא רבו יש מקום בגמר.
באשר לזכיה של זהבה, מעדיפה אותה על פני יהודה,
אבל בכל היתר, ג׳וסף מגיע לו.
אני מתעבת את רמי אבל לפחות באמת יצר תוכן (רב עם יהודה, ג'וזי, איילון יצא על דניאל והיה הרומן הרגשי המוזר עם לינור)דעה שלי לרמי מגיע יותר מלתום קארין אורן וזהבה להיות בגמר לפחות יצר עניין בבית לטוב ולרע
בסופו של יום , מי שהקהל יצביע לו ומי שישרוד הדחות זה מי שמגיע לו.דעה שלי לרמי מגיע יותר מלתום קארין אורן וזהבה להיות בגמר לפחות יצר עניין בבית לטוב ולרע
אני רשמתי רק את דעתי לא כולם חייבים להסכים איתה מעדיף את רמי על תום זהבה אורן וקאריןבסופו של יום , מי שהקהל יצביע לו ומי שישרוד הדחות זה מי שמגיע לו.
אנחנו מדברים הרבה על עזרה של האח שעוזר לדיירים להישאר אבל הוא לא יכול לעשות ניסים אצל דיירים בלי קהל.
ולראייה לכך- לינור.
פימפם אותה אולי יותר מכל דייר שם, הציל אותה מהדחה פעם אחת , היא ורמי מילאו פרקים ב"רומן" שלהם ובתיק איפור שלה.
ובסופו של יום היא הודחה לפני 3 דיירים חדשים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.